Sinirimi içime atmaktan ölmek üzereyim

Anladim,iyi en azından kalıcı değilsiniz orda bu güzel bişey.Esinizle arkadaşları konusunda karşılıklı oturup konuşun mesela sadece haftada bir gün o çıksın,bir gün siz.Yani eşit olacak o konudaki haklarıniz.Burda anlasirsaniz zaten eşiniz de daha az çıkmak isteyecek siz de kendisine bırakıp çıktığınız için.Bir çözüm yolu olur mu bu söylediğim bilmiyorum ama aklıma böyle bir fikir gel

Mesela evınız daha yapılmadı ya gapıldıktan sonra evlenmeyi hıc dusunmedınız mı
Hem olgunlasırdınız. Daaha evlılık ne kafada oturtamadan yangından mal kacırır gıbı acele edınce bu buyuyemeyen es modelı karsınıza tabıkı cıkar
Yorumun ve görüşün için teşekkür ederim evimizi yeniliyoruz acele olmasını biz istedik yarına kimin yaşayacağı belli değil cahil olunabilicek bi dünya yok ortada bunun farkındayız yinede sağol

ben de bunu anlamıyorum. sevmekten kasıt ne? bir insan bir insanı neden sever? eşiniz arkadaşlarıyla vakit geçirmeye zman bulup size olan hiç bir sözünü yerine getirmiyor, resmen sallamıyor. bu bi sevme nedeni mi? bir de evde annesi, hem bebeğe hem ona baktırıyor. sevmek böyle bir şey değil öncelikle. daha yeni evlilikte bu halde olmanız ayrı sıkıntı. maalesef yapcak bir şey yok. aynı evde takılmaya devam maalesef. iki taraf birbirini önceliği yapmazsa ilişkiden zevk alınmaz, bu arkadaşıkta da öyle. eşinizin önceliği değilsiniz.

Ooo iki ergen evlenmiş bir de çocuk yapmışlar.Kusura bakmayın o adam eve gelmez 20 yaşında evlenmiş 21 yasinda baba olmuş çocuk daha ,sizi evlendirende hiç kafa yok beyinsizler işte size kızamıyorum başta kavak yeli esiyor, hormonlar dört nala tabi illa evlenip o yatağa girilecek göz öyle dönmüşki kaynanayla oturmak bile tatlı gelmiş.
O "cocuk" eve gelmez,onun olgunlaşması için yıllar var, özgürlüğü bekarlığı bırakamaz şimdi iyice alıştı,zor oturup kaynanaya hizmet edip ,koca bekleyeceksin artık,bari çocuğa bakılırken oku ,kursa git , işe başla,kendini gelistir,hepten terk edilebilirsin

ben de bunu anlamıyorum. sevmekten kasıt ne? bir insan bir insanı neden sever? eşiniz arkadaşlarıyla vakit geçirmeye zman bulup size olan hiç bir sözünü yerine getirmiyor, resmen sallamıyor. bu bi sevme nedeni mi? bir de evde annesi, hem bebeğe hem ona baktırıyor. sevmek böyle bir şey değil öncelikle. daha yeni evlilikte bu halde olmanız ayrı sıkıntı. maalesef yapcak bir şey yok. aynı evde takılmaya devam maalesef. iki taraf birbirini önceliği yapmazsa ilişkiden zevk alınmaz, bu arkadaşıkta da öyle. eşinizin önceliği değilsiniz.
Toplanıp akıl verelim mi ne olurrr okuduğum neredeyse mantıkli bi yorum mxndjsjfnjs

19 ile 21 yaş günümüz şartlarında evlilik için küçük bir yaş. 40 sene önceden bahsetmiyoruz. 2024'te yetişen profilin çoğu olgunlaşmamış, ve kendini geçindirecek ilişki yürütecek bir olgunluğa erişmemiş durumda genellikle.
Kv yanında kalırken evin tadilatı bitmeden çocuk yapmayabilirdiniz. Kaldı ki bebeğin 9 ayda meydana geldiğini düşününce nerden baksan 1 senedir kv ilesin minimum. Adamda çok tesir etmemiş senin arkadaşları ile buluştuğunda sinirlenmen.

Oyun oynamanız gereken yaşta evlenirseniz sonuç bu
Arkadaşlar beyninizi kullanın benim bi güvencem vesaire herşeyim var ki evlendim size göre evlenmenin yaşı 25 30 eğer o yaşa gelipte bi baltaya sap olamamış insan kaynıyor ortalik evlenmek isteyen o yaşta evlensin burda ona buna b*ok atmak yerine ya da gelin sizede oynatalim adam akıllı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

Arkadaşlar beyninizi kullanın benim bi güvencem vesaire herşeyim var ki evlendim size göre evlenmenin yaşı 25 30 eğer o yaşa gelipte bi baltaya sap olamamış insan kaynıyor ortalik evlenmek isteyen o yaşta evlensin burda ona buna b*ok atmak yerine ya da gelin sizede oynatalim adam akıllı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum
Beynimizi cok sukur kullnıyoruz. Yası gectım bn su soylemlerınız bile hatta esınızın arkadaslarını tanımlamanız bıle falso. Neresinden tutsk elde kalır. Olgun degılsınız esınızde degıl. Evliliği kavrayamamıssınız. Konu maddiyat bıle degıl. Konu kısılık. Bırde bebegınız var olana neden olmus denılmez ama azıcık okuyun gelısın. Beyın bedava

19 ile 21 yaş günümüz şartlarında evlilik için küçük bir yaş. 40 sene önceden bahsetmiyoruz. 2024'te yetişen profilin çoğu olgunlaşmamış, ve kendini geçindirecek ilişki yürütecek bir olgunluğa erişmemiş durumda genellikle.
Kv yanında kalırken evin tadilatı bitmeden çocuk yapmayabilirdiniz. Kaldı ki bebeğin 9 ayda meydana geldiğini düşününce nerden baksan 1 senedir kv ilesin minimum. Adamda çok tesir etmemiş senin arkadaşları ile buluştuğunda sinirlenmen.
Neyseki 40 sene öncesinde değiliz öyle olsak vay halimize iliskimiz yürüyor bunu kaç defa söylemem gerek evi fln siktir edin ilişkimiz yürüyor ama böyle insancıklar oluyo arada onları ezdiginiz sürece okey sorun yok ben ezemedim tam tek sorun bu eşimin cahil olduğu kadar ben olgunum sakin olun . ne yapim tek celsede boşanıp gidim mi beybilerim bu yorumları yapanların %90 benden daha kötü ilişki yürütmede kaldiki gelip burda yorum yapıyorlar çok merak ettim

Neyseki 40 sene öncesinde değiliz öyle olsak vay halimize iliskimiz yürüyor bunu kaç defa söylemem gerek evi fln siktir edin ilişkimiz yürüyor ama böyle insancıklar oluyo arada onları ezdiginiz sürece okey sorun yok ben ezemedim tam tek sorun bu eşimin cahil olduğu kadar ben olgunum sakin olun . ne yapim tek celsede boşanıp gidim mi beybilerim bu yorumları yapanların %90 benden daha kötü ilişki yürütmede kaldiki gelip burda yorum yapıyorlar çok merak ettim
Canım seni suçlamıyoruz ama o yaşta evde sıkılması normal, bi de annesiyle oturuyormussunuz, senin icin üzüldüm sıkıntıdan patlıyorsundur. Eşin de kayıplarda. Sen haklısın arkadaslarıyla olmak yerine seninle vakit geçirmeliydi ama etkileyen birsürü faktör var iste

Burası açık bir forum, buranın kuralları var. Gayet güzelce herkes sen nasıl söylüyorsan pat pat kafana göre her şeyi de herkes pek hayli sana bir güzel söyleyebilir tatlım. Eleştiriyi öğrenmen gerekiyor, hep sana pozitif şeyler söylemek zorunda değil kimse. Ayrıca cümlelerine dikkat et kimse sana hakaret etmiyor. Buranın kuralları var, işine gelmeyince laf sokma mekanı değil burası.
Argo da konuşmana gerek yok sevgili olgun arkadaşım.

Canım seni suçlamıyoruz ama o yaşta evde sıkılması normal, bi de annesiyle oturuyormussunuz, senin icin üzüldüm sıkıntıdan patlıyorsundur. Eşin de kayıplarda. Sen haklısın arkadaslarıyla olmak yerine seninle vakit geçirmeliydi ama etkileyen birsürü faktör var iste
İnsanların ne yaşadığını kimse bilemez lütfen bunu bilipte yorum yapılsın kimse erken yaşta evlenmek istemez kolay yollardan geçmedim ve insanlara Tahammülüm çok az burada size cahil görünüyor olabilirim istediğinizi düşünmekte özgürsünüz yinede sinirim burays girince geçti bana uğraş çıktı eminim eşimde büyücektir zaman herşeyin ilacı teşekkür ederim

X