barışmanıza sevindim canım, barışma durumundan yazmadığını tahmin etmiştim, kadın susar durumu değil ki canım bu sadece uzlaşma, tepkine karşı olgun durduğunuda kabul etmelisin
Teşekkür ederim desteklerin için..
Genel olarak söylemiştim aslında kadın affeder,kadın kabullenir,kadın sakinleştirir..Kadına yüklenen bir sorumluluk hep , erkek doğsaymışız keşke
valla canım benim eşiminde semineri eğitimi fuarı hiç bitmez, önümüzdeki hafta full yok, başka şehirde...
ilk yıllar çok kızardım, kavgada ederdik, alıştım artık herhalde, hatta bazen gitsede kendimi bi bakıma alsam, istediğm filmleri, full sezon dizileri izlesem rahat rahat diyorum
ben hala abartılcak bişey göremiyorum ya, belki bende bi tuhaflık vardır
konunun hallaolmasina sevindim.daha once de yazdigim gibi hemen hemen ayni seyden muzdarip olmusuz. ama bizi sinir eden bu durumun belli bir zamana bagli olmasi bi nebze olsun rahatlatiyor.
su an yine yalnizim,bebisim uyuyor,ben internetteyim zaman oldurmek icin.artik fazlasiyla robotlastim.
hergun ayni seyler.kendi kendime.saati bile sasmiyor.
sevindim..
eşin başta söyleyeceğini sonda söylemiş oldu ama sende izin vermemişsin adamcağıza:)
bazen onlarında hayır diyemiyeceği durumlar oluşabiliyor..
iş ki bunu tatlılıkla anlatıp gerçekten elinde olsa seninle zaman geçirmek isteyeceğini hissettirsin..
eşler her an burun buruna olmak zorunda değil tabiki ancak bir gün istemekte lüks sayılmaz bence..
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla muhteşem bir bebeğin var arkadaşım.
En azından yalnızlığı paylaşacak bir dostun var,senden bir parça..
Dilerim hepimizin sıkıntıları çözülür bir an önce
kadın şartlar koşullar ne olursa olsun alttan alıyor kabullenıyor ben bunu bilir bunu söylerim...
canı tamamını okuyamadan sade baştaki soruna cevap olarak 3yılı geçen bi evlilik ve cmt bile geceyarısına kadar çalışan bi eş gelincede anca yatıp uyuyabiliyor inan pazarları gezmek bile istemiyorum çünkü zaman geçiyor ve ben onu göremiyorum bi işede giremediğim için evde komşu larla nekadar zaman geçsede çalışma gibi olmuyor sıkılıyor ve onları bekliyoruz bak eşim şuan annesinde onun bişeyini tamir ediyor bende birazdan çıkıcam yani bi pazarımızı da onlarla geçirmezsek bidahaki bütün hafta geçmiyor gibi geliyor bunun nedenide bir bebek yada işimizin olmaması çalışsak iki dakika geç gelse hazır evde yokken 2dk temizlik yapsak diye düşünürdük ayak altında gezmese bişeyler sorup istmese derdik ama biz tüm bu işleri hafta arası zaten yapıp pazar kımıldamadan onunla geçse diye uğraşıyoruz yada çocuklar olsa onlarla uğraşırdık yani iş ve çocuk olmayınca bi pazar oda onunla geçsin istiyoruz
gittiği yeri biliyosun akşamları yanında çoğu arkadaşımın eşi gençken bile kahvede arkadaşlarıyla bence seni ihmal etmiyosa arkadaşlarıyla yerini bildiğin ve tanıdığın kişilerle stres atmasında bi sakınca görme ben bazı pazarlar arkadaşlarının yanına git diyorum bi pazarı var onda da bana yapışık gezmek onu sıkar napalım bakıyorum şükür neler var sende haklısın bişeyde diyemiyorum
Sende bir tuhaflık yok,zamanla böyle istekler oluyor evlilikte..İnsan özlüyor yalnızlığı,yalnız takılmayı,kendine özel keyif yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?