Bencil miyim yoksa haklı mıyım...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

canm ya adam gibi adam olanı bulmak ne zor şu zamanda ki hele ki gerçek sevgiye ulaşmışken sevdiğin adamla hayatını birleştirmişken kötü hislere kapılma bence.herkesin bir kişilik yapısı var kimisi fazla inat kimisi cimridir para hessabı yapar durur kimi duygularını belli etmez falan ama sevmediğinden değil sevgisi bittiğinden değil yapıyla alakalı biraz da ve erkekler bizim gibi detaycı değiller düz mantıkla hareket ediyorlar bu da iletişim sorunu oluyo erkek ve kadın arasında..

kadına hep susmak düşüyor galiba hep alttan almak görevi kadına ait.ben de bunu pek başarabileceğimi sanmıyorum bekarım,ama yapmak zorundayız gibi geliyo.çevremdeki evliliklere bakıyorum eski yeni hiç farketmez yuvayı dişi kuş yapar derler ya aynen öyle işte büyük sorumluluk kadınlara düşüyo malesef

canım benim sorunu konuşup halledebileceğinizi biliyordum eşin tabiki seni üzmek
istemiyor hem onun açısından hem senin açından bazı birikimler oldu ve bir şekilde patladı...
senin de dediğin gibi hayatta her şey bir anda olmuyor dört dörtlük hiçbir şey yok
ben hep sınandığımızı düşünüyorum bir şekilde yaşayarak öğreniyoruz,olgunlaşıyoruz....
bu da sizin için bir tecrübe oldu böyle düşün canım...iş konusunda bahsettiklerine katılıyorum
umarım her şey gönlüne göre olur .

Zaman herşeyin ilacı..her zaman ilk şoku atlattıktan sonra karar aşamasına gelmeliyiz,ilk anda insan sağlıklı düşünüp,karar veremiyor.Bu ilk senin için,daha da sırada olanlar var,evlilik malesef zor bir müessesedir..artıları eksileri daima olacak.Bak esprisini bile yapmışsın konunun ve seni güldürebilmiş,biraz daha zaman geçince normalleşecekte :))

barışmanıza sevindim canım, barışma durumundan yazmadığını tahmin etmiştim, kadın susar durumu değil ki canım bu sadece uzlaşma, tepkine karşı olgun durduğunuda kabul etmelisin

Teşekkür ederim desteklerin için..
Genel olarak söylemiştim aslında kadın affeder,kadın kabullenir,kadın sakinleştirir..Kadına yüklenen bir sorumluluk hep , erkek doğsaymışız keşke

valla konunu okudukca evlenmek demirden leblebiymis lafini bir kere daha hazmettim..
kadin olmak da zor evliligi yurutmek de..

umarim daha guzel gunleriniz olur derinscim.. gecmis olsun...

valla canım benim eşiminde semineri eğitimi fuarı hiç bitmez, önümüzdeki hafta full yok, başka şehirde...
ilk yıllar çok kızardım, kavgada ederdik, alıştım artık herhalde, hatta bazen gitsede kendimi bi bakıma alsam, istediğm filmleri, full sezon dizileri izlesem rahat rahat diyorum
ben hala abartılcak bişey göremiyorum ya, belki bende bi tuhaflık vardır

bu arada çalışmak konusunda çok haklısın, bu benim bahsettiğim kavgalarımız çalışmadan önceki döneme tekabül ediyor
çalışmayınca tuhaf bi şekilde insan sadece eşinden doyum alıyor, o meşgul oluncada üstüne alınıyor haliyle
bence çalışsaydın sende bu kadar gerilmezdin bu mevzuuda
:13:

Teşekkür ederim desteklerin için..
Genel olarak söylemiştim aslında kadın affeder,kadın kabullenir,kadın sakinleştirir..Kadına yüklenen bir sorumluluk hep , erkek doğsaymışız keşke

Çok sevindim tatlım barışmana
Umarım her şey istediğin gibi olur, şimdilik olmasa bile...
Seni anlıyorum ve katılıyorum çünkü tıpkısının aynısı bir adet de bizim evimizde bulunuyor: Babam
Annem ona beraber zaman geçirelim dedikçe adam: yapışık ikizler miyiz her dakika yanyana olalım der anlayamaz erkekler bunu idrak edemez maalesef
Sözünü tutacağım pasta kursu ve diğerleri için.
Erkek doğsaymışız keşke lafını da sorumluluk alma bakımından onaylıyorum evet erkek olmanın keyfi de başka

Sende bir tuhaflık yok,zamanla böyle istekler oluyor evlilikte..İnsan özlüyor yalnızlığı,yalnız takılmayı,kendine özel keyif yapmayı

arkadaşım belki sana teselli olur diye yazıyorum
ben evlendim balayından 2 sonra kociş gitti 15 günde bir bir günlügüne geldi sonra tam düzeldi dedik 2 yıllık şehir ayrılıgı yaşadık 3-4 ayda bir gördüm sonra yine buda geçti dedikkk hoooop yurt dışına gitti şuan 6 ayımız ve ben 3 aydır görmüyorum onu
gerçi bizim ayrılıklarımız hep işi dolayısıyla mecburi ayrılıklardı kendimi geçtim kızım dayanamıyor babasını anlayamadı dogru düzgün evlilik güzel şey bazen iki kişilik yanlızlık bazen ayrı bedende atan tek kalp ama herşey geçiyor önemli olan evliliğini yıpratmadan sorunlara çare bulman bence yıkıp küserek değil sende git onla mümkünse pazar günleri hem temmuza kadarmış takma fazla o orayı tercih ediyosa etsin gitsin sende gez dolaş boşver

canı tamamını okuyamadan sade baştaki soruna cevap olarak 3yılı geçen bi evlilik ve cmt bile geceyarısına kadar çalışan bi eş gelincede anca yatıp uyuyabiliyor inan pazarları gezmek bile istemiyorum çünkü zaman geçiyor ve ben onu göremiyorum bi işede giremediğim için evde komşu larla nekadar zaman geçsede çalışma gibi olmuyor sıkılıyor ve onları bekliyoruz bak eşim şuan annesinde onun bişeyini tamir ediyor bende birazdan çıkıcam yani bi pazarımızı da onlarla geçirmezsek bidahaki bütün hafta geçmiyor gibi geliyor bunun nedenide bir bebek yada işimizin olmaması çalışsak iki dakika geç gelse hazır evde yokken 2dk temizlik yapsak diye düşünürdük ayak altında gezmese bişeyler sorup istmese derdik ama biz tüm bu işleri hafta arası zaten yapıp pazar kımıldamadan onunla geçse diye uğraşıyoruz yada çocuklar olsa onlarla uğraşırdık yani iş ve çocuk olmayınca bi pazar oda onunla geçsin istiyoruz
gittiği yeri biliyosun akşamları yanında çoğu arkadaşımın eşi gençken bile kahvede arkadaşlarıyla bence seni ihmal etmiyosa arkadaşlarıyla yerini bildiğin ve tanıdığın kişilerle stres atmasında bi sakınca görme ben bazı pazarlar arkadaşlarının yanına git diyorum bi pazarı var onda da bana yapışık gezmek onu sıkar napalım bakıyorum şükür neler var sende haklısın bişeyde diyemiyorum

kadın şartlar koşullar ne olursa olsun alttan alıyor kabullenıyor ben bunu bilir bunu söylerim...

sevindim..
eşin başta söyleyeceğini sonda söylemiş oldu ama sende izin vermemişsin adamcağıza:)
bazen onlarında hayır diyemiyeceği durumlar oluşabiliyor..
iş ki bunu tatlılıkla anlatıp gerçekten elinde olsa seninle zaman geçirmek isteyeceğini hissettirsin..
eşler her an burun buruna olmak zorunda değil tabiki ancak bir gün istemekte lüks sayılmaz bence..

konunun hallaolmasina sevindim.daha once de yazdigim gibi hemen hemen ayni seyden muzdarip olmusuz. ama bizi sinir eden bu durumun belli bir zamana bagli olmasi bi nebze olsun rahatlatiyor.
su an yine yalnizim,bebisim uyuyor,ben internetteyim zaman oldurmek icin.artik fazlasiyla robotlastim.
hergun ayni seyler.kendi kendime.saati bile sasmiyor.

Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla muhteşem bir bebeğin var arkadaşım.
En azından yalnızlığı paylaşacak bir dostun var,senden bir parça..
Dilerim hepimizin sıkıntıları çözülür bir an önce

Evet hatam izin vermemek oldu,sakince dinleseydim yine tepki gösterecektim ama bu noktaya gelmeyecektik.
Derin kavgaların ilişkilere zarar verdiğini düşünenlerdenim.
Keşke yaşanmasaydı..

tesekkur ederim derinsscim Allah sizlere de nasip etsin.benim en iyi arkadasim o zaten.aksama kadar butun derdimi ona anlatirim " amaan anne bu da dert mi" dercesine habire gulucuk sacar,ben de herseyimi unuturum.

kadın şartlar koşullar ne olursa olsun alttan alıyor kabullenıyor ben bunu bilir bunu söylerim...

Mecbur bırakılıyor da diyebiliriz galiba ..

Pozitif bakmayı öğrenmek lazım.Herşeyden bir güzellik çıkarmak.Tamahkar olmak..
Şunu anladık ki kadın çalışacak yada çocuk yapacak yada kocanın davranışlarını kabullencek :)
bu noktada uzlaştık forumcak

Sende bir tuhaflık yok,zamanla böyle istekler oluyor evlilikte..İnsan özlüyor yalnızlığı,yalnız takılmayı,kendine özel keyif yapmayı

valla öyle ya...
hayır kendimi tuhaf hissetmemin sebebi, konuya ortadan dalan ve diğer üyeleri okumaya başlayan biri sanki bi aldatma bi dayak olayı varmış gibi hissedebilir, ben derinssin eşinin kabul edilmesi zor bi istekte bulunsada kibar, karısını kırmak istemeyen ve olgun bi eş olarak gördüm ama bazı üyeleri okuyunca, allah allah benim algımdamı bi problem var dedim. Yanlış anlaşılmasın derinss in değil diğer üyelerin yorumlarından bahsediyorum
sanırım yine kişisel farklılıklar
ama konuda gözlemlediğim şey uzun yıllar evli olanlar benim gibi düşünürken( mesela sen, ank..), bekar ve yeni evlililer tam tersi düşünüyor genel olarak bunu gözlemledim

Son düzenleme:
canım erkekler evlendiklerinde herşey degişiyor sanki
gerci iki taraf içinde ..
erkek evleince işi aynı şekilde bozulmadan devam ediyor
cevresi aynı arkadaşları aynı ..
ama bayan ya işini gücünü bırakıyor
yada eşi için kendinden fedakarlık ediyor eve mahkum kalıyor
yeri geliyor başka bir memlekete gidiyor
erkek yine arkadaşlarıyla kursları hobileri vs.. herşey onun için normal seyir halinde
ama bayan kendini terkedilmiş hissediyor..bizaman sonra hayattanda kopuyor
herşeyi hayatı eşinin üzerine kuruyor
seni cok iyi anlıyorum emin ol cogu erkekte eşin gibi davranıyor
onlar devamlı bizi suçluyor
gözlerinde;biz hayatı kendimize zindan ediyoruz oluyor
ben cok yıprattım zamanında bu konularla ilgili kendimi
ama degişen hiçbişey olmuyor emin ol
kendi işini vss apabilene kadar bence sende etkinliklere katıl
kurslar sporlar vs..
cocukta olunca zaman kalmıyor yanındada kimsen yoksa eve mahkum kalıyorsun
cocuk olmadan eşini hayatının odak noktası olarak görmekten kacın
ne istiyorsan onu yap cocuk olunca zaten hiçbirine fırsatın kalmıcak,istesende eşini unutacaksın bi zaman sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…