canm ya adam gibi adam olanı bulmak ne zor şu zamanda ki hele ki gerçek sevgiye ulaşmışken sevdiğin adamla hayatını birleştirmişken kötü hislere kapılma bence.herkesin bir kişilik yapısı var kimisi fazla inat kimisi cimridir para hessabı yapar durur kimi duygularını belli etmez falan ama sevmediğinden değil sevgisi bittiğinden değil yapıyla alakalı biraz da ve erkekler bizim gibi detaycı değiller düz mantıkla hareket ediyorlar bu da iletişim sorunu oluyo erkek ve kadın arasında..
kadına hep susmak düşüyor galiba hep alttan almak görevi kadına ait.ben de bunu pek başarabileceğimi sanmıyorum bekarım,ama yapmak zorundayız gibi geliyo.çevremdeki evliliklere bakıyorum eski yeni hiç farketmez yuvayı dişi kuş yapar derler ya aynen öyle işte büyük sorumluluk kadınlara düşüyo malesef
kadına hep susmak düşüyor galiba hep alttan almak görevi kadına ait.ben de bunu pek başarabileceğimi sanmıyorum bekarım,ama yapmak zorundayız gibi geliyo.çevremdeki evliliklere bakıyorum eski yeni hiç farketmez yuvayı dişi kuş yapar derler ya aynen öyle işte büyük sorumluluk kadınlara düşüyo malesef