Doğru zamanda doğru tepkiyi ver ki bir gün gerçekten o sofrayı dağıttığında adamın gözü korksun! Evlilik bu,balım gülüm olamazsınız her an.. Yarın yine tartışıp yine tabak kırdığında adam da bardağı duvara fırlatmasın! Yüz göz olmak,saygısızlık hayatta en korktuğum işlerden biridir...
Çok tatlı bir hikayen var ya,bayıldım.
Ama işte siz bir yol bulmuş o kapıdan ilerlemişsiniz ben şu anda o çözümü bulamıyorum.
normalde üstüne bu kadar düşmezdim ama şu an ki sallamaz hali beni tahrik ediyor adeta.
ve sonra sorguluyorum iyi güzel ben bu adamı rahat bırakırım bir meşgale bulup ama o zaman birlikte eğlenmek birlikte gülmek birlikte yemek yemek bunlar ne olacak..
o benim en yakın arkadaşım ve şimdi ondan vazgeçmemi istiyor.
bunu yazarken ağlayacağımı düşünmezdim hiç.
sabır.
Yelken kulübüne zaten gidecek.Benim yaptıklarım onu yolundan çeviremez Eminim..
Beni incitmek pahasına da olsa bana güç gösterisinı yapar,Mutsuz olmayı benim seçtiğimi söyledi.
Artık pes etmiş durumdayım.konuşmak istemiyorum açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum bu dakikadan sonra.
madem yalnız bırakıldım tek başıma hareket ediyorum.
yelken merakı bizim huzurumuzda önemliymiş öğrenmiş oldum
Canım benim çözümün büyük oranda çözülmüş olmasına çok sevindim.
Bak adamcağız oturup seni de içine katabileceği alternatifler düşünmüş.
Yani senin sandığım gibi önemsemiyor, umursamıyor durumunda hiç değil.
Evet bütün bunlar tam olarak senin istediğin şeyler değil, sen tüm günü birlikte geçirmek istiyorsun ama emin ol derinsim eşin bu isteğinden sırf senin için vazgeçseydi ve bunu dile getirmese bile az çok katılamadığı için üzüldüğünü sen hissetseydin şu ankinden daha mutlu olmayacaktın.
Belki de gün gelecek engel oldum diye pişman olacaktın.
Eşler birbirini sevip değer verdikten sonra orta yol her zaman bulunur.
Sizin de orta yolu bulmuş olduğunuzu düşünüyorum.
Bak biz küçücük bir şehirde yaşıyoruz ve birlikte çok vakit geçiriyoruz ama burada yapabileceğimiz o kadar az aktivite var ki siz ara sıra bir şeyler yapmaya kalktığınızda bile bizden daha çok şey yapıyorsunuzdur.
Dün biz de eşimle bu şehirde yapabileceğimiz tek değişikliğin çıkıp dışarda yemek yemek olduğunu konuştuk.
Hiçbir şey tam insanın istediği gibi olmuyor işte.
Yine de sevdiğimiz ve sevildiğimizi bildiğimiz için çok çok şanslıyız.
İnşallah bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsınız.
Bu arada yerinde olsam hazır çalışmıyorken ve rahat rahat bakabilecek durumdaykn bebek işini ciddi ciddi düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?