Bencil miyim yoksa haklı mıyım...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

baştan belirtiyim ben bekarım ona göre cevap vermeyip görmezden gelebilirsin yazımı.

bana göre abartmışsın. bi insanı çok seviyor görüşemediğiniz için dem vuruyor olabilirsiniz ama anlaşılan eşiniz kendini geliştirmeye çalışan biri ve ben bunu çok takdir ettim. bu evliliklerde kaybedilmemesi gerek. anlaşılan o ki sizin vaktiniz eşinize göre daha bol. siz de onu belirtmemişsiniz?
ama bence hayatınıza başka şeyler sokmalısınız. eşiniz, sizin kocanız olsa da tapulu malınız değil sonuçta ama az ama çok sosyal hayatı devam etmeli. onu o kadar çok özlüyorsanız onun hayatına dahil olursunuz.
bekarım ama sevgilimi göremediğim için öğle yemeklerinde hafta sonları 1 saatlik yol gittim 1 yıl boyunca. 2,5 senedir de dib dibe oturmamıza rağmen görüşemiyoruz yoğunluktan. ve bu böyle bi 2 sene daha gidicek. biz 5 dakikadan bile mutlu oluyoruz birlikte geçirdiğimiz. abuk subuk işlere arkadaşlarına vs vakit harcasaydı haklısınız derdim ama yüksek yapmaya çalışan yeni bi iş kurmaya çalışan birine karşı görüşemiyoruz diye yakınmanız bana göre bencilliktir!
ki ben etrafımda genelde bencillikle suçlanan bi insanımdır ona göre değerlendirirsiniz artık mesajımı

not: bekarım demiş miydim?

ben şöyle düşünürdüm=bizim bir tek pazar günümüz war ama o pazarını da bir başka şeye ayırmış.demekki akşamlar ona yetiyor.peki kendi kararı gitsin içinde kalmasın derdim ama içten içe de ona bu kararı werdiği içinpişman ederdim doğrusu..öncelikle bu kararı açıkladığında derdimki aferin ben bitek pazarları beraberiz diye pazar günlerini iple çekeyim sen kursa git derdim.o ama onlarda ewli we gidiyorlar cewabını werdiğindede de tamam git içinde kalcağına git birşey demiyorum der biraz surat yapardım..gitmiyim istersen bile dese hayır git derdim madem istiyosun gitt..çünkü bu tercihi yaptıktan sonra ha gitmiş ha gitmemiş bi farkı yok..(bekarım)

Canim derinss yazini sonuna kadar okudum
canim sen haklisin ama karsinda dominant ne istedigini bilen
kariyeri icin herseyi göze alan bir es gördüm

Ne yapabilirsin kendi kendini yemekle
orayi burayi dagitmakla sinir krizi gecirmekle
kendi kendine zarar vericeksin
zaten yapmissinda :26:

Eger erkek kendi özgürlügüne düskünse
karisinin özgürlügünüde serbest birakabiliyor
senin esinin egitim seviyesi yüksek
ayni sey seninde basina gelmis
esinin
bu yapisini
engelleyebilmen degistirmen imkansiz gibi :5:

Allah yardimcin olsun dua siginak oluyor
evliligin icin dua et canim insaAllah hersey düzelir

Oy benim üfürükten Prensesimin canımı sıkılmış neyse ki konuyu çok geç görmüşüm Allahtan sorun çözülmüş İnşallah tekrar böyle şeyler yaşanmaz canım benim seni blogtan ve faceden takip ediyorum kkya uzun zamandır üyeyim ama burada çok zaman geçirmediğim için seni yeni fark ettim benim idolümsün ne olur sen üzülme ayrıca gösterdiğin tepki inan bana çok hemde çok normal sakın kendini suçlama :20:
Allahtan aktivite kısa süreliymiş canım sonra Allahın izniyle doya doya vakit geçirirsiniz tatlım hem o zamana kadar havalarda ısınır dışarı çıkmak daha bir eğlenceli olur :23:
Benim Güçlü Akrep Prensesim seni yazılarından ne kadar güçlü birisi olduğunu biliyorum bazı yorumlara o yüzden azcuk kızdım :41:
Üfürükten Prensesim ne olursa olsun sen sakın üzme kendini olur mu hem Zatı Muhterem her ne kadar bizim gibi durumu ince düşünerek izah etmediyse de o seni çok Seviyor kırılan tabaklarada nazar çıktı diyelim boşver :66:
Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın İnşallah Prensesim benim :16:

Biz buraya ne yazsakta sen hep kendini haklı görecek yapıda birisin.

Yorumlarını okuyorum bazen ,bencilliğinizi bilemem bir paylaşımım olmadı sizle

ama cokta katısınız bunu anlayabılıyorum.

Erkekle kadını ayrılan en belırgın özellıklerden bırıde kadının

daha yumuşak olmasısıdr ki erkek kadında bu özelliği ister,nasılkı bız yumuşak davranıslı erkeklerı itici

bulabılıyorsak...onlarda öyle..

Böyle aşırı tepkıler verısenız ,etkinliklerin ardı arkası gelmez.

kaçar sizden.Gitme dedıkce inada yapar.

14 senenin tecrübesi diyor bunu.

Biz buraya ne yazsakta sen hep kendini haklı görecek yapıda birisin.

Yorumlarını okuyorum bazen ,bencilliğinizi bilemem bir paylaşımım olmadı sizle

ama cokta katısınız bunu anlayabılıyorum.

Erkekle kadını ayrılan en belırgın özellıklerden bırıde kadının

daha yumuşak olmasısıdr ki erkek kadında bu özelliği ister,nasılkı bız yumuşak davranıslı erkeklerı itici

bulabılıyorsak...onlarda öyle..

Böyle aşırı tepkıler verısenız ,etkinliklerin ardı arkası gelmez.

kaçar sizden.Gitme dedıkce inada yapar.

14 senenin tecrübesi diyor bunu.

İki ay önce açılmış konuya zerre iyi niyetiniz olsa ne oldu ne değişti diye sorardınız?

Düşündüğünüz kadar can sıkıcı şeyler yaşadınız mı diye sorardınız ama ne?

Siz benden hoşlanmadığınızı konumdan evliliğimden yola çıkarken göstermek niyetindesiniz.

Yapımı nereden biliyorsunuz tanımıyorsunuz ki beni? Ne konuştunuz ne tartıştınız bütün konuyu okudunuz mu,yapılan yorumlara saygımı değerlendirdiniz mi?

Sabahın köründe Hasbinallah ..

Konunu yeni gördüm. Bir kaç ay önce yazmışsın, bilmiyorum sorunun hala devam ediyor mu ama söylemek istedim. Kesinlikle bencil değilsin!
Eşinle birlikte vakit geçirmeyi istemek, onunla bir şeyler paylaşmaktan zevk almak ne zamandan beri bencillik oluyor?
Bunun bencillikle ne alakası var?
Yahu bir Pazar gününde de eşinle özel birşeyler yapmak, o günü kendinize ayırmak istemişsin.
Ne kadar doğal bir istek.. Asıl bu kurs olayını önemsemesen garip olurdu.
Aslında senin verdiğin bu tepki ne kadar bencil olduğunu değil eşinle vakit geçirmekten ne kadar zevk aldığını, onu ne kadar çok sevdiğini ve bir şeylerin hala bitmediğini gösteriyor. İnsan sevince hep birlikte olmak istiyor sevdiğiyle yalnızca akşamlar yetmiyor. Yetmemeli de zaten...
Umarım eşin de bunu görebilmiştir...

Yani öhh..
Kadın kocasıyla hafta sonunda ayrı kalmak istemiyor diye,neredeyse
taşlanacak..Ne kibiri,ne serti,ne katısı..

Bu forumda en doğal istekler yanlış karşılanırken,en komik ve gülünç konular alkışlanıyor..
Yani derinss,siz neyin doğru,neyin yanlış olduğunu bildikten sonra,hatta hortlatılmış bir konu için üzülmemeyide bilirsiniz..

Şu anda empati kuruyorum.......:68:

Derinss;
Ben olsam bende aynı sizin gibi davranırdım,buna eminim..
Sanırım hem fikir olanlar,kocasına aşık olanlar...
Gerisini boşver..

Merhaba,
Kadınlar Kulübüne yaklaşık 3,5 yıldır üyeyim kimilerine içten kimilerine itici gelen nice yorumlarım oldu.
Bugüne kadar bu derece canımı sıkan bir konuyla karşılaşmadığım için konu açma gereği duymadım.
Sizden isteğim kendinizi benim yerime koyup düşüncelerinizi paylaşmanız ama belirtirken evli,bekar veya kaç yıllık evli olduğunuzu da eklerseniz çok sevinirim. Düşüncelerinizi yaşanmışlıklarınızla birlikte değerlendirmek istiyorum.Sakın bir ayrıma gideceğimi sanmayın sadece düşüncelerinizi bana daha faydalı olması için bu bana gerekli.

Yaklaşık bir yıllık evliyim,3 yıllık bir flört döneminden sonra gayet coşkulu mutlu bir şekilde evlendim.Ve evliliğimde genel olarak ilk yıllar çıktığı iddia edilen kişilik çatışmalarını yaşamadım.Eşim eğitimli,nazik,düşünceli sevgisini bazen bir demet çiçekle bazen çok sevdiğim çikolatayla bazen güzel bir seyahatle gösteren biri.Gezmeme,para harcamama,sosyal ilişkilerime karışmaz.Kötü söz,şiddet,ihanet bunlar ilişkimizin yakınında bile geçmemiştir Allah herkesin evinden ırak etsin.Çevre tarafından şanslı sayılırım zira ben ona nazaran biraz da dominant ve sert micazdayım.

Bunlara karşılık eşim inattır. Birşeyi yapmak istemiyorsa boğazını kesseniz yapmaz ve sizin o çırpınışlarınızı dikkate almaz. İlk zamanlar bu yönüne çok takılsam da ki bu üç yıllık flörtte bu kadar etkin değildi şimdilerde pek önemsemiyorum. Eşim haftanın 5 günü çalışır ve iki gün tatili vardır. Kasımdan beri cumartesi günleri yüksek lisans için okula gidiyor. Bir tek pazar günümüz var. Telaşla özlemle o günün tadını çıkartmaya çalışıyoruz. İşin özü onu çok özlüyorum ve o gün de olmasa boğulurdum sanıyorum.Fakat bugün bana yepyeni bir haber ile geldi. Yelken klübü kurdular şirket olarak ve pazar günleri onun eğitimleri başlıyormuş.Haberi duyduğum anda çöktüm,istemsiz bir şekilde ağlamaya başladım. Sonra duruldum eşim bu arada çok kızdı.Konuyu büyüttüğümü söyledi.Y.Lisans ın temmuzda biteceğini fedakarlık yapmam gerektiğini ve bencil olduğumu iddia etti. Bu arada sofraya oturduk.Ben ağlamıyor yemeğimi yiyordum o konuyu tekrar açtı herkes katılıyor onlar evli değil mi ben neden gitmeyeyim ne kadar anlayışsızsın vs dedi.Patlamamak için kendimi tutuyordum. En sonunda çocuk gibi davranıyorsun ,zaten her akşam görüşmüyor muyuz dedi..? Yıkıldım insan karısına bunu nasıl söylerdi.Ağzımda yemek inanın delirdim gözüm döndü,sofrayı sanırım dağıttım o esnada,tabaklar,bardak sürahi herşey kontrolsüz bir şekilde ağlamaya başladım.Kendimi yatak odasına kitledim ve yaklaşık 1 saat ağladım akabinde dua ettim ki beni başka birşey sakinleştiremez. O bu sırada dondu kaldı,evliliğimizde ilk kez böyle bir durum yaşıyoruz. Odaya girmek istedi,giremeyince gitti.

Kendime geldiğimde mutfağı topladım,yemek yedim.Pc'yi aldım ve tekrar yatak odasına geldim kapıyı da kitledim.Yüzünü o sofraki saniyeden sonra görmedim.görmek dahi istemiyorum.Odaya gelmeye çalıştı,öyle ki kapının kilidini bile sökmeye çalıştı ama başaramadı.Ne yapacağımı bilmiyorum ben evliliğin gerçek yüzüyle şimdi mi karşılaştım? Yapayalnız ne yapacağım haftalar boyu,bencil biri miyim? Yoksa haklı mıyım? Kendimi böyle terkedildim bir köpek yavrusu gibi hissediyorum.Kaldı ki evde köpeğiniz sizi bekliyorsa ona bile koşa koşa gidersiniz. Sanırım eşim beni artık yeterince sevmiyor.Dipteyim ve ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum..

Olumlu olumsuz özgürce yorum yapın.Bu konunun açılış amacı asla pohpohlanma arzusu değildir.Destekleriniz elbette çok kıymetli ama haksızsam sonuna kadar eleştirin..

Uzun oldu dilerim benim hatrıma okursunuz ..Şimdiden teşekkür ederim :71:

merhaba bende temmuzun başında 1yılımı dolduracağım.benim halim seninkinden dahada kötü neden dersen ikimizde çalışıyoruz bizim 1gün tatilimiz var fakat izin günlerimiz farklı eşimin sabit pazar benim değişiyor.patronlardan pazar günü izin istemem rağmen biri vermiyor büyük patron veriyor ama toplasan 1sene içinde 12 pazar falan beraber izin kullanmışızdır.tabi bide hafta içler eve akşam 9-10-11 bazende erken geliyor.bende senin gibi bazen bunalıyorum sinirleniyorum ona tavır yapıyorum ama sonra siniirm geçince düşünüyorum oda benimle zaman geçirmek istiyordur kendide söylüyor ama biz hafta içleri iş çıkışı kendimize vakit ayırıyoruz yemeğe giidyoruz biryerlere oturmaya gidiyoruz oda geç gelince ben ingilizce kursuna yazıldım kurstan akşam 10da çıkıyorum haftanın 5günü kendi adıma bişeyler yapıyorum.sen biraz büyük tepki vermişsin.eşinin gideceği kursunda belirli zamnı vardır eninde sonunda bitecektir.

Çok kıymetli kk üyeleri..
Konuyu horlattan pek meraklı üyeden sebep bundan iki-üç ay önce yaşanmış bir kriz sanki her gün devam ediyormuşcasına gündeme gelyor.ki kendisinin amacı belli zaten ciddiye dahi almıyorum ama ayıp..ayıp yani sadece ayıp..
Konuya yorum yazan her arkadaşa saygım sonsuz ama rica ediyorum yorum yazdığınız konular güncel mi bir kontrol edin.ben şahsen öyle yapıyorum.
bu bir ihanet bir şiddet ne bileyim bir maddi sıkıntı değil ki daimi kalsın yoruma her daim açık olsun.

Bu süreçte eşim kursa gitti şöyle diyeyim bir hafta gitti bir diğer hafta gitmedi. çünkü yelken için rüzgar olması gerekiyor ve her daim rüzgar yok. herneyse okulda da ikinci dönemini bitirip son döneme başladı.yelkenin de son bir haftası kaldı.okulda temmuzda bitiyor ki bu arada uzun bir ege tatili yapacağız okulu askıya alıp o yüzden beni yine etkilemez diye düşünüyorum bu yoğunluk.
bazen okula gitmedi bazen kurs olmadı velhasıl ben hiç bunalmadım yalnız kalmadım.vaktimizi çok güzel değerlendirdik yeni yerler gördük,güzel vakitler geçirdik.uzun vadeli planlar yapamadık yelken yüzünden ama düşündüğüm kadar da etkilenmedim.
haa yaygara yaparken aklın neredeydi derseniz şunu anladım ki iletişim çok önemli..
eşim belki konuyu bana açtığı ilk vakitlerde ya ben herşeyi dengeye koyarım ayarlarım sen gerilme diyebilseydi o aksiyonda olmayacaktı.o söylemesi gerekenleri söylemedi ben söylenmemesi gerekenleri söyledim ve o gün ciddi bir şekilde tartıştık.
ben hala o gün o tartışmanın yaşanması gerektiğini düşünüyorum.belki de birbirimizi anlamamız için bir kırılma oldu. ilk şiddetli kavgamızdı çünkü..

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.tek mesajla tüm karakter tahlinini yapan sivrizekalı arkadaşların da ellerinde öpüyorum. ahh ne yazık ki o kadar zeki değilim.. Allah beni o kadar akıllı yaratmamış benim böyle bir yeteneğim yok.
Konuyu nezaketle tartıştığımız o berbat geceyi benimle geçiren hatta uyumuyorum senin için diye mesajlar yazan ,eleştirse bile iyi niyetli olan herkese sevgilerimi sunuyorum.. :70:
dilerim sıkıntılarmız hep ufak olur biz büyütürüz.. daha büyükleriyle karşılaştırmasın Allah..

Velhasıl konuyu çözüme ulaştırdım.. Tavsiyelerinizden ziyade konuya dair tartışmak istedikleriniz var ise evet konuyu güncel tutabiliriz ancak benim sorunum ortadan kalktı. Bilginize..

Derinss bu kadar açıklama gereği duymana gerek bile yok. Her karı-kocanın arasında olabilecek sürtüşmeler sonunda tatlıya bağlandı geçti gitti. Ama haklıydın -ki bence öyleydi ben de olsam cıngar çıkarabilirdim :27:- ama haksızdın sonunda birbirinizi anlayıp ortak yolu buldunuz. Ayrıca tartışmak da bir iletişim biçimidir. Sonunda daha iyi anlarsın karşındakini empati yapmanı kolaylaştırır.
Ama "heh buldum zayıf noktanı köşeye sıkıştırayım" diye yaklaşılacak bir konu hiç değildi bu. Şayet hakkında kötü düşünen biri olsaydım şu konundan kendime malzeme çıkaracak bir şey bulamazdım :68:

Back
X