Canım derinssim çok sevindim sorunun çözüldüğüne.
Zaten emindim de gene de sevindim
Yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte hayatı.
Her ne kadar da tamam desek,bir şeyler her zaman çıkıyor karşımıza.
Umarım bundan sonra ( hiç olmaz demek fazlaca hayalcilik olur )
yaşayacağınız sorunlar hep böyle kolayca çözebileceğiniz
tarzda sorunlar olur.
İkinizin de sevgisi,saygısı zaten daha büyük problemlerin çıkmasına engel olacaktır.
Bu yönden ne kadar şanslı olduğunu,ne kadar güzel bir evliliğe ve eşe
sahip olduğunu düşünmen içini ferahlatacaktır.
Hadi şimdi bunu düşün ve deriiinnnnnnnnn bir nefes al
Katlana katlana artsın sevginiz ve birbirinizi hep böyle çok sevin
Ah canım benim konu senin olunca ne yazacağımı bilemedim
çünkü sen hep doğrusunu,en iyisini bilen ve paylaşan birisin
neyseki konuyu bir az geç görmüşüm :) sorunun çözülmesine çok sevindim
ki okurken bile kafamdan sonuçlar üretiyordum
erkekler bizler gibi detaylı düşünemiyor maalesef
ara ara bende senin durumuna düşüyorum
çok karmaşık duygular,hayat işte ne yaşayacağımız belli olmuyor
sayfalara sığacak,tek taraftan düşünülecek bu konu değil
kocanı çook sevdiğini biliyorum :)
Açıkcası buraya konu açmana bile şaşırdım bir gün böyle bişey yapabileceğin hiç aklıma gelmezdi :97:
iş aramaya devam :)kendine çok iyi bak mutluluklar canım
Jean..Çok bunalmıştım.Saat gecenin bir vaktiydi.
Ailem bir arkadaşım bana sadece sen haklısın sakin ol diyebilirdi.
Ama burada her kafadan bir ses çıktı ve ben kendime ortak bir sonuç çıkarttım.
Sağolsun arkadaşlarda görüşlerini esirgemediler.
Bu kadar çok kişiyi bir arada başka bir yerde bulamam :)
Hakkımda düşündüklerin beni çok mutlu tatlım,dilerim sen bu sıkıntılara mahal vermeden güzel bir ilişki yaşarsın.. Öpüldün
sorunun çözülmesine çok sevindim canım
bekar biri olarak evliliği pek bilmiyorum ama birlikteliklerde her zaman mesafeler olmasından yanayım
sevgiler
anam bendde canım arkadasım üzülmesin yanında olayım diye bir sürü sey düşünüp tasarlıyordum ki kafamda yazmak için son sayfaya gelince sorunun çözüldüğünü anladım canım benim dilerim hayatında karsılastığın tüm sorunlar bunun kadar küçük ve asılabilir olur
çok içlenmiştin ama geçmiş çok şükür
Derinss'cim herşeyin çok güzel gitmesine sevindim canım umarım bundan sonrada hep böyle huzurlu ve mutlu olursun inşallah ..
Bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek bizlere aslında ders verir niteliğinde oluyor ...
Çok şanslısınki sana değer veren seni seven bir eşe sahipsin inşallah bu sevginiz bir ömür boyu sürerr ..
Şimdi daha rahatsındır artık bundan sonra yaşamın keyfini çıkar artık mutlu olmaya bakın eşinle beraber..
Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur nasılsa buda bitti gitti işte...
Tüm sevgiler sana olsun......
çok sevindim canım sorununuzun çözülmesine...
bende senin gibiyim ve bu yüzden bazen sorunlar olabiliyo aramızda...
ama sonuçda bizde sevgimizden onunla vakit geçirmek istediğimizden oluyo bunlar...
Teşekkür ederim ablacım.Biraz yaygaracı olduğuma karar verdim bu olay neticesinde tabii eşimle paylaşmadım bu fikrimi
Allah ölüm kaza bela vermedikçe her sorun sabredilirse çözülmeye mahkum.İyi ki daha önce evlenmemişim evlilik için olgunlaşmak bambaşkaymış..Yaş ,zihinsel kabiliyet vs hiç birşey kriter değilmiş.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Benim konu da örnek olmuş olur sana Allah korusun olur da bir kavga anında burada bana yazılanları düşün.Biraz daha kontrollü olursun.Mutluluklar sana da berre
Offff evlenmeyin olsun bitsin yaaa.
Her evlilikte bir sorun, bir sinir harbi. Ne bu böyle? Mantıklı düşünecek olursak bekarlık daha iyi ama niçin evlenmek için didiniyoruz anlamış değilim :26:
Nişanlımdan ayrılalı 1 ay oldu. Kafam öyle rahat ki. Ne dakka başı telefonda konuşmak var, ne 2 güne bir büyük kavgalar var, ne tuvalete bile giderken haber vermek var, ne de bir yere giderken günler öncesinden konuyu yavaş yavaş açıp rızasını almaya çalışmak var. Artık hayatımı özgürce istediğim gibi yaşıyorum. O anda kafama ne eserse onu yapıyorum.
Size gelince, sorununuzu çözmüş mutlusunuz.
Ama siz de çok iyi biliyorsunuz ki çözülmedi.
Yarın başka bir konuda ona yine patlayacaksınız.
Çünkü kocanızı hayatınızın ekseni yapmışsınız. Hayatınızda ondan başka nerdeyse hiçbir şey yok.
Hiçbir kadının yapmaması gereken bir hata bu. Anladınız siz.
Mutluluklar dilerim
Evet gerçekten de özgürlüğüme düşkünüm. Aşırı bir hayatım olmadığı halde akıl verilmeye ve kısıtlanmaya gelemem. Erkeklerin çoğu dediğin gibi kaba, odun, kendini güçlü ve kadını da korunmaya muhtaç beceriksiz varlıklar olarak görüyor. Ben kendi ayakları üstüde durabilen güçlü bir kadınım, beni kabul edecek erkek zor bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?