Bencil miyim yoksa haklı mıyım...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

Tatlı dilli arkadaşım benim..
İnşallah söylediğin bütün güzellikler gerçek olur.
Derinnnnn nefes aldım hala vermemeye çalışıyorum
Öpüyorum seni güzel annecik

Jean..Çok bunalmıştım.Saat gecenin bir vaktiydi.
Ailem bir arkadaşım bana sadece sen haklısın sakin ol diyebilirdi.
Ama burada her kafadan bir ses çıktı ve ben kendime ortak bir sonuç çıkarttım.
Sağolsun arkadaşlarda görüşlerini esirgemediler.
Bu kadar çok kişiyi bir arada başka bir yerde bulamam :)

Hakkımda düşündüklerin beni çok mutlu tatlım,dilerim sen bu sıkıntılara mahal vermeden güzel bir ilişki yaşarsın.. Öpüldün

Ortak sonucu çıkarırken bile kadınlara çok ciddi mesajlar verdin tatlım
amin diyorum

sorunun çözülmesine çok sevindim canım
bekar biri olarak evliliği pek bilmiyorum ama birlikteliklerde her zaman mesafeler olmasından yanayım
sevgiler

anam bendde canım arkadasım üzülmesin yanında olayım diye bir sürü sey düşünüp tasarlıyordum ki kafamda yazmak için son sayfaya gelince sorunun çözüldüğünü anladım canım benim dilerim hayatında karsılastığın tüm sorunlar bunun kadar küçük ve asılabilir olur
çok içlenmiştin ama geçmiş çok şükür

Derinss'cim herşeyin çok güzel gitmesine sevindim canım umarım bundan sonrada hep böyle huzurlu ve mutlu olursun inşallah ..
Bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek bizlere aslında ders verir niteliğinde oluyor ...
Çok şanslısınki sana değer veren seni seven bir eşe sahipsin inşallah bu sevginiz bir ömür boyu sürerr ..
Şimdi daha rahatsındır artık bundan sonra yaşamın keyfini çıkar artık mutlu olmaya bakın eşinle beraber..
Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur nasılsa buda bitti gitti işte...
Tüm sevgiler sana olsun......

çok sevindim canım sorununuzun çözülmesine...
bende senin gibiyim ve bu yüzden bazen sorunlar olabiliyo aramızda...
ama sonuçda bizde sevgimizden onunla vakit geçirmek istediğimizden oluyo bunlar...

sorunun çözülmesine çok sevindim canım
bekar biri olarak evliliği pek bilmiyorum ama birlikteliklerde her zaman mesafeler olmasından yanayım
sevgiler

Çok teşekkür ederim canım .Evlenince birde yalnızsanız mesafeler hiç olmasın istiyorsunuz o zaman ..
Bende mesafelerden yanayım özlem,seviye ve güzellik katar ama işin ayarı kaçıyor bazen

Amin cümlemiz için öyle olur inş..Yeni bir haftaya başladım zihnim tertemiz ,iyi hissediyorum kendimi.Çok şükür,sağol desteğin için tatlım.

Teşekkür ederim ablacım.Biraz yaygaracı olduğuma karar verdim bu olay neticesinde tabii eşimle paylaşmadım bu fikrimi
Allah ölüm kaza bela vermedikçe her sorun sabredilirse çözülmeye mahkum.İyi ki daha önce evlenmemişim evlilik için olgunlaşmak bambaşkaymış..Yaş ,zihinsel kabiliyet vs hiç birşey kriter değilmiş.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

çok sevindim canım sorununuzun çözülmesine...
bende senin gibiyim ve bu yüzden bazen sorunlar olabiliyo aramızda...
ama sonuçda bizde sevgimizden onunla vakit geçirmek istediğimizden oluyo bunlar...

Benim konu da örnek olmuş olur sana Allah korusun olur da bir kavga anında burada bana yazılanları düşün.Biraz daha kontrollü olursun.Mutluluklar sana da berre

Ben senin bencil değilde eşinin bencil olduğunu düşünüyorum..
Yani o sadece kendini düşünüyor
Haftanın 7 gününde sadece bir günü sana ayırmak bu kadarmı zor anlamıyorumki ..

+
Bu arada sorununuz çöülmüş galiba..

Yok yaygaracı demede biraz fevri davranmışsın olur evlilikte böyle durumlar sonuçta hepimiz insanız tepki vermemiz son derece doğal aslında..
Bende erken evlenmeye karşıyımm insanlar kendini yetiştirsin belirli bir olgunluğagelince evlensin taraftarıyım aynı şeyi kızım içinde düşünüyorum onada söylüyorum ayakların iyice yere bassın evlilik sonra diyorum daha 22 yaşında çünkü ve okuyor..
Rica ederim hayatımm kendi adıma çok sevindim ama aranızın düzeldiğine herşey gönlünce olsun canım

Benim de eşim bazen tutturur bu pazar maçlar var seni serbest bırakıyorum canım cicim yalaklanır ,annenlere git,dışarı çık,alışveriş yap vs.:))
ama ben onu yine de yalnız bırakamam
biz kadınlar ne kadar hassasız yaaa
sırf bizimle olsunlar,bi pazarımız var başbaşa kalalım diye uğraşırız
ama nerdeeeee
bende pazarımı kocam olmadan geçirmek istemiyorum o yüzden katılıyorum sana :)

canım benim eşimde çok şalışır pazar günleri bile çalışır.seni çok iyi anlıyorum ama ne kadar çabalarsan çabala gene kendi istedikleri olur.olan evliliğinize olur.evliliğiniz yıpranır zamanla birbirinize kırıcı konuşmaya başlarsınız.bak sen akşamlarıda berabermişiniz beterin beteride var derlerya benim aşimin işinden dolayı eve gelme saati belli olmaz.biz saat keçta gelirse gelsin eşim gelene kadar yemeğe bekleriz beraber vakit geçirmek için.sende beraber olduğunuz vakitleri iyi değerlendirmeye bak derim.örneğin televizyon seyretmemeye gayret edin ozaman birbirinize daha çok vakit ayırmış olursunuz.birbirinize olan sevgi ve saygınızı yitirmeden beraber geçireceğiniz bir kaç saat saygısız ve sevgi olmadan kavgayla geçireceğin bir pazardan daha kıymetli olur bunu unutma.bu arada ben 17 yıllık evliyim.senin verdiğin bu mücadeleyi bende zamanında verdim ama .erkekler vazgeçmezler kararlarından hele bide inatlarsa.ben böyle buldum kolayını daha sonra zamanla eşinde güzel geçirdiğiniz vakitleri hatırlayıp daha fazla vakit ayırmaya çalışacaktır bundan emin ol.

deriiiiinssss
canım benim neler yaşamısşın neler olmuş böyle
ben gelene kadar sorun çözülmüş bile inan çok çok çok sevindim
Allah bir daha yaşatmasın canım arkadaşım
benim sana 10 yıllık evli bi arkadaş tavsiyesi vermemi istersen eğer
bundan sonra plastik tabak çanak kullan olsun bitsin canım benim
:78: sustum:78::78:
sen zaten herzaman olduğu gibi doğru olanı bulmuş ve de yapmışsın
eşinin de hayallerinden vazgeçmeden onunla beraber vakit geçirmenin yolunu bulmuşsun
içinde ukte kalsaydı emin ol o seni suçlardı ve sen de içten içe üzülürdün
bak kocasını bulamayanlar bile var neler var.biliyorum senin kızdığın nokta da bu zaten çalışsa hayatımız bu der kabullenirdim diyosun
olsun bakarsın sen de başlarsın ufak ufak karı koca güzel bi hobiniz olur ilerde çocuklarınıza anlatıcak maceralarınız olur
sorun çözüldüğü için tekrardan tekrardan sevindim arkadaşım keşke o sıralar burda olsaydım da ben de acık senin yüreğine su serpebilseydim

Slm canim ben 2 yillik evliyim ve sorun ederdim acikcasi. Dedigin dogru benim kopegim var o yanliz kalmasin diye ikimizde gittigimiz yerden kosa kosa geliyoruz onu bile evde birakamiyoruz kaldiki insansin sen sonucta. Allahtan esim oyle cok gezmez ama bazen pazar gunleri bara mac izlemeye gidiyor yanlzi kaliyorum ondan bile hoslanmiyorum. Bende esimi cok fazla goremiyorum insan duygusal olarak cokuntuye ugruyor.Evlilik gercekten cok farkli ayni evde olsanda yakinken uzak olmak gibi birsey.Flort ederken bile esimi daha cok goruyormusum resmen ben gece calisiyorum esim sabah 7 de cikip aksam 7 de geliyor ben ise aksam 8 de gidip 4 de eve geliyorum. Eve geldigimde uyuyan bir kocadan baska birsey goremiyorum birbirimizin yuzunu goremiyoruz inan ki.Bos gunlerimizde de disari cikarsa bensiz veya oteki odada bilgisayara takilirsa veya oyun oynarsa ben kendimi gercekten yanliz hissediyorum.Bazen insan ayni evde olabilir ama genede yanliz basina kalabilir. Erkekler boyle iste

Offff evlenmeyin olsun bitsin yaaa.
Her evlilikte bir sorun, bir sinir harbi. Ne bu böyle? Mantıklı düşünecek olursak bekarlık daha iyi ama niçin evlenmek için didiniyoruz anlamış değilim :26:
Nişanlımdan ayrılalı 1 ay oldu. Kafam öyle rahat ki. Ne dakka başı telefonda konuşmak var, ne 2 güne bir büyük kavgalar var, ne tuvalete bile giderken haber vermek var, ne de bir yere giderken günler öncesinden konuyu yavaş yavaş açıp rızasını almaya çalışmak var. Artık hayatımı özgürce istediğim gibi yaşıyorum. O anda kafama ne eserse onu yapıyorum.

Size gelince, sorununuzu çözmüş mutlusunuz.
Ama siz de çok iyi biliyorsunuz ki çözülmedi.
Yarın başka bir konuda ona yine patlayacaksınız.
Çünkü kocanızı hayatınızın ekseni yapmışsınız. Hayatınızda ondan başka nerdeyse hiçbir şey yok.
Hiçbir kadının yapmaması gereken bir hata bu. Anladınız siz.
Mutluluklar dilerim

Son düzenleme:

aslında sana katılmıyorum kardeşim, senin dünyada olma sebebin anne ve babanın evlenmiş olması... bekar olmanında sorunları vardır, ve doğru bir eş seçimi yapıldığı takdirde eşinin yerine koyabileceğin başka bir kimsede olamaz.. annen yada arkadaşların farklıdır eşin farklıdır, ama duyarlı erkek gerçekten çok az, eşinin hakkına hukukuna riayet eden, öenmseyen erkek çok az. erkeklerin çoğu bencil, kaba, odun oluyorlar. fakat o odunu yetiştiren nihayetinde gene bir kadın öyle değil mi? yumurta tavuk meselesi senin anlayacağın... özgürlüğüne düşkün bir insan oldğun belli oluyor, eğer kadın yada erkek farketmez, özgürlüğe çok düşkün olunduğu zaman evlenmenin manası yoktur, çünkü evlilik bazı şeylerden vazgeçmeyi ve fedakarlığı gerektirir...

Evet gerçekten de özgürlüğüme düşkünüm. Aşırı bir hayatım olmadığı halde akıl verilmeye ve kısıtlanmaya gelemem. Erkeklerin çoğu dediğin gibi kaba, odun, kendini güçlü ve kadını da korunmaya muhtaç beceriksiz varlıklar olarak görüyor. Ben kendi ayakları üstüde durabilen güçlü bir kadınım, beni kabul edecek erkek zor bulunur

geçirilen zamanın niceliğinden çok niteliği önemlidir.

böyle bir adamla niteliksiz bir vakit geçirilmeyeceğine göre, haline şükret şekerim..

gördüğün sıkıntısı olan kadını güçsüz sandın da dandik bi yüzük atma olayı seni güçlü mü kıldı hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…