hiç şaşırmadm benım nişanlım da böle aynıı...tıpa tıp aynı hattaben duzeltemedım yıllardır böle bır adamı ya küserım yada kavga ederız öle dedıgıme gelır yada gelmez:S
Ben bekarım yorumumuda ona göre değerlendrirsin artık abartmıssın bence biraz tamam seviosun onunla beraber vakit geçirmek istiosun ama siz liseli aşıklar değilsinz onu anlaman ve birazda sabretmen gerekio söyldği gbi her akşam berabersiniz bu vakitleri değerlendir geceleri yanında başını göğsüne koyup uyuyabiliosun eşiyle ayrı şehrlerde yaşayan yol gözleyen çok insan var alışmalısn derim ben sende kendine bi uğraş bul kursa falan yazıl yanlız kalmamş olursun
yelken kulübüne sen de gidebilirsin canım.
yüksek lisansın dersleri de kaç saat sürüyo bilmiyorum ama tüm cumartesinizi almıyordur bence.
akşamları kendinize programlar yapabilirsiniz.
biraz aşırı tepki vermişsin bence.
not: bekarım...
Ben yeni nişanlıyım..
Dışardan bakan biri olarak ilk etapta eşinizin yaptığı durum sizi bunaltmış kırmış olabilir ki haklısınız .Çünkü siz birlikte zaman geçirmeyi istiyorsunuz.. Emin olun oda sizin kadar istiyordur bu kadar güzel birlikteliğiniz bunun göstergesidir.
Fakat belliki uzun süredir yaşadığı yogun hayat sizi yormuş.. Buda sanırım son nokta olarak sizi patlama durumuna getirmiş.. Fevri davrandığınızı düşünüyorum. Evet tepkiyi belli etmek gerekiyor fakat konuşarak ve bu durumun sizi üzdüğünü belirterek konuşulmalıydı. Yumuşak bir ses tonu ve sevgiyle bakan gözlerler. Hatta belki kaygınızdan bile söz edebilirdiniz bu arada. ''Geçirecegimiz zaman neredeyse hiç kalmıyor, ben seni cok ozluyorum ve doyamıyorum. Ya ilşkimize zarar verirse böyle bir durum'' şeklinde dile getirseydiniz , eminim ki sizin kalbinizi rahatlatmak için elinden geleni yapardı.Bu şekilde sizi daha iyi anlayabilirdi. Anlamasaydı bile sonradan anlayacagına eminim.. Üstelik sizden zaman istemiş temmuza kadar.
Birde eşinizin aklıma takılan bir cümlesi ;'' o kadar kişi geliyor , onlar evli değil mi ?'' Bence eşler birbirlerini başkalarının hayatlarını kıyaslayacak duruma getirmemelidir.. Evet hep anlayış olmuyor. Ben evli değilim ama benim bile nişanlıma patlama durumlarım oluyor , fakat kendimi frenliyorum çok ilerlemeden ; kendi kendime o krizi atlatıp sonrasında sadece kızgınlıgımla konusuyorum onunla ;çünkü sonucunda sonradan araya sogukluk giriyor. Evet mutlaka barışılıyor ama tekrar tekrar yaşanabilme habercisidir bu tür boşalmalar.
Çok uzun ve karışık yazdıysam özür dilerim ; ama o kadar güzel bir ilişki yazmışsınız ki kıyamıyor sanırım insan böyle kırgınlıkların olmasına..
Eminim ki eşiniz sizi çok seviyor ; sadece çok yoğun oldugu için aklını işine vermiş. Siz bu durumda en azından temmuza kadar ona öyle bir destek verin ki akşam koşa koşa yorulan bedenini sizde dindirmek için çabalasın.
Huzurunuz ve aşınız artarak daim olur inşaallah.
seni çok iyi anlıyorum bazılarına abartmışsın gbi gelebilir ama ben de senin verdiğin tepkiyi verirdim ha belki masayı falan dağıtmazdım ya da dağıtırdım biemiyorum.. benm eşimin de sadece 1 gün izni var ve ben sürekli onunla olmak istiyorum daha 6 aylık evliyiz eğer bana o böyle bir şeyle gelseydi çok büyük tepki gösterirdim ve bana zaten her akşam beni görüyorsun demesi beni çok üzerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?