Ben üvey ana mı oldum?

İki kediyle daha rahat edersiniz çünkü onlar birlikte büyüdü hiç yanlız kalmıyorlar benimki tek, mesela wc ye bile benle geliyor kuruğum gibi 2 tane olsa bu kadar olmuyorlar annesi kurban olsun

Benim kedilerim de tuvalete benimle geliyorlar bir yerde okumuştum eskiden yani kediler evcilleşmeden önce, aile üyeleri tuvalete gittiklerinde birileri saldırır diye peşlerinden korumak için gidip başında beklerlermiş işi bitene kadar. Galiba o yüzden bizi bırakmazlarmış başımıza bir şey gelecek zannederlermiş

Yav benimki de şimdiden kıskanıyor Mune hanım ne yapacağız bilmiyorum hahaha. Nişanlımla yan yana otururken araya giriyor, hatta nişanlıma poposunu dönüveriyor, odanın kapısını kapatsak deli gibi kapıyı tırmalıyor, yatağa zaten yatıyor Şaka bir yana bir de onun derdi var bende gerçekten kaç parçaya bölündüm yahu. Çocuk falan olsa benimki iyice dellenecek demek ki. Konuyu takipteyim.

Demekki
Demekki bebek geldikten sonra kediyi az ilgileniyorsun! Benimde kedim var henüz bebegim yok demekki kiskaniyor keske odaya almamakla bebegi beraber yatmasina izin verseydiniz bu durum buraya kadar gelmezdi!! Onu hic birseye kisitlamayin eskiden oldugunuz gibi ilgi verin zor da olsa caresi yok bebegiyle beraber yanyana olmasina izin verin kedinizin tirnaklafi az ucundan kestirin zamanla alisacaktir fakat lütfen diyorum lütfen bebegi uyudugu odayi almamazlik yapma daha da kiskaniyor!! Bebek olmadan önce keske arastirsaymissin bu sekil önlem alinabilirdi o kediye cok acidim..... benim cocugum olsa bile ikisi ayri yere koymazdim bebegimin yanina yatmak isterse buyursun yatsin zaten ne var ki bunda zarar verecek degil bebek olduklari anlayabilecek kapasite var

Sacmalama alman doktorlar bile gülerler bu konuda, alakasi yok bizde büyüdük ailecek sülalecek büyüdük hepsinin de cocuklari oluyor yanlis yere bilgi vermeyin insanlari ya dogustan kisirdir yada özel bölgesinde darbe aldiysa veya baska hastalillardan dolayi da cocuklari olmaz tüy ne alaka?

Kız sen şanslısın bak 2 kedi 1 kediden iyidir. Birbirlerine sararlar sen rahat edersin

Güzel temennilerin için çok teşekkür ediyorum, içim ısındı :) hepsine topluca bir amiiiiiin. ben de sana kedilerle birlikte bol tırlatmalı bol kudurmalı ve hazır olduğunda hayırlısıyla bir küçük insanın katılımıyla da iyice coşkulu mutlu günler dilerim

İki kediyle daha rahat edersiniz çünkü onlar birlikte büyüdü hiç yanlız kalmıyorlar benimki tek, mesela wc ye bile benle geliyor kuruğum gibi 2 tane olsa bu kadar olmuyorlar annesi kurban olsun

ayy öyle diyosun ama ikisi de benim kuyruğum gibi, en derin uykularında bile olsalar , ben yerimden kalkarsam hemen peşimden esneyerek gelirler, ayakta uyurlar ama peşimi bırakmazlar oyun desen bensiz bişey yapmazlar asla birlikte oynamazlar, üçümüz oynayacakmışız. Eşimle hiç alakaları yok. Onun söylediğine göre "bunlar çook ikiyüzlü sen yokken bana sırnaşıyolar sen varsan dokundurmuyolar bile" diyo, bunuda gösteriyo elini uzatıyo kedim kafasını çekiyo kaçıyo çok şükür kedilerim vaar ama bebek olunca bana çok küsecekler. Her şeye rağmen iyi ki varlar

Eğer kediyle önceden ilgi ve oyun saatleriniz belli rutindeyse bebekle o dakikalarda eşiniz ilgilensin siz kediye ilgi gösterin. Başka yöntem gelmiyor aklıma..

Bizdede aynı durum kuşumuzda yaşaniyor maalesef bebek olunca kuşun sesine tahammülsüzleştim halbuki o bizim ilk çocuğumuz gibiydi.. herzaman bebek olsada yeri değişmez diyodum ama öyle olmuyormuş.. eşim akşamlari ilgi göstermeye çalisiyor ama durum eskisi gibi deģil..

ahhh bende çok teşekkür ederimmm. Kedisiz ev olmaz derim hepp ben en az 2 kedi yukarda da bahsettim onlar bensiz hiç bişey yapmıyorlar ikisi birden akşamları bana sarıyorlar ondan korkuyorum ya zaten, çok şımarttım ben onları
inşallah kısmetse canımm çok teşekkürler

lütfen aslı astarı olmayan şeylere inanmayın, hele hele herkesin okuduğu böyle bi forumda yazmayın. kedi tüyü hamile kalmaya engel olsaydı inanın şu an dünya nufusu 3 milyar filan olurdu.

Hamileyken toxoplazma negatif olduğumu öğrendim. Yani hayatım boyunca kedilerle haşır neşir olmama rağmen bu parazitle hiç karşılaşmamışım. Üstelik evde kedim de var!

Doğal olarak panik yaptım. Hamilelikte ilk kez geçirilen bu tip enfeksiyonlar bebeğe ciddi zarar verebiliyor. Bu yüzden hem veterinerin, hem de kadın doğumcunun başının etini yedim :)

Sonuç? İşinde uzman insanların kesin ve net olarak söylediği bir şey var: toxoplazma parazitini daha çok dışarıda yediğimiz, yıkanmamış sebzelerden, özellikle salatalardan alıyoruz. Kediler bu konuda günah keçisi ilan edilmiş durumda. Asıl risk gıda hijyeni. Kedilerden ise dışkısına dokunma vs yoluyla alınıyor. Hangisini daha çok yapıyoruz? Afedersiniz kedi kakası mıncıklamayı mı, dışarda lahmacun yanında gelen salatayı gömmeyi mi?

İkisine de zaman ayıramaz mısınız? Mesela emzirirken ya da uyuturken kedinizi de yanınıza alıp bir elinizle sevseniz. Bebeğinizle ilgilenirken onu görmezden geldiğinizi düşünmemiş olur hem, hem de alışır bebeğinize belki.

Kardeş bi sakin ol
Elbette araştırdım hamilelikte
Uzmanlar bebek dönmeye başlayana kadar gözetimsiz bebekle aynı yerde bırakmayın diyor. Çünkü kediler bebek yatağı gibi yerleri çok severler uyumak için. Bebeğin de yanına kıvrılıp uyumak isterken onu nefessiz bırakabilir. Bu yüzden kendi başına dönebilene kadar aynı yatakta yatmalarına izin vermiyorum. Zaten kedimin tırnaklarını her hafta kesiyoruz, tırnak çıkarma huyu da yoktur. Bebeğe bişey yapacağını düşünmüyorum.

Hahahahahahah beben çok şirin ama arkadaki o haydut bakış da ne öyle? İkisini de öp benim için. Yavrucuğu allah bağışlasın :)

Hahahaha tatlışlara bak, arkadakinin bakışlara öldüm Bebeğinize maşallah, ikisini de mıncırırımmmm.

<3 Çok güzel pislik :) bakışlarından belli efsane kıskanmış. İkisine de maşallah x 41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…