• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş arkadaşı

Seni bu durum neden bukadar rahatsız ? etti isteyen istediği zaman gider görür kocası rahatsız olmamış sen niye bukadar rahatsız oldun ?hayırdır hikayedeki kadınmısın tövbe tövbe 🤣🤣 walla kusura bakma ama diper kadının bu çirkin davranışını görmezden gelip konu sahibinin kocasını iş ziyaretine gitmesine takılman çok garip ..
İş yerleri ziyaret yeri midir sizce ? Yıllar ileri giderken, bazı insanlar ısrarla geriye gitmek istiyor herhalde. Bir çalışanın iş yerinde bulunma sebebi çalışmak; ziyaretçi kabul etmek ve işi aksatmak değil.

İş yerleri ziyaret yeri midir sizce ? Yıllar ileri giderken, bazı insanlar ısrarla geriye gitmek istiyor herhalde. Bir çalışanın iş yerinde bulunma sebebi çalışmak; ziyaretçi kabul etmek ve işi aksatmak değil.
İş yeri de laylaylom sohbet yeri değil. İşi aksatmama yeriyse herkes yerinde totosunun üstünde oturacak ve ne yazıkkı söylediklerime 1 tane şey bile diyemiyosun bi kadın olarak çok yazık yani laubali kadınlar doğru ama bir kadın eşini ziyaret etmesi saçma sende haklısın iş yeri fingirdeme yeri olmuş 👏🏼

İş yeri de laylaylom sohbet yeri değil. İşi aksatmama yeriyse herkes yerinde totosunun üstünde oturacak ve ne yazıkkı söylediklerime 1 tane şey bile diyemiyosun bi kadın olarak çok yazık yani laubali kadınlar doğru ama bir kadın eşini ziyaret etmesi saçma sende haklısın iş yeri fingirdeme yeri olmuş 👏🏼
Konudaki insanların fingirdedigi varsayımında bulunan sizsiniz, ben değilim.

İş yerlerine ziyaretçi girişi çoğu yerde yasak. Bu konuda bahsi geçen insanlar devlet memuru ve kimbilir hangi devlet dairesinde işlerin aksaması kimsenin umrunda dahi değil. Amann ne olacak canım, kamu kaynakları israf ediliyorsa ne var bunda değil mi.

Eşim zaten mesafesini koruyor gördüğüm kadarıyla. Sizce de rahatsız olmakta haklı mıyım yoksa ben mi abartıyorum? Mesela bu börek konusu bana tuhaf geldi açıkçası
Bence de börek konusunu eşine sorması saçma. Ayrıca ben de evli ve çalışan bir kadınım iki çocuğum var. İşyerine bir erkek arkadaşın eşi geldiyse asıl onunla ilgilenir sohbet ederim. Baktım eşiyle konuşuyorlar asla araya girmem yapılacak iş bile varsa o anda söylemem. Eşimin işyerine birkaç kere gittim ama iş arkadaşlarıyla yemek yedik. Dengesizin biri de beni yok saymıştı. Kadının niyetini ben anladım ama saf eşim seni tanımıyor o yüzden selam vermedi dedi. Yahu diğerleri beni nüfusuna mi aldi😂
Şu konuda katılıyorum aklına sokmak diye bişey yok. Aklında vardır veya yoktur. Eğer böyle basit birşeyde aklı kayacaksa çıksın gitsin hayatımdan. Kimse kimseyi zorla tutmuyor. Kadının niyetini anladığını belirt bence. Güvenle ilgili de asla yorum yapma. Aptal değilim anladım ben onu de geç.

Konudaki insanların fingirdedigi varsayımında bulunan sizsiniz, ben değilim.

İş yerlerine ziyaretçi girişi çoğu yerde yasak. Bu konuda bahsi geçen insanlar devlet memuru ve kimbilir hangi devlet dairesinde işlerin aksaması kimsenin umrunda dahi değil. Amann ne olacak canım, kamu kaynakları israf ediliyorsa ne var bunda değil mi.
Siz şuan neyi savunuyosunuz derdiniz ne ? Kadın gitmiş görmüş eşini kimse şikayetci değil bu durumdan ..ayrıca konu bu değil ordaki laubaliğe şahit olması konu !! hayırdır sen ya ? Senin kocan da ozaman önüne gelen calışanla böyle laubali olsun? Ve bu varsayımda ben değilim konu sahibinin anlattığına göre gayette fazla sulu birisi. İş yeri calışmak için varsa herkes k*cınun üstünde oturacak evli erkeklere böyle ilgi alakadar olmayacak evinde kocası var gitsin ona kur yapsın😉 gelipte adamla sohbet eden bir işci çokta bunu düşünüyor olucağını sanmıyorum ben memurmuşta işler aksayacakmışta ozaman eli işte gözü oynaşta olmayacak!

Eşinle iletişim sorunların mı var? Bu kadın ne ayak de

Back