• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben üvey ana mı oldum?

Bebeği severken bi elinizde onda olsun ikisini aynı anda kucağınıza alın bebeğe alışsın. neblym ihmal etmemeye çalışın yaa yavrum benim resmen dışlanmış hissdio şimdi

Onceden bilmiyor muydunuz boyle olacagini? Benim kopegi olan tanidiklarim Var ve durum benzer, ama kediler daha kiskanc bence.

Kardes kardesi kiskaniyorda zamanla ikiside birbirleri olmadan yapamiyolar.. hic bu sekilde dusunmemistim ben:))

Zamanla sizdede rayina oturur. Bebegin buyuyup akli ermeye baslayinca ozellikle cok sevecek

Vallahi önceden kestiremedim ya
Yine her şey aynı gider sandım.
Bebekle oynamaya başladıkları günleri bi görsem...

Vallahi önceden kestiremedim ya
Yine her şey aynı gider sandım.
Bebekle oynamaya başladıkları günleri bi görsem...
Bu hemen olmazki cocugun akli ermiycek ve bu defa kedine zarar vermek isteyecek belki.. benimkiler cok seviyolar hayvanlari kedileride oyle korkmuyolar sukur.. 2 yasindan beri sevmeyi biliyolar tam olarak zarar vermeden

Kedinin gönlünü ihmal etme çünkü strese de girmiş ya onu kaybedersen? Kendini affedebilecek misin?
Bebekle kediyi yalnız bırakma, bebek bilemez ve zarar verebilir. Kedinin bir şey yapacağını sanmam ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Bizde çokkk kedi var. :))
İlk kediyi eve getiren bendim, zamanla çoğaldılar balkondalar şimdi. Evde de bir anne ve kızı var. Bazen pansiyon gibi gelip giden bir kedim daha var.:) sevip oynuyoruz hep, zaten kucaktan inmiyorlar. Mamasını suyunu versen önüne top atsan oyalanmış olur ve hisseder ilgilendiğini. İhmal etme ve üvey anne değilsin iliklerine kadar özsün. İki yavrunun da iyiliğini düşünüyorsun tebrik ediyorum seni... Sakın vazgeçme patiliden ❤️

Bebeğinizi doyururken bir elinizle lazer oynatamaz mısınız mesela? Ben bazen bilgisayarda vs bir şey yaparken bir elimde kedimi oynatıyorum, aslında kendiniz yemek yerken bile yapabilirsiniz.

Bebeğinizi doyururken bir elinizle lazer oynatamaz mısınız mesela? Ben bazen bilgisayarda vs bir şey yaparken bir elimde kedimi oynatıyorum, aslında kendiniz yemek yerken bile yapabilirsiniz.

Multitasking bi insan hiç olamadım ama yapıcam artık :D
Yaş mama verdim azıcık gönlü oldu, mırlaya mırlaya yedi gitti yattı sonra. Akşama yine misafir var, yatılı değil. Strese girer yine yabancı görünce. Yarın milat olsun hayatımı düzene sokayım artık. O da hak ettiği ilgiyi görmeli

Multitasking bi insan hiç olamadım ama yapıcam artık :KK70:
Yaş mama verdim azıcık gönlü oldu, mırlaya mırlaya yedi gitti yattı sonra. Akşama yine misafir var, yatılı değil. Strese girer yine yabancı görünce. Yarın milat olsun hayatımı düzene sokayım artık. O da hak ettiği ilgiyi görmeli
Benimki yaş mama hiç yemiyor, reddediyor direkt deli midir nedir :D

Ay çok üzüldüm kedinize :cry: hele kapatıp odaya almamak benim için çok üzücü dün eşim eve erken geldi ben yoktum yatak odasına gitmiş yyatmış kapıyı kapatıp bi kızdkm sen bilmiyor musun kapıyı kapatırsan aylar kapıda salonda yatsaydın ya diye :KK62: kızınıza düşman olucağını sanmam ama şu anda eminim çok üzülüyordur ilgisizliğe burnum sızladı :KK42: üvey evlat gibi :KK42:

Kedinin gönlünü ihmal etme çünkü strese de girmiş ya onu kaybedersen? Kendini affedebilecek misin?
Bebekle kediyi yalnız bırakma, bebek bilemez ve zarar verebilir. Kedinin bir şey yapacağını sanmam ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Bizde çokkk kedi var. :))
İlk kediyi eve getiren bendim, zamanla çoğaldılar balkondalar şimdi. Evde de bir anne ve kızı var. Bazen pansiyon gibi gelip giden bir kedim daha var.:) sevip oynuyoruz hep, zaten kucaktan inmiyorlar. Mamasını suyunu versen önüne top atsan oyalanmış olur ve hisseder ilgilendiğini. İhmal etme ve üvey anne değilsin iliklerine kadar özsün. İki yavrunun da iyiliğini düşünüyorsun tebrik ediyorum seni... Sakın vazgeçme patiliden ❤️

Kedilerini öperim :)
Vazgeçmek diye bişey yok, kardeş olsunlar diye çocuk yaptım :D eşime diyorum seni gönderirim bu evden kedimi göndermem diye :)

Ben korkuyorum evcillerle bebeğin aynı evde olmasından
İngiltere de evin köpeği birkaç haftalık bebeğe saldırmıştı
Kurtaramamışlardı bebeği
Komşular köpeğin bebeği kıskandığını söylemişti
O haberden fazla etkilendim galiba
Sizi de anlıyorum
Eskisi gibi ilgilenememenizide
İnşallah en kısa sürede yeni düzene alışır

Ay çok üzüldüm kedinize :cry: hele kapatıp odaya almamak benim için çok üzücü dün eşim eve erken geldi ben yoktum yatak odasına gitmiş yyatmış kapıyı kapatıp bi kızdkm sen bilmiyor musun kapıyı kapatırsan aylar kapıda salonda yatsaydın ya diye :KK62: kızınıza düşman olucağını sanmam ama şu anda eminim çok üzülüyordur ilgisizliğe burnum sızladı :KK42: üvey evlat gibi :KK42:

Gündüz giriyor yatak odasına. Şu an bizim yatağa girmiş ortasında yatıyor hatta
Sadece gece almıyorum çünkü gündüz enerjisini atamadığından gece tepemize çıkıyor. Çok yorgunum bu aralar, 3 kere emzirmeye kalkıyorum , gece herkese tahammül seviyem düşüyor malesef şu sıra... :(

Keşke bu konuyu okumasaydım :cry:
Çok üzüldüm..

Ben de seni üzdüğüme üzüldüm :(
Ama bakımı konusunda için rahat olsun. Kedimin konforu yerinde, tuvaleti temiz, kuru ve yaş maması önünde. Tek sıkıntımız eskisi kadar ilgi görmemesi.
Sütümden de bi damla içirdim süt kardeş yaptım onları :)

Ben korkuyorum evcillerle bebeğin aynı evde olmasından
İngiltere de evin köpeği birkaç haftalık bebeğe saldırmıştı
Kurtaramamışlardı bebeği
Komşular köpeğin bebeği kıskandığını söylemişti
O haberden fazla etkilendim galiba
Sizi de anlıyorum
Eskisi gibi ilgilenememenizide
İnşallah en kısa sürede yeni düzene alışır

Benim kediden öyle saldırı vs korkum yok hiç. Çok sakindir ısırmaz tırmalamaz
Korkum bebeğin beşiğine çıkıp üstüne oturması. Bebeğim daha dönemiyor, öyle bir durumda boğulma riski olabiliyormuş. Gözetimim olmadan yalnız bırakmıyorum şu anlık.

Ben de seni üzdüğüme üzüldüm :KK43:
Ama bakımı konusunda için rahat olsun. Kedimin konforu yerinde, tuvaleti temiz, kuru ve yaş maması önünde. Tek sıkıntımız eskisi kadar ilgi görmemesi.
Sütümden de bi damla içirdim süt kardeş yaptım onları :)

Hahahah bu çok değişik bir fikir bak :)
Adaptasyon sorunu yasıyorsunuz o zaman .
Belki o gelen gidenler azaldikca o da daha rahat olur .
Benim büyük kedi de küçüğüne hala alışamadı.
Geceleri benimle uyuyunca kendini iyi hissediyor .
Çok zor bunların da çocuktan bir farkı yok :bicak:

Kediler çok kıskanç hayvanlar benimde kedim vardı kucağıma alırdım yavrularini severdim kiskanirdi hemen gelir yavrularini ağzına alıp yere atardı üzerime yatardi çok değişik bir şeydi ya

Kediler çok kıskanç hayvanlar benimde kedim var kucağıma alırdım yavrularini severdim kiskanirdi hemen gelir yavrularini ağzına alıp yere atardı üzerime yatardi çok değişik bir şeydi ya

Gercekten cok kiskanclik var bu kedilerde. Esim işten gelince kediş benden once kapiya kosuyor. :D eşim önce bana sarilip ilgilenirse kedi ayaklarini isiriyor ve agresif hallere giriyor bir süre bu yuzden once kediyi seviyor 2 dakika sonra sira bana geliyor. :D
Normal zamanlarda da biz dibddibeysek hemen gelip orta kendini de sokuyor. :D topluca kucak kucaga duruyoruz :D

Back