• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler içimi dökmek istiyorum lütfen akıl verin çok caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar nolursuniz yanlış anlamayın durumu iyi olup bebeğime cici bebe süt bez gönderen olur mu ben adresi atsam Migros sanal market geliyomus buraya çok çaresizim en azından bı yardım kuruluşundan yardımcı olana kadar beni dilenci sanmayın nolur ben para istemiyorum sadece küçük oğluma cici bebe süt nolursunuz
Bildiğim kadarıyla forumda yardım talebinde bulunmak yasak. Zaten konu akıl verin diye açılmış sonradan maddiyata dönmüş. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yi etiketleyelim belki teyit edip başlığa yazar, böylece insanlar daha güvende hissederek yardım ederler. Bu forumda bu prosedür nasıl işliyor bilmiyorum, yönetici onayı ile vs yardım ediliyor mu yoksa tamamen yasak mı bilen arkadaşlar beni alıntılayabilir.

Bildiğim kadarıyla forumda yardım talebinde bulunmak yasak. Zaten konu akıl verin diye açılmış sonradan maddiyata dönmüş. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 'yi etiketleyelim belki teyit edip başlığa yazar, böylece insanlar daha güvende hissederek yardım ederler. Bu forumda bu prosedür nasıl işliyor bilmiyorum, yönetici onayı ile vs yardım ediliyor mu yoksa tamamen yasak mı bilen arkadaşlar beni alıntılayabilir.
Yok maddi boyuta donmedi ben kimseden para istemedim sadece durumu olan biri cici bebe süt gönderebilir mi diye sordum yanlış anlamayın

Yok maddi boyuta donmedi ben kimseden para istemedim sadece durumu olan biri cici bebe süt gönderebilir mi diye sordum yanlış anlamayın
Sonuçta iş akıl vermekten çıkıp market alışverişi kapsamına girdi. Sizin de günahınızı almak istemiyorum ama burada buna benzer çok başlıklar açıldı, gözümüz kapalı güvenmemizi beklemeyin lütfen. Yöneticilere bildirelim izin çıkarsa yardım etmek isteyen eder.

Eşinizin ailesi, akrabası yok mu? Sizin aileniz ok ama ilk ve şimdiki eşinizin ailesi ne durumda? Sonuçta siz bu kadar mağdurken, her iki eşin de ailesi nerede?

Ayrıca çevreden gelecek yardım olayı geçici olur. Sadece günü kurtarırsınız. Önemli olan sizin düzenli bir gelirinizin olması. Boşanmayınca nasıl olacak bu iş?

Sonuçta iş akıl vermekten çıkıp market alışverişi kapsamına girdi. Sizin de günahınızı almak istemiyorum ama burada buna benzer çok başlıklar açıldı, gözümüz kapalı güvenmemizi beklemeyin lütfen. Yöneticilere bildirelim izin çıkarsa yardım etmek isteyen eder.
Tamam olur ablacm yanlış anlamayın ben bilmediğimden yöneticiye ben numaramida verebilirm

Eşinizin ailesi, akrabası yok mu? Sizin aileniz ok ama ilk ve şimdiki eşinizin ailesi ne durumda? Sonuçta siz bu kadar mağdurken, her iki eşin de ailesi nerede?

Ayrıca çevreden gelecek yardım olayı geçici olur. Sadece günü kurtarırsınız. Önemli olan sizin düzenli bir gelirinizin olması. Boşanmayınca nasıl olacak bu iş?
Benim ikinci evliliğim die şuan ki eşimin ailesi baştan istemedi sonradan annesi barıştı ama herhangi bi destekleri yok babasiyla konusmuyo bı kız kardeşi var oda evli farklı bı sehirde

Çocukların sağlıklı beslenmesi gerekiyor cici bebe ve sütle olacak iş değil. Düzenli olarak gelir olması lazım ki beslenebilin. Eşimin sigortası olduğu için yardım alamıyorum demişsiniz, nafaka vermemek içinde sigortasız gösteriyor minvalinde yazmışsınız. Nasıl oluyor?

Çocukların sağlıklı beslenmesi gerekiyor cici bebe ve sütle olacak iş değil. Düzenli olarak gelir olması lazım ki beslenebilin. Eşimin sigortası olduğu için yardım alamıyorum demişsiniz, nafaka vermemek içinde sigortasız gösteriyor minvalinde yazmışsınız. Nasıl oluyor?
İlk eşim iki tane oğlumun babası kendni sigortasız gösterip nafaka vermemek için çalışamaz raporu aldı

Arkadaşlar nolursuniz yanlış anlamayın durumu iyi olup bebeğime cici bebe süt bez gönderen olur mu ben adresi atsam Migros sanal market geliyomus buraya çok çaresizim en azından bı yardım kuruluşundan yardımcı olana kadar beni dilenci sanmayın nolur ben para istemiyorum sadece küçük oğluma cici bebe süt nolursunuz
Bunun için önce site yöneticisi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye yazmanız lazım. Yoksa sitede yardım talebi yasak ve siteden kalıcı olarak banlanırsınız. Sitede daha önce bir sürü dolandırıcı çıktı. Bu yüzden yöneticiler teyit etmeden yardım talep edenleri direkt banlıyorlar. Önce onlara yazın. Teyit ederlerse yardım eden kişiler çıkacağından şüphem yok.

İlk eşim iki tane oğlumun babası kendni sigortasız gösterip nafaka vermemek için çalışamaz raporu aldı

Bunun için önce site yöneticisi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye yazmanız lazım. Yoksa sitede yardım talebi yasak ve siteden kalıcı olarak banlanırsınız. Sitede daha önce bir sürü dolandırıcı çıktı. Bu yüzden yöneticiler teyit etmeden yardım talep edenleri direkt banlıyorlar. Önce onlara yazmalısınız.
Tamam yarın sabahtan yazarım öyle olur mu

Bakın bunlar gibi daha nice başvurularım var ben daha 28 yaşındayken hem anne hem baba olmayı öğrendim annem bana annelik yapmadığı halde benim üvey babam bana tecavüz etmeye kalkmasına rağmen benim annem hala o adamla evli emin llun bana herkesin ni derdi vardr biliyorum Rabbim dert veriyosa dermaninida verir ben namaz kildigim zamanlarda bile seccadeye başımı koyarken ağladım kaldrdim yine ağladım ama kendime tek bı çıkar yol bulamadım

Hatta şöyle solim Zonguldak Ereğli kaymakamlik yazınca sosyal yardımlaşmaya bagliyolar Füruzan yigitoglu var onunlada konuşabilirsin ona kaç kere gidip dil döktüm tuzu kuru Okan anlamıyo inanın bana TC giriyo oraya ondan sonra başından sagiyo anlatıyorum okul müdür öğretmenler komşularım şahit diyorum Ankara'ya giidyo yardımlar ordan kabul gelirse bagliyo diyolar bu kadar sorumsuzlar

Ablacm çıksın inan bana umrumda bile değil gözümün önünde bı kadın kollarında gerçek altın bileziği var onlara torpille bagliyolar benim çocuklarım nolck her yerde illa bişi buluyolar gelip arastrip sorsunlar hiç bişi yapmıyorlar
madem tüm bunlar eşin sigortası yüzünden oluyor neden boşanmıyorsunuz

madem tüm bunlar eşin sigortası yüzünden oluyor neden boşanmıyorsunuz
İşte gidicek yerim yok bı yerden bı yardım baglansa en azından evimi tutarim ederim hiç bı gelirim olmadığından ev tutamıyorum edemiyorum

İyi geceler arkadaşlar benim bı derdim var ben 3 buçuk yıllık evliyim 5 aylık oğlum var size kısa ve öz gecicem ailem var ama yok çok şeyler yaşadım ama bana destek yada sahip çıkanım olmadı en büyük darbeyi üvey babamdan yedim 😔 eşimle çok severek evlendim ağzından cikcak bı kelimeye Bakan bı insandm ama şuan öyle değilim pskolejm mahvoldu kızlar amacım akıl alıp bı yol göstermeniz akıl akildan üstündür derler ya 28 yaşındayım bu yaşıma kadar cekmedigim hiç bişi kalmadı artık kimsem olmadığı için buraya yazdım benim 2m evliligim ilk esimden şiddetten dolayı bosandm iki oğlum var babam olcak öz babam evlendirdi cahildim 16 yaşında mahkemeye çıktık evlendirdiler iki oğlum oldu bacagmdan bicklndm kafam delindi ben ailemden hiç sevgi görmedim kafama koydum bosancm die bosandm merdiven yıkadım ettim çocuklarımı okutup büyüttüm hamileyken sandalye sırtımda kırıldı o günleri asla unutamam boşandıktan belli sure sonra ev sahibi oğlum gircek bu eve dedi çaresizliğim orda başladı şuan ki eşimle tanıştık ailemden eski eşimden hiç sevgi görmedim ya evet dedim başak cefa cektin şimdi sefa surceksin o kadar güzel inandm ki evlendik ettik hiç bı hatası yok kendi yagimizda kavruluyoruz hamile olduğumu öğrendim 4 yada 5 aylıkken eşimin telefonuna bakmak için geldi içimden bakmaz olsaydım o gün başladı bütün herşey evden kovmalar küfürler hakaretler hata üstüne hata aslında hataları varmış fakat ben hiç yakalamadigim için yani güvenim olduğu için hiç bişey görmemişim icralık olduk ettik bebeğimin mamasını bile kizilaydan aldılar şimdi mamayla başa cikamiyom cici bebe süt kullanmaya basladm eskiden 1 gün bensiz duramayan adam 12 gün oldu yanıma dahi gelmiyo nasıl yapıyo nabiyo bilmiyorum içime ata ata mahvoldum hastalık sahibi oldum her yönden destek oldum hep ama hiç bı zaman yaranamadım nabcm blmiyorm gitcek tek yerim yok evladimin cici bebe sütünü Kızılay aldı aşısı vardı geçen ay ne kullaniyosun dediler cici bebe süt dedim durumumum bozuk olduğunu anlamışlar onlarda aldılar herşeyi düşünen benim yan taraftaki binada durumu iyi aile var onların evini temizledim onlar karşılığında doğalgazımi ödediler ne olur akıl verin ben napcm gitmek istesem gitcek bı kapım yok 3 tane oğlum var biri 12 yaşında biri 8 biri 5 aylık her gece ağlıyorum bu sabah çocuklarımın önüne kahvaltılık olmadığı için makarna koydum hiç bişey umrunda değil nolursunuz akıl verin bana yalvarırım

Keşke sana verecek aklım olsaydı, destek olacak gücüm olsaydı, çare olacak devam olsaydı. Çok üzüldüm:KK61:

İşte gidicek yerim yok bı yerden bı yardım baglansa en azından evimi tutarim ederim hiç bı gelirim olmadığından ev tutamıyorum edemiyorum
çocukları çocuk esirgeme yurduna verip kadın sığınma evine gideceksin
boşanıp iş bulup çalışacaksın maaşınla nafakanla çocukları alacaksın
ama yemez dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back