• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben üvey ana mı oldum?

4 kedim (5. Oldu maalesef), 1 kopegim, 2 de kucuk cocugum var. Bence eskisi kdar olmasa da kedinizle de ilgilenebilirsiniz, haksizlik etmeyin garibana
Ha bu arada, insan bebeler hayvan bebelerden sonra geldi. Kedinizin bebegi tanimasina firsat verin

cocuk uyuyunca bıraz dınlenmek ıstıyorum kedı gelınce sinir oluyorum demıssınız de
kedıyle kalkıp halı silmeyeceksınız sonucta , oturdugunuz yerde kucagınızda oksamanız oturdugunuz yerde lazerle oynatmanız ne kadar yorabılır ?
karne hedıyesı ıcın alınıp koseye atılan kedı gıbı olmus yazık...

Eki Görüntüle 2230306
Gün içinde böyleyiz :)
Eşimle de konuştum daha çok ilgi gösterelim diye. Şimdi onun kucağında, eşim bi yandan içeceğini içip bi yandan onu seviyor. Birazdan ben de biraz oyun oynatacağım.

Ayyyy çok şeker ya.instagramda falan oluyor ya kardeşini kıskanan çocuk bakışı.yazık yavrum nasıl bakmış öyle :) ikisine de maşallah

cocuk uyuyunca bıraz dınlenmek ıstıyorum kedı gelınce sinir oluyorum demıssınız de
kedıyle kalkıp halı silmeyeceksınız sonucta , oturdugunuz yerde kucagınızda oksamanız oturdugunuz yerde lazerle oynatmanız ne kadar yorabılır ?
karne hedıyesı ıcın alınıp koseye atılan kedı gıbı olmus yazık...

Biraz fazla talepkar ya öyle topu yuvarlayayım oynasın gibi bi kedi değil. Uzun uzun tüylerini taratır, kucakta oturmaz onunla yerlerde yuvarlanmanızı ister. Yakalamaca oynamak ister kalkıp bi yere saklanıcaksınız gelip sizi bulacak sonra o kaçacak siz onu kovalıycaksınız falan. Lazer oynaması 2 dk. Asıl diğerlerini yapmak istiyor. O yüzden evde yürürken bacağıma atlıyor, koltukların altına saklanıp patisiyle çelme çakıyor :D 4 senedir her gün onunla bunları yaptım, hele ilk geldiğinde 1 ay boyunca yemek yemediği için her gece 3 kere kalkıp ağzına besledim. Taşınırken stres olmasın otobüs yolculuğunda yanına alamıyorum diye uçak ile getirdim. Fazlaca düşkün bana.
Bir de malesef konuşmaya alıştırdım. Telefonda konuşurken hile onunla konuştuğumu sanıp cevap veriyor. Bu kadar konuşması zaten şu an sinirime dokunan şey. Çünkü bebek ağlaması sürekli kulağımda çınlarken tam bi sessizlik oldu diyorum aralıksız miyavlıyor. O da haklı da bende kafa kalmadı şu sıralar. Dört duvar arasında kafayı yiyecek gibi hissediyorum bazen :(
Sinirimi eşimle kediden çıkarır gibi onlara bileniyorum. Eşimin de kediciğimin de yaptıkları batıyor ya bana. İnşallah şu hallerim geçer bi an önce.

Başkasına vermek diye bir şey yok
Söz konusu bile olamaz. Sadece bu sıralar ihmal ediliyor :KK43:
İşte eskisi gibi davranacak kadar zaman olmuyor
Kedim bütün gün uyur akşam 6 gibi uyanır. Bebekten önce akşamımızı ona ayırıyorduk. Şimdi bebek de akşam kuduruyor. Onu yıka, besle, oyala, uyut derken eşimde işten yorgun gelmiş oluyor dermanımız kalmadı 4 patiliye :KK43:

Şöyleydi
Yemeğini, taranmasını, oyunu benden isterdi
Eşimden de tuvalet temizliği ve kucakta sevilme beklerdi.

Kocam şu an lohusa depresyonu geçiriyor da :KK70: kediyi falan gözü görmüyo her şey bana kaldı
ay yok artik bu kocalar iyice azitti :KK53:
yazik yavrucak da ilgiyi hak ediyor. o sizi secmedi siz onu seçtiniz, onun da hisleri var. günde yarim saat ayirabilirsiniz. evet cok zor ama vicdan azabi duymaktansa bunu yapardım ben, huzursuz bir şekilde yataga girmekten hic hoslanmam, zaten uyuyamam da oyle

Back