Sana bişey anlatmak istiyorum, eltim var benden sonra evlendi ben 6 yıllık evliyim kendisi 3 yıl felan. Benim yok kendisinin hemen oldu 2 aylık evliyken nasip oldu ona onun adına da ben çok sevindim fakat kaynanamdan ondan bundan duyunca benim adet düzensizliğimi tedavilerimi felan be ağzımı da arıyodu , hamile kalınca benim hakkımda söyledikleri şu oldu;
1. O benim bebeğimi kıskanıyor
2. O menepoz.
3. Allah sizede versin.
4. Heryerden durduk yere engelleme silme ve extra kaynımda bana neler etti. Anlatsam hikaye olur.
Benim yaptıklarım ise:
1.Düğün hediyeleri
2. Cocuk için hemen tebrik
3. Hemen bebek hediyeleri düşünmek ve alışverişe gitmek çünkü aileye bebek geliyordu ve ben tüm kalbimle seviniyordum :)
4.bütün yaptıklarımın altında ezildim hakaretler işittim.
Bana olan etkisi ise :
3 yıl psikolojik sorunlar be psikologlara gittim çünkü tedavi görüyodum çocuk için ve evliliğime çok ciddi yansıdı bunlar ağır bir dönemdi. Eltim dışnda da çok kişi sorup duruyordu ve kilo aldıkca aldım gelp karnımı okşuaynda oluyordu :)
Sana önereceğim tek şey yüzüne karşı karşıya gelirseniz : Sana ne benim yatak odamdan neden soruyorsun soruşturuyorsun istiyosanız siz yapın çocuk de geç. Yüzüne vur ve bidaha kesinlikle bişeyini paylaşma ve iletişimini kes. Seninle daha çok uğraşır. Çok terbiyesiz insanlar bunlar belli. Seninle sidik yarıştırıyosa birak tek yarışsın kaybeden kendi olucak tecrübem sabit aşko , eskiden buraya yazmak deşifre olmak istemezdim ama unutamayacağım bir olay o yüzden utanması gereken kişi de ben değilim. O yüzden anlattım