• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERAKLI ELTİM...

kendisi malesef çok yersiz birisi bu şeklde konuşacak ben ve eşim mesafeliyiz birbirimize gitmeyiz bile ama kendisi bu soruları soracak kadar terbiyesiz malesef eşide öyle eşim bana böyle şeyler sorma dediğinde bile ay nevar nolacak diyebiliyorlar .

Uzak durun bence. Çok edepsizce hareketler bunlar.

Sana bişey anlatmak istiyorum, eltim var benden sonra evlendi ben 6 yıllık evliyim kendisi 3 yıl felan. Benim yok kendisinin hemen oldu 2 aylık evliyken nasip oldu ona onun adına da ben çok sevindim fakat kaynanamdan ondan bundan duyunca benim adet düzensizliğimi tedavilerimi felan be ağzımı da arıyodu , hamile kalınca benim hakkımda söyledikleri şu oldu;

1. O benim bebeğimi kıskanıyor
2. O menepoz.

3. Allah sizede versin.

4. Heryerden durduk yere engelleme silme ve extra kaynımda bana neler etti. Anlatsam hikaye olur.

Benim yaptıklarım ise:

1.Düğün hediyeleri
2. Cocuk için hemen tebrik
3. Hemen bebek hediyeleri düşünmek ve alışverişe gitmek çünkü aileye bebek geliyordu ve ben tüm kalbimle seviniyordum :)

4.bütün yaptıklarımın altında ezildim hakaretler işittim.

Bana olan etkisi ise :

3 yıl psikolojik sorunlar be psikologlara gittim çünkü tedavi görüyodum çocuk için ve evliliğime çok ciddi yansıdı bunlar ağır bir dönemdi. Eltim dışnda da çok kişi sorup duruyordu ve kilo aldıkca aldım gelp karnımı okşuaynda oluyordu :)

Sana önereceğim tek şey yüzüne karşı karşıya gelirseniz : Sana ne benim yatak odamdan neden soruyorsun soruşturuyorsun istiyosanız siz yapın çocuk de geç. Yüzüne vur ve bidaha kesinlikle bişeyini paylaşma ve iletişimini kes. Seninle daha çok uğraşır. Çok terbiyesiz insanlar bunlar belli. Seninle sidik yarıştırıyosa birak tek yarışsın kaybeden kendi olucak tecrübem sabit aşko , eskiden buraya yazmak deşifre olmak istemezdim ama unutamayacağım bir olay o yüzden utanması gereken kişi de ben değilim. O yüzden anlattım
canım benim seni çok iyi anlıyorum eğer görüşsek bende benzer şeyler yaşarım eminim hangimiz önce hamile kalırız bilmiyorum ama ben ondan önce kalırsam doğuma kadar saklamayı düşünüyorum saklayabildiğim yere kadar yani hiç iyi niyetli birisi değil çünkü hastaneye gidiyoruz tedavi için sürekli neden gittiğimizi kesin bebek için gittiğimizi söylüyormuş etrafta ne diyim allah herkesin gönlüne göre versin rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin

Bebek istediginizi belli etmeyin sorarsa biz henüz düşünmüyoruz eşimle doya doya aşkımızı yaşayacağız gezip tozacagiz birbirimize vakit ayıracagiz...çocuk sorumluluğu almak istemiyorum ilerde nasılsa olur ama bu günler bidaha gelmez deyin...bırakın oyun canı
bir araya gelirsek konuşacağım canım
Uzak durun bence. Çok edepsizce hareketler bunlar.
evet kesinlikle

canım benim seni çok iyi anlıyorum eğer görüşsek bende benzer şeyler yaşarım eminim hangimiz önce hamile kalırız bilmiyorum ama ben ondan önce kalırsam doğuma kadar saklamayı düşünüyorum saklayabildiğim yere kadar yani hiç iyi niyetli birisi değil çünkü hastaneye gidiyoruz tedavi için sürekli neden gittiğimizi kesin bebek için gittiğimizi söylüyormuş etrafta ne diyim allah herkesin gönlüne göre versin rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin
Görüşme kuzum el kızı adı üstünde el-ti:) mutlaka da yaşarsın çok terbiyesizce bişey onu geçtim erkeklere eşine felan sorması da ayrıca terbiyesizce bişey biz eskiden utanan çekinen insanlardık ne ara bukadar saygısız utanmaz olduk şaşırıyorum babamızın yanında bile böyle şeyler konuşmazdık kalkıpta eşine ona buna senin yatak odanı bebek planını soruyor hadsiz. Senin hayatına burnunu sokmasın tek bilmesi gereken şey var oda haddi. Bence görüşmemen için çok büyük bir sebep. Benimle sidik yarıştıran eltim şuan cocuklu ve mutsuz. Allah veriyosa bi sebebi vardır herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama rabbimin verdiği bi canla da böbürlenen bir insan çokta mutlu olamaz özellikle de art niyetli ise hiç kalbinin ekmeğini yiyemez.

Görüşme kuzum el kızı adı üstünde el-ti:) mutlaka da yaşarsın çok terbiyesizce bişey onu geçtim erkeklere eşine felan sorması da ayrıca terbiyesizce bişey biz eskiden utanan çekinen insanlardık ne ara bukadar saygısız utanmaz olduk şaşırıyorum babamızın yanında bile böyle şeyler konuşmazdık kalkıpta eşine ona buna senin yatak odanı bebek planını soruyor hadsiz. Senin hayatına burnunu sokmasın tek bilmesi gereken şey var oda haddi. Bence görüşmemen için çok büyük bir sebep. Benimle sidik yarıştıran eltim şuan cocuklu ve mutsuz. Allah veriyosa bi sebebi vardır herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama rabbimin verdiği bi canla da böbürlenen bir insan çokta mutlu olamaz özellikle de art niyetli ise hiç kalbinin ekmeğini yiyemez.
amin canım benim evet çok patavatsı terbiyesiz birisi ben bu konuyu açtıktan sonra bugünde eşimin yanında kaynanama biz bebek çalışmalarına başladık demiş kaynanamda bi sus ya senin ağzının ayarı yok mu demiş yani bu tür şeyleri konuşacak kadar ayarsız bi insan eşimin yanında bilerek yapıyor beni strese sokmak istediğini düşünüyorum

amin canım benim evet çok patavatsı terbiyesiz birisi ben bu konuyu açtıktan sonra bugünde eşimin yanında kaynanama biz bebek çalışmalarına başladık demiş kaynanamda bi sus ya senin ağzının ayarı yok mu demiş yani bu tür şeyleri konuşacak kadar ayarsız bi insan eşimin yanında bilerek yapıyor beni strese sokmak istediğini düşünüyorum
Bak gördün mü terbiyesiz ben senin yerinde olsam onunla aynı ortama girmezdim daha stresse girecek bişey yok gülüm inan bana nasipse tedaviyle de olur bende bu yollardan geçtim hala savaşıyorum gelir geçer bu günler o yaptığıyla kalır sen sakın bişey etme deme uzak dur .. sadece olurda yine sana konuyu açar yada arkandan sorarsa 1 kere sağlam cevap verirsin oturtursun yerine çünkü sana cevap hakkı doğmuş oluyor adın geçtikce.. hiç üzülme evlilik cocuk üzerine kurulmuş bişey değil cocuk bakmak büyütmek güzel ama büyük sorumluluk kolay değil göründüğü gibi bebeği sev altını değiş değil olay .. :) düşün benim elti bakamıyor cocuğa hep kaynanamda resmen o büyüttü cocuk kaynanama anne diyor :)

Back