• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler içimi dökmek istiyorum lütfen akıl verin çok caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğim kadarıyla forumda yardım talebinde bulunmak yasak. Zaten konu akıl verin diye açılmış sonradan maddiyata dönmüş. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yi etiketleyelim belki teyit edip başlığa yazar, böylece insanlar daha güvende hissederek yardım ederler. Bu forumda bu prosedür nasıl işliyor bilmiyorum, yönetici onayı ile vs yardım ediliyor mu yoksa tamamen yasak mı bilen arkadaşlar beni alıntılayabilir.

Bunun için önce site yöneticisi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye yazmanız lazım. Yoksa sitede yardım talebi yasak ve siteden kalıcı olarak banlanırsınız. Sitede daha önce bir sürü dolandırıcı çıktı. Bu yüzden yöneticiler teyit etmeden yardım talep edenleri direkt banlıyorlar. Önce onlara yazın. Teyit ederlerse yardım eden kişiler çıkacağından şüphem yok.

Tamam yarın sabahtan yazarım öyle olur mu

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyla ilgili bir gelişme oldu mu ? Erzak yardımı vs yapmak isteyen olur belki. İletişime geçti mi sizinle ?
2860 sayılı yardım toplama kanununa göre ilgili kamu kurumlarından maddi yardım toplama izni olmaksızın nakdi yardım toplamak suçtur ve 2860 sayılı kanunun 29.maddesine göre ilgili kanun ve yönetmeliğe aykırı bir şekilde izinsiz nakdi yardım toplayanlara 16 bin lira ile 330 bin lira arasında idari para cezası verilmektedir.

Nakdi yardım talepleri kanuna aykırı olduğu için sitede toplanması yasak.

Suistimal edildiği için ayni yardım talep etmek, toplamak da yasak.

Biz bu tip yardımlar için üye teyidi yapmıyoruz, ki zaten teyit kişiyi gidip bizzat görürseniz sağlıklı olur, telefondan teyit etmeye çalışmak yüzeysel ve yanıltıcı olur.

Bu sebeple biz böyle bir sorumluluk almıyoruz, buna rağmen yardım yapılıyorsa da sorumluluk yardım yapanlara aittir.

Ayrıca şahsım adına yazmam gerekirse, konu sahibi bana hiç mesaj atmadı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back