- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Onceden bilmiyor muydunuz boyle olacagini? Benim kopegi olan tanidiklarim Var ve durum benzer, ama kediler daha kiskanc bence.
Kardes kardesi kiskaniyorda zamanla ikiside birbirleri olmadan yapamiyolar.. hic bu sekilde dusunmemistim ben:))
Zamanla sizdede rayina oturur. Bebegin buyuyup akli ermeye baslayinca ozellikle cok sevecek
Bence dert etme hiç, 2. Çocuğu doğuranlar bile artık ilkine eskisi kadar ilgi gösteremediklerinden bahsediyor. Yeni sistem oturana kadar geçici bir süreç gibi düşün.
Bu hemen olmazki cocugun akli ermiycek ve bu defa kedine zarar vermek isteyecek belki.. benimkiler cok seviyolar hayvanlari kedileride oyle korkmuyolar sukur.. 2 yasindan beri sevmeyi biliyolar tam olarak zarar vermedenVallahi önceden kestiremedim ya
Yine her şey aynı gider sandım.
Bebekle oynamaya başladıkları günleri bi görsem...
Bebeğinizi doyururken bir elinizle lazer oynatamaz mısınız mesela? Ben bazen bilgisayarda vs bir şey yaparken bir elimde kedimi oynatıyorum, aslında kendiniz yemek yerken bile yapabilirsiniz.
Benimki yaş mama hiç yemiyor, reddediyor direkt deli midir nedirMultitasking bi insan hiç olamadım ama yapıcam artık
Yaş mama verdim azıcık gönlü oldu, mırlaya mırlaya yedi gitti yattı sonra. Akşama yine misafir var, yatılı değil. Strese girer yine yabancı görünce. Yarın milat olsun hayatımı düzene sokayım artık. O da hak ettiği ilgiyi görmeli
Kedinin gönlünü ihmal etme çünkü strese de girmiş ya onu kaybedersen? Kendini affedebilecek misin?
Bebekle kediyi yalnız bırakma, bebek bilemez ve zarar verebilir. Kedinin bir şey yapacağını sanmam ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Bizde çokkk kedi var. :))
İlk kediyi eve getiren bendim, zamanla çoğaldılar balkondalar şimdi. Evde de bir anne ve kızı var. Bazen pansiyon gibi gelip giden bir kedim daha var.:) sevip oynuyoruz hep, zaten kucaktan inmiyorlar. Mamasını suyunu versen önüne top atsan oyalanmış olur ve hisseder ilgilendiğini. İhmal etme ve üvey anne değilsin iliklerine kadar özsün. İki yavrunun da iyiliğini düşünüyorsun tebrik ediyorum seni... Sakın vazgeçme patiliden
Ay çok üzüldüm kedinizehele kapatıp odaya almamak benim için çok üzücü dün eşim eve erken geldi ben yoktum yatak odasına gitmiş yyatmış kapıyı kapatıp bi kızdkm sen bilmiyor musun kapıyı kapatırsan aylar kapıda salonda yatsaydın ya diye kızınıza düşman olucağını sanmam ama şu anda eminim çok üzülüyordur ilgisizliğe burnum sızladı üvey evlat gibi
Keşke bu konuyu okumasaydım
Çok üzüldüm..
Ben korkuyorum evcillerle bebeğin aynı evde olmasından
İngiltere de evin köpeği birkaç haftalık bebeğe saldırmıştı
Kurtaramamışlardı bebeği
Komşular köpeğin bebeği kıskandığını söylemişti
O haberden fazla etkilendim galiba
Sizi de anlıyorum
Eskisi gibi ilgilenememenizide
İnşallah en kısa sürede yeni düzene alışır
Ben de seni üzdüğüme üzüldüm
Ama bakımı konusunda için rahat olsun. Kedimin konforu yerinde, tuvaleti temiz, kuru ve yaş maması önünde. Tek sıkıntımız eskisi kadar ilgi görmemesi.
Sütümden de bi damla içirdim süt kardeş yaptım onları :)
Kediler çok kıskanç hayvanlar benimde kedim var kucağıma alırdım yavrularini severdim kiskanirdi hemen gelir yavrularini ağzına alıp yere atardı üzerime yatardi çok değişik bir şeydi ya
O senin fikrin bende yaşayan birinden duyduğumu paylaştım anlatan hanım çok üzgündüEvinde internet olmayan bir insan olsan anlayacagim ama abuk sabuk bilmediginiz seyleri bilgi diye yazmayin şuralara...
O senin fikrin bende yaşayan birinden duyduğumu paylaştım anlatan hanım çok üzgündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?