Ben tesaduflere inanmam ama...

Cok yapişkansin valla Allah yardim etsin cevrendekilere beni bile bunalttin he canim sen guzelsin harikasin ay birak artik pesimii deli mi ne korktum valla cok guzelsin cokkk :KK17:

Niye bunaliyorsunki. Doğruları söyleyince kabahat oluyor. :KK14:

Şizofrenik vakalar bunlar :) pek bi o öldü,bitti ben bakmadım havasındasın:KK48:

Ben aynı şeyi söyledim, az kalsın idam ediliyordum. :KK3:
Derdi anlamadım ben. Yakışıklı bir oğlan var, güzel bir kız var. Ama oglan kızın tipi değil.
Ee dert Nerde?
Biz çık desek tipi olmayan ve isinamadigi bir insanlami Çıkacak?
Bir olay olsaydı, rahatsız etseydi, taciz etseydi, takip etseydi yardimci olurduk tabiki.
En azından bende hoslandim sizce güvenilir birimi, hayat tarzı böyle olan bir insan deseydi eyvallah.
Ama yok

Sevgilisi tarafından çirkin bi şekilde terkedilen arkadaş değil mi konu sahibi? Adam kızlarla fotoğraflarını falan yollamıştı sanki o kadar çok şey okudumki devreler yandı artık :KK53:

Sekerim, iki cumlenden biri tipim degil, bana uygun degil vs vs, o zaman niye topik actin, konu nedir yani?

Taniyip etmiyorsun sonucta, sana uygun bir insan olup olmadigini hemen nasil anladin? Bence bir sans ver. Gece klubu fotolari artislik olabilir, uygun olmadiginizi dusunseydi zaten yazmazdi sana.

Ee şimdi böyle bir konuya nasıl yorum Yapılır? Yok illa cikacan onla çünkü çok yakışıklı, herkes ona bakıyordu mu Dicez
Bence kizda onu begendide çaktırmiyor.

carrieeee dur şöyle yazim..

Carrie Carrie senin yüzünden 14 sayfayı bırden okudum..alem kadınsın yaaa

Farkında olmayacağımızı mı sandın acaba? Süreki valla billa tipim değildi- peşimden geldi- "koca kadınlar" bile bakıyordu falan. Hadi kızları genelledin ( ki hakkın yok) kadınları ne diye araya kattın? kimin ne olduğunu nereden bilebilirsin ki? belki çok dikkat çekti samimiyetiniz ulu orta metrobüste. belden sarılmalar falan? ego tatmini olmuş baya bi. çünkü ben ortada başlıktaki gibi bir tesadüf göremedim de. kızla buluşmaya giderken kız tavlayan bir karaktersiz gördüm sadece..

Farkında olmayacağımızı mı sandın acaba? Süreki valla billa tipim değildi- peşimden geldi- "koca kadınlar" bile bakıyordu falan. Hadi kızları genelledin ( ki hakkın yok) kadınları ne diye araya kattın? kimin ne olduğunu nereden bilebilirsin ki? belki çok dikkat çekti samimiyetiniz ulu orta metrobüste. belden sarılmalar falan? ego tatmini olmuş baya bi. çünkü ben ortada başlıktaki gibi bir tesadüf göremedim de. kızla buluşmaya giderken kız tavlayan bir karaktersiz gördüm sadece..

Bende tesadüfu görmedim. Sonuçta Arjantin'de bir otobüs durağında karşılaşıp beraber karagumruge gitmediler
Bir durakta bekleyenlerin aynı istikamete gitmeleri pek büyük bir tesadüf değil bence.
Zaten metrobuste en fazla iki istikamet vardır. Esenler otogari sanki

Bende tesadüfu görmedim. Sonuçta Arjantin'de bir otobüs durağında karşılaşıp beraber karagumruge gitmediler
Bir durakta bekleyenlerin aynı istikamete gitmeleri pek büyük bir tesadüf değil bence.
Zaten metrobuste en fazla iki istikamet vardır.
tek göremeyen ben değilmişim neyse ki :KK53: metrobüste tanışıp daha sonra karşısına çıktı falan diye tahmin etmiştim sonra kayış koptu bende:KK47:

tek göremeyen ben değilmişim neyse ki :KK53: metrobüste tanışıp daha sonra karşısına çıktı falan diye tahmin etmiştim sonra kayış koptu bende:KK47:

Bende öyle düşündüm. Önce metrobüste tanışıp sonra çok alakasız bir yerde tekrar karşısına çıktı diye düşündüm. Mesela yurtdışında tek başına tokyoda gezerken :KK14:
Action bekliyordum birden hikaye kesildi o yüzden afalladim :KK55:

X