- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
He canim sensin kizmadim guldum bilakis. Aliskinim senin gibilere
anladın sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He canim sensin kizmadim guldum bilakis. Aliskinim senin gibilere
Cok yapişkansin valla Allah yardim etsin cevrendekilere beni bile bunalttin he canim sen guzelsin harikasin ay birak artik pesimii deli mi ne korktum valla cok guzelsin cokkkanladın sen.
Cok yapişkansin valla Allah yardim etsin cevrendekilere beni bile bunalttin he canim sen guzelsin harikasin ay birak artik pesimii deli mi ne korktum valla cok guzelsin cokkk
Yaaa banane banane darilirim vallahi kızlar en güzel benim
Onu biliyoruz canım
Tesekkur ederim canim o sizin guzelleginiz biraz klise oldu ama idare ediver
Şizofrenik vakalar bunlar :) pek bi o öldü,bitti ben bakmadım havasındasın
Bunu muneyede söyle. Carrie okumaya teşvik ediyor de belki banlardan kurtaririm yakayı torpil koysaniza şekerim
Farkında olmayacağımızı mı sandın acaba? Süreki valla billa tipim değildi- peşimden geldi- "koca kadınlar" bile bakıyordu falan. Hadi kızları genelledin ( ki hakkın yok) kadınları ne diye araya kattın? kimin ne olduğunu nereden bilebilirsin ki? belki çok dikkat çekti samimiyetiniz ulu orta metrobüste. belden sarılmalar falan? ego tatmini olmuş baya bi. çünkü ben ortada başlıktaki gibi bir tesadüf göremedim de. kızla buluşmaya giderken kız tavlayan bir karaktersiz gördüm sadece..
tek göremeyen ben değilmişim neyse ki metrobüste tanışıp daha sonra karşısına çıktı falan diye tahmin etmiştim sonra kayış koptu bendeBende tesadüfu görmedim. Sonuçta Arjantin'de bir otobüs durağında karşılaşıp beraber karagumruge gitmediler
Bir durakta bekleyenlerin aynı istikamete gitmeleri pek büyük bir tesadüf değil bence.
Zaten metrobuste en fazla iki istikamet vardır.
tek göremeyen ben değilmişim neyse ki metrobüste tanışıp daha sonra karşısına çıktı falan diye tahmin etmiştim sonra kayış koptu bende