Ben tesaduflere inanmam ama...

Yok canim olmadi sen beninle aşık atamazsin.. neyse artik Allah kaderlerimizi guzel yapsib bunlar gecici seyler hakkinizi helal edin iyi geceler

KİZLAR BU ARADA SOYLEMEYİ UNUTTUM ESKİ KONULARİMDAN BİLENLERİNİZ VARDİR BENİ ALDATAN KOPEK ERKEK ARKADASKM YANİ ESKİ ERKEK ARKADASİM İKİ GUN ONCE BENDEN YALVAR YAKAR OZUR DİLEDİ. CEVAP BİLE VERMEDİM YAZMİSTA YAZMİS SİİRLER FALAN BENDE DEDİM Kİ 'SANA KARSİ ARTİK KİNİM NEFRETİM OFKEM BİLE YOK BU BİLE UZEBİLİR ASLİNDA ADAM OLANİ. AMA SEN ADAM DEGİLSİN SİKMA CANİNİ'

Geçenlerde ben bilmem eşim bildiri izlemistim. Evli bi çift metrobüs durağında tanıştıklarıni söylemişti ayni anlattiginiz gibi kıza bisey sormuş muhabbete başlamışlar sonra metrobuste devam etmiş falan simdi evlilerrr çok yüz verme çocuğa ama konuş bence hic tipin değil diye kendini inandirmaya calisiyosun bence çünkü etkilenmissin bu çok açık. Bence kritere gerek yok seni kim mutlu ediyosa onunla olmalisin. Ama dediğim gibi çok yüz verme sen zaten ona dibin düşmediği için farklı etkileyici gelmissin tarzını koru

Iyi yazmissib onunla isin olmasin zaten daha.. yenilerine bak artik. Bunada temkinli yaklas ama ne olur ne olmaz

Ya neden arkadasin karsisina cikan cocuk yakisikli olmasin. Illa cirkin mi olacak. Neden bu arkadastan etkilenmis olamasin. Daha once benim de basima geldi. Bakiyorum cevremde de oluyor boyle seyler. Arkadasim biraz sen de fazla ballandirmissin insanlarin garibine gitmis. Daha olculu konusmakta fayda var. Bana sorarsan akisina birak. Konusmak istiyorsan konus. Gorusmek istiyorsan gorus. Ama temkinli davran fazla kapilma.

Konuya yorum yapmayacağım çünkü anlatış şeklinizden daha fazla okuyamadım.Hanımefendiye böyle yakışmıyor en azından burada düzgün yazı!!!

Pekiii :)

Ay ne tatli ama bizim oylr olamaz sanmam..

Beni almayi dusunmuyodun dimi uzatmayalim lutfen. yani cok kotu degilsin Allah var ama beninle yarisamazsin sende biliyosun gerek yok camur atmaya cok cocuksunuz bu arada once kendinizi gelistirin

Almayi düşünüyordum ama maalesef. Ten rengine gitmemis sari rengi..

Biraksan pisman olcan gibi.ayni yollardan gectim zamaninda.kendini kaptrmadan gorus.yanlisini gordunmu yolu verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…