Ben ne zaman evleneceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yıl sınava hazırlanmaya başlıyorum hocam nişanlı olmak buna engel mi?

Ben seni anlıyorum canım bunlar hep etrafında kendini kiyaslanmandan kaynaklı haklisin oku çalış bunlarda olur ama bir yandanda kısmetini ara fazlada üzülme acelede etme akışına bırak

2 yıl keyifle nişan süreci ne kız?

Haklısınız belki de bunlar benim evliliğin tüm o sorumluluklarını basite indirgememe sebep oluyordur.

Katılıyorum. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

dün evlilikten korkuyorum konum vardı ya orda millet 2 sene göbek ata ata nişanlanıyo ben saddam gibi saklanıyorum korkudan demiştimsdkjfghfdklg
Hehe, biz 2 sene sevgili olduk, bir sene nişanlı kaldık. Koşa koşa gittim herife.

türkiyenin en iyi ünisinde en iyi bölümü okuyor
" okumamaktan " dendiği için iyi bir okulda okuduğumu belirtme ihtiyacı duydum sadece. Bir övünç niyeti taşımıyordu. Her şeyi dalgaya almak huy olmuş sanırım insanlarda. Ciddiyetsiz misiniz?

Bensiz buralardasın olmadı
önerim evlenmememek direkt

Neden okuyup gezme tozma hayalleriniz yok?
İleride pişman olursunuz
Çocuk evlilik sorumluluğu bana bomboş geliyor
Okumak hayalimdi okuyorum. Gezmek tozmak eşinizle de yapılabilecek şeyler eğer böyle bir hayaliniz varsa.

" okumamaktan " dendiği için iyi bir okulda okuduğumu belirtme ihtiyacı duydum sadece. Bir övünç niyeti taşımıyordu. Her şeyi dalgaya almak huy olmuş sanırım insanlarda. Ciddiyetsiz misiniz?
başka bir üyeden bahsediyorduk??? ama siz de ondan farksız sayılmazsınız. iyi okullar kaliteli ortam vizyon ve misyon katar, size çeyiz katabilmişse anca naci yazgandır

Evet benim ortamım için bu gerekiyor. Kaçak göçek görüşmelerden hoşlanmıyorum ve evlilik bunun için gerekiyor benim yaşadığım çevrede.

Vizyon sahibi bir genç kadın nasıl yapsam da atansam, iş bulsam, güzel paralar kazansam, ayaklarımın üzerinde dursam da şu baskıcı çevreden kurtulsam hayatımı yaşasam, yeni yerler görsem, yeni insanlar tanısam kendime uygun bir adam (adamlar) sevsem diye düşünürdü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…