- 11 Aralık 2018
- 40.671
- 252.759
- 598
Bu yıl sınava hazırlanmaya başlıyorum hocam nişanlı olmak buna engel mi?Yasin dediğin gibi daha küçük bende 21,de nisanlanip 23de evlendim ama inan uzun Süre nişanlı kalmak hiç iyi değil ve okul bitince evlenirim diyorsun hiç atanmayı sınava hazırlanmak fln aklına gelmiyor şimdi etrafından kaynaklanıyor ve bu yaşlarda oyle oluyor herhaldesen okulunu bitir önce biraz kendi paranı ye aikende yesin okutmuşlar Allah razı olsun yani ailenden☺ sonra elin oğluyla yersin paranı
2 yıl keyifle nişan süreci ne kız?@guncesKatibin Ruhu dün açtığım konuda 2 yıl keyifle nişan sürecini düşünen cicişler bunlarmış demekki fdshfksdgh
neyse konu sahibi şekercim bence bu yaştan sonra evlenemezsin iyiler kundakta beşikle kertiliyor sana kötüler bu yaştan sonra zor yani evlilik
Evet benim ortamım için bu gerekiyor. Kaçak göçek görüşmelerden hoşlanmıyorum ve evlilik bunun için gerekiyor benim yaşadığım çevrede.Sevmek sevilmek için illa evlilik mi olması gerekiyor? Bu nasıl bir odak kayması
dün evlilikten korkuyorum konum vardı ya orda millet 2 sene göbek ata ata nişanlanıyo ben saddam gibi saklanıyorum korkudan demiştimsdkjfghfdklg2 yıl keyifle nişan süreci ne kız?
niye kaçak göçek görüşesin ki haplanmıyorsanızEvet benim ortamım için bu gerekiyor. Kaçak göçek görüşmelerden hoşlanmıyorum ve evlilik bunun için gerekiyor benim yaşadığım çevrede.
Haklısınız belki de bunlar benim evliliğin tüm o sorumluluklarını basite indirgememe sebep oluyordur.Evlilik denilen şey illa şu yaşta olsun deyip o yaşta olması gereken bir şey değildir ki. Sanki evlenmeyi değil de işte nişan söz o aradaki heyecanları hazırlığı telaşı, nişanlıyla vakit geçirmeyi özeniyorsun gibi. Ama maalesef evlilik bunlardan çok farklı
Olamıyorum başkanımSakin ol şampiyon
Katılıyorum. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederim.Bu forumda evlenmek isteyenlere neden çatılıyor anlayamıyorum. Yetişkin bir insan evlenmek isteyebilir gayet. Herkes master yapacak, kariyer kasacak diye bir şey yok. Mutlu olmanın bin bir çeşit yolu var. Kaldı ki evliyken de kariyer yapılabilir. Hem hayat çok hızlı akıyor, gençlik bitiveriyor. Bir bakmışsın otuz olmuşsun. Hiç evlenmek istemeyenlere diyecek bir şeyim yok ama kişinin gelecek planları arasında evlenmek varsa genç evlenmek iyidir bence. Benim yaşım otuza yakın ve bekarım ama kısmet olsa evlenmiş olmak isterdim. Soru sahibine gelince, ne zaman evleneceğim artık evleneyim demekle evlenilmiyor. Evlilik nasip işi. Sosyalleş, yeni insanlarla tanış önerilerine de inanmıyorum bulan evde otururken de buluyor. Hayırlısı neyse o olsun.
Hehe, biz 2 sene sevgili olduk, bir sene nişanlı kaldık. Koşa koşa gittim herife.dün evlilikten korkuyorum konum vardı ya orda millet 2 sene göbek ata ata nişanlanıyo ben saddam gibi saklanıyorum korkudan demiştimsdkjfghfdklg
" okumamaktan " dendiği için iyi bir okulda okuduğumu belirtme ihtiyacı duydum sadece. Bir övünç niyeti taşımıyordu. Her şeyi dalgaya almak huy olmuş sanırım insanlarda. Ciddiyetsiz misiniz?türkiyenin en iyi ünisinde en iyi bölümü okuyor
biz aynı evde yaşıyoz ona rağmen çelme takıyorum koşamasın diyeHehe, biz 2 sene sevgili olduk, bir sene nişanlı kaldık. Koşa koşa gittim herife.
Okumak hayalimdi okuyorum. Gezmek tozmak eşinizle de yapılabilecek şeyler eğer böyle bir hayaliniz varsa.Bensiz buralardasın olmadı
önerim evlenmememek direkt
Neden okuyup gezme tozma hayalleriniz yok?
İleride pişman olursunuz
Çocuk evlilik sorumluluğu bana bomboş geliyor
başka bir üyeden bahsediyorduk??? ama siz de ondan farksız sayılmazsınız. iyi okullar kaliteli ortam vizyon ve misyon katar, size çeyiz katabilmişse anca naci yazgandır" okumamaktan " dendiği için iyi bir okulda okuduğumu belirtme ihtiyacı duydum sadece. Bir övünç niyeti taşımıyordu. Her şeyi dalgaya almak huy olmuş sanırım insanlarda. Ciddiyetsiz misiniz?
Evet benim ortamım için bu gerekiyor. Kaçak göçek görüşmelerden hoşlanmıyorum ve evlilik bunun için gerekiyor benim yaşadığım çevrede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?