• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman evleneceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde tamamen insan ilişkilerine dayalı bir bölüm okuyorum. Kaldı ki hayata dair birçok kaynak okurum. Bdv de buna dahil. :) okumamakla ilgisi yok yani.

Nuh naci yazgan mı?

Ps: çok sağlam espri yaptım anlayanlar kahkaha atan emoji yollasın 😂

Evlilik denilen şey illa şu yaşta olsun deyip o yaşta olması gereken bir şey değildir ki. Sanki evlenmeyi değil de işte nişan söz o aradaki heyecanları hazırlığı telaşı, nişanlıyla vakit geçirmeyi özeniyorsun gibi. Ama maalesef evlilik bunlardan çok farklı

Sevmek sevilmek için illa evlilik mi olması gerekiyor? Bu nasıl bir odak kayması 😂
ilişkilerimi evlilik amacıyla başlatıyorum yazmış ben böyle düşünsem beyimle tanışamazdım ayıptır söylemesi fanfinifonfon daha ilk buluşmalarda..... evlenmeyince sevgi düşüyomuş ben öyle duydum.

Bu forumda evlenmek isteyenlere neden çatılıyor anlayamıyorum. Yetişkin bir insan evlenmek isteyebilir gayet. Herkes master yapacak, kariyer kasacak diye bir şey yok. Mutlu olmanın bin bir çeşit yolu var. Kaldı ki evliyken de kariyer yapılabilir. Hem hayat çok hızlı akıyor, gençlik bitiveriyor. Bir bakmışsın otuz olmuşsun. Hiç evlenmek istemeyenlere diyecek bir şeyim yok ama kişinin gelecek planları arasında evlenmek varsa genç evlenmek iyidir bence. Benim yaşım otuza yakın ve bekarım ama kısmet olsa evlenmiş olmak isterdim. Soru sahibine gelince, ne zaman evleneceğim artık evleneyim demekle evlenilmiyor. Evlilik nasip işi. Sosyalleş, yeni insanlarla tanış önerilerine de inanmıyorum bulan evde otururken de buluyor. Hayırlısı neyse o olsun.

Bu kadar beklentiyle evlilik sizi malesef çok yorar...
Evlilik öyle ah çiçekler, böcekler, negzel kuş cıvıltıları tadında bir şey değil.
Eşim, çocukluk aşkımdı. 14-15 yaşlarımdan itibaren hayatımdaydı, mezun olup çalışmaya başlayana kadar evlilik kelimesi bile geçmedi. Evlendiğimde 26 ıma basmak üzereydım ki bence yine de erkendi.
Hayatınızın tadına varın önce. Mezuniyet günü nişanlınızın ailesine yer ayarlamaya çalışmaktan daha keyifli şeyler düşünmenizi tavsiye ederim.

Bu forumda evlenmek isteyenlere neden çatılıyor anlayamıyorum. Yetişkin bir insan evlenmek isteyebilir gayet. Herkes master yapacak, kariyer kasacak diye bir şey yok. Mutlu olmanın bin bir çeşit yolu var. Kaldı ki evliyken de kariyer yapılabilir. Hem hayat çok hızlı akıyor, gençlik bitiveriyor. Bir bakmışsın otuz olmuşsun. Hiç evlenmek istemeyenlere diyecek bir şeyim yok ama kişinin gelecek planları arasında evlenmek varsa genç evlenmek iyidir bence. Benim yaşım otuza yakın ve bekarım ama kısmet olsa evlenmiş olmak isterdim. Soru sahibine gelince, ne zaman evleneceğim artık evleneyim demekle evlenilmiyor. Evlilik nasip işi. Sosyalleş, yeni insanlarla tanış önerilerine de inanmıyorum bulan evde otururken de buluyor. Hayırlısı neyse o olsun.
Evlenmek istemesi gayet normal zaten ama bu işler nasip bu kadar kafaya takması sanki kırk yaşını geçmiş de kimseyi bulamamış gibi davranması garip.

Konunun devamını okumaya gerek bile kalmadı. 21 yaşında genç bir kız koca derdine düşmüş. Önce tek başına birey ol, kendini geliştir, para kazan, donanımlı ol sonra evlilik düşün. Evlilik her yaşta olur. Vizyonsuz olmayın bu kadar gençler, instagramda gezen pembiş ev hanımlarına da özenmeyin.

Ve evliliğin nesini merak ediyorsunuz, ben de onu merak ettim? İnsan aşık olur, ilişkisi uzun soluklu olur, onunla birlikte yaşamanın nasıl olduğunu düşleyebilir, merak edebilir, evlilik düşünebilir de, tek başına "evlilik" merak edilecek bir şey mi? Aha etrafınızda milyon tane evlilik örneği vardır herhalde. Çok bilinmeyenli denklem değil.
😂😂aynen..nesini merak ediyorsun.?evde yemek yapan evi temizleyen annen var.yapmazsan kimse sana neden yapmadın demez.fatura düşünmezsin, geçim derdi düşünmezsin. Ama evliyken yemek yapan bakalım.yada temizlik ...bak ne laflar işitirsin..geçim derdini düşünürsün..elektrik şu faturası ödenmedi mi sorun olur.samanlı seyran olmaz..bütün planların 2 kişilik olur.falan filan

Hayatının odağı evlenmek olanlar evlenemiyor, bizim gibi bucak bucak kaçanlar kendini nikah masasında buluveriyor. Neden acaba?

Eksik yazmışsın özellikle insan ilişkileri ile ilgili olduğunu da vurgulamış oysa ki 😂
yüksek sıralamayla da girmiştir derece öğrencisi. sdfksdhgjkh
yemin ederim bu forum da duydum öyle bir üniversitenin varlığını.

😂😂aynen..nesini merak ediyorsun.?evde yemek yapan evi temizleyen annen var.yapmazsan kimse sana neden yapmadın demez.fatura düşünmezsin, geçim derdi düşünmezsin. Ama evliyken yemek yapan bakalım.yada temizlik ...bak ne laflar işitirsin..geçim derdini düşünürsün..elektrik şu faturası ödenmedi mi sorun olur.samanlı seyran olmaz..bütün planların 2 kişilik olur.falan filan
Cevap veriyorum; fanfinifinfon 😂

Onunda sıradanlasacagını soylesek epey bir hayal kırmıs olur muyuz 😂

Bu kadar hayalle bence bi beş yıl falan idare eder. Ama yeni nesil erkekler pek bi verimsiz forumdan gördüğüm kadarıyla. İşler tersine dönmüş adamlar köşe bucak kaçıyor.

Ne yedirip içiriyorlar size? Neden böyle oluyorsunuz? 21 yaşında genç bir kadının tek hedefi, hayali nasıl evlilik olur? Valla bomboş gençlik geliyor diyenlere kızıyorum ateş gibiler diye ama haklılar galiba. Bu nedir yaa. Yazık valla...
Bensiz buralardasın olmadı
önerim evlenmememek direkt

Neden okuyup gezme tozma hayalleriniz yok?
İleride pişman olursunuz
Çocuk evlilik sorumluluğu bana bomboş geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back