• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman evleneceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye kaçak göçek görüşesin ki haplanmıyorsanız
Sevdiğinizle böyle bir ortamda başka nasıl görüşeceksiniz hocam? Anne babam böyle şeylerden hoşlanmaz arada resmiyet olmadan. Siz sanırım sevgilinizle aynı evde yaşıyorsunuz fakat benim aile yapım buna müsait değil. Hoşlanmasam da öyle olmak zorunda. Bende bu baskıyı yaşamamak için evlenmeyi daha mantıklı buluyorum. Herkes sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyor maalesef...

başka bir üyeden bahsediyorduk??? ama siz de ondan farksız sayılmazsınız. iyi okullar kaliteli ortam vizyon ve misyon katar, size çeyiz katabilmişse anca naci yazgandır :KK70:
Yanlış anlamışım kusura bakmayın.

Okumak hayalimdi okuyorum. Gezmek tozmak eşinizle de yapılabilecek şeyler eğer böyle bir hayaliniz varsa.
Eşinizle evlendıgınız zaman evlilik sözleşmesinin(kurumsallığın) getirdiği bazı sorumluluklar oluyor ailesiyle de evlenıyorsunuz onun yaşam tarzına uyum sağlamalısınız

özgürlüğünüz öyle de olmayacak hani ben tabi olma işini sevmiyorum kendi adıma

Evliliğin getirisi nedir?

Onunda sıradanlasacagını soylesek epey bir hayal kırmıs olur muyuz 😂
:KK70:bir süre sonra baş ağrıları başlar..sonra kolun bacağın ağırır😂
Veeee Screenshot_2020-08-04-19-10-07-1.png

Evlenmek istemesi gayet normal zaten ama bu işler nasip bu kadar kafaya takması sanki kırk yaşını geçmiş de kimseyi bulamamış gibi davranması garip.
Böyle davranmıyorum sayın kk üyeleri. Karşıma çıkacağımı biliyorum ancak şu anki durum bildiriyorum. Yalnız olmak beni üzüyor bunca mutlu çiftin arasında. Keza gayet normal diye düşünüyorum.

Ne kadar üzüldüm bu yaşta bu düşüncelerinize .kendinizi geliştirmeye çalışın biraz 21 yaşındasınız daha 21 .işiniz var mı mesela düzenli bir geliriniz bunları düzene koydunuz mu ? Başkasından harçlık istemek geçindir beni demek kolay şeyler değil bu devirde hayat zor .eğitim lazım maaş lazım gelişmek lazım 21 23 yaşında nişanlanmak lazım değil ama inanın.

Böyle davranmıyorum sayın kk üyeleri. Karşıma çıkacağımı biliyorum ancak şu anki durum bildiriyorum. Yalnız olmak beni üzüyor bunca mutlu çiftin arasında. Keza gayet normal diye düşünüyorum.
Yoo hiç normal değil. Mutlu olman biriyle birlikte olmana bağlı bir durum değil.

Sevdiğinizle böyle bir ortamda başka nasıl görüşeceksiniz hocam? Anne babam böyle şeylerden hoşlanmaz arada resmiyet olmadan. Siz sanırım sevgilinizle aynı evde yaşıyorsunuz fakat benim aile yapım buna müsait değil. Hoşlanmasam da öyle olmak zorunda. Bende bu baskıyı yaşamamak için evlenmeyi daha mantıklı buluyorum. Herkes sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyor maalesef...
okul okumuyor musun? her dışarı çıktığında ailene isim mi veriyorsun şunlzyım bunlayım diye. bul keyfince bir oğlan sev sevil,kaçak göçek (senin deyiminle) görüşmenin bile tadına var. herşeyin yeri ayrı. ya da bekle okulu bitir işe gir kimseye hesap vermek zorunda kalmaz istediğin gibi hayatını istediğin biriyle daha uygun bir yaşta ve olgunlukla sağlam temeller üzerine inşa edersin. abla tavsiyesi.

Ben seni anlıyorum canım bunlar hep etrafında kendini kiyaslanmandan kaynaklı haklisin oku çalış bunlarda olur ama bir yandanda kısmetini ara fazlada üzülme acelede etme akışına bırak
Böyle birkaç yorum okudum. Teşekkür ederim yaz dönemi oldukça düğün dernek havasında geçtiği için bunaldım sanırım. Geçeceğini umuyorum. Çünkü bu yıl kpss çalışmaya başlayacağım inşaAllah. Yanımda nişanlım da olsa mutlu olsam onunla fena olmaz diye düşünüyordum :)

Ne kadar üzüldüm bu yaşta bu düşüncelerinize .kendinizi geliştirmeye çalışın biraz 21 yaşındasınız daha 21 .işiniz var mı mesela düzenli bir geliriniz bunları düzene koydunuz mu ? Başkasından harçlık istemek geçindir beni demek kolay şeyler değil bu devirde hayat zor .eğitim lazım maaş lazım gelişmek lazım 21 23 yaşında nişanlanmak lazım değil ama inanın.
Haklısınız umarım kpss hazırlığım güzel devam eder de bende işimi elime almış olurum nişan dönemimde :) teşekkür ederim yorumunuz için.

Koca meraklısı sözü sizin gibiler için söylenmiş resmen. Meraklısı kelimesi değiştirilerek daha uygun tamlamalar da yapılabilir:deli:
Evlilik düşünmek koca meraklısı olmak değildir :) öyleyse kendini işine adamış insanlar da kariyer meraklısı. Fakat bu amiyane gelmiyor değil mi kulağa :) Bir eş istemek ayıp ve yadırganacak bir şey değildir. Sevgili istesem bu yorumu görmezdim muhtemelen ama iş evlilik olunca koca meraklısı etiketi yapıştırılıyor. Boş.

Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde tamamen insan ilişkilerine dayalı bir bölüm okuyorum. Kaldı ki hayata dair birçok kaynak okurum. Bdv de buna dahil. :) okumamakla ilgisi yok yani.
BDV den hiç ders almamışsın :)))))

Agzim acik okudum.

Tamam herkesin öncelikleri farkli olabilir ama 21 yas nedir ki? Senden 10 yas büyügüm hala evli degilim.

Gercekten cevrenden cok fazla etkileniyorsun.
Evet herkes çevresinden etkilenir. :)

Haklısınız umarım kpss hazırlığım güzel devam eder de bende işimi elime almış olurum nişan dönemimde :) teşekkür ederim yorumunuz için.
" nişan döneminde " umarım dediğiniz gibi olur herşey ama bu kafayla zor :)) Bunu çok ama cok çalışmış devlet bursuyla yurtdışında doktora hakkı kazanmış bir akademisyen adayı olarak yazıyorum bir kadın icin evinin hanımı olmaktan çok daha öte şeyler var .elbette sevmek sevilmek isteğini anlıyorum hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz fakat sizin düşünce yapınız eğitimli bir kadına yakışmayan türden maalesef umarım mutlu olursunuz "evlilik doneminde " :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back