• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman evleneceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye sevgiliyle aynı evde yaşama zorunluluğu varmış gibi yazıyorsun? Aynı evde yaşasan da sorumluluk almazsın çünkü adı üstünde sevgilik.

Valla Odtüden son 25 yılda mezun olan onlarca kişi tanıyorum kadını da erkeği de evlilik meraklısı değildi. Çünkü iyi üniversite insana bakış açısı kazandırır. Sende o aydınlanma yok maalesef. Üzgünüm.
ben üstlerde beraber yaşadığımı söyledim kıskandı her cümlesinde sevgiliyle aynı evde yaşamak yazıyor :D
kıskanma valla canım 24 saat seks dönmüyor :KK14:

ah şekercik senin gibi küçükler yapıyor onu işte
sevgilimle aynı evde yaşıyorum ama ailesiyle muhatap değilim,daha dogrusu değildim yakında nişanlanıyoruz mecbur muhatap olucaz. annesi benimle konuşmak isteyince elimle hayır işareti yapıp konuşmuyordum. sevgilime kızınca evden cıkma lüksüm vardı. cevresiyle muhatap olma zorunlulugum sıfır. tek muhataplığım annesinin selam göndermesiydi :) yani herkes koca için kaynanasına yapışmıyor senin çevren de senin gibi küçük düşünüyor :)
Yani biriyle görüşünce onun ailesi sizin için bir şey ifade etmiyor. Anladım. Tercih meselesi tabiki.

ben üstlerde beraber yaşadığımı söyledim kıskandı her cümlesinde sevgiliyle aynı evde yaşamak yazıyor :KK70:
kıskanma valla canım 24 saat seks dönmüyor :KK14:
Sekse kafayı takmışsınız benimde sürekli bunu düşündüğümü sanıyorsunuz galiba :) sadece sizde görmedim bu ahvali. Oldukça yaygın. Bazım siz değildiniz yani.

Ne olgunu,kuzenimde var ben de istiyorum diyor.Olayın özeti bu.O heyecana kendisi de kapılmış,zannediyor ki bütün sevgililer delicesine aşık,günlerce sevişiyor,heyecandan heyecana koşuyorlar falan filan.

Cidden ben üzülemiyorum bazı insanlara.Gezmeyi sevmiyorum ne gerek var zorlamanın yazmış bir de.Kalk yürüyüşe çık dedik sanki,azıcık hayata katıl demek istemiş yorumu atan.Bence evlenmesi daha iyi olur,son mesajım olsun bu da konuya,yapılan yorumları hep ters anlamış çünkü.Burada bu kadar kadın toplandık senin kötülüğün için yorum atıyoruz evet konu sahibi,tebrikler anladın amacımızı.
Ergenken alacakaranlık serisini okuduğum zaman her erkek edward gibi sever zannederdim. Sonra Kore dizilerini izledim iyice zıvanadan çıktım. Her yerde beyaz atlı, yakışıklı, centilmen, beni benden çok düşünen, dokunmaya kıyamayan o mihteşem adamı aradım. Atanınca gittim bir salatalığı beyaz atlı prens sandım. Sonra boşandık işte 😬 şimdi FBI ayarında tarama yaparak hayatıma yeni birini aldım. Nerde edward lar 😂 konu sahibi genç yaşıyla hayata pembiş bakıyor ama sonra şamarı yediğinde görüyor İnsan 😬

Evet, aynı evde yaşayanlar da birbirinden sorumludur. Ama sadece birbirinden. Aynı evde yaşayanların kaynana, görümce, elti, kayınço derdi yok. Çocuk derdi yok. Taraflardan biri bir bavul toplayıp gider anlaşmazlık durumunda.
Evet bu ihtimali düşünerek evlilik yapılmıyor sanırım. Anlaşmazlık olursa çekip gidilebilsin. Bu düşüncenin olduğu yerde sevgiden bahsedilebilir mi sizce?

Tatlım benim de arkadaşım biz üçüncü sınıftayken böyle duygulara kapıldı, sonra görücü usulü biriyle tanıştı ve kendini ona aşık olduğuna ikna etti. Çocuk tam bir hanzo olduğunun sinyallerini verdi ama bizim kız görmedi, görmek istemedi. Dediğin gibi 1,5 yıl nişanlı kaldılar mezun olduktan 2 ay sonra da evlendiler. Durur mu evliliğin 2. Ayında hamile kaldı. Şu an yeni doğum yaptı. Eşiyle ayrı, çocuğuyla ayrı, kayınvalidesiyle ayrı uğraşıyor. Tüm arkadaşlarımız staj başlattı, o zar zor tamamladı gidemedi bile. Şimdi de sınavlara çalışamıyor, erken evlendiğine pişman.

Evlilik kolay bir oluşum değil. Her cephede savaşırken düzen oturtmak zor. Biri beni sevsin hissini anlıyorum ama bunun için evliliğin içine atılmak makul değil.

Kendi ayaklarının üzerinde durmadan, hayatta ne istediğini çözemeden bu hengamenin ortasında kaybolursun. :kahve:

Evet bu ihtimali düşünerek evlilik yapılmıyor sanırım. Anlaşmazlık olursa çekip gidilebilsin. Bu düşüncenin olduğu yerde sevgiden bahsedilebilir mi sizce?
yoo gayet evleniyorlar evlilikle kafayı bozmamış beraber keyif alacakları tabusuz hatunlarla :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back