Ben ne zaman evleneceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben üstlerde beraber yaşadığımı söyledim kıskandı her cümlesinde sevgiliyle aynı evde yaşamak yazıyor
kıskanma valla canım 24 saat seks dönmüyor

Yani biriyle görüşünce onun ailesi sizin için bir şey ifade etmiyor. Anladım. Tercih meselesi tabiki.

ben üstlerde beraber yaşadığımı söyledim kıskandı her cümlesinde sevgiliyle aynı evde yaşamak yazıyor
kıskanma valla canım 24 saat seks dönmüyor
Sekse kafayı takmışsınız benimde sürekli bunu düşündüğümü sanıyorsunuz galiba :) sadece sizde görmedim bu ahvali. Oldukça yaygın. Bazım siz değildiniz yani.

Ergenken alacakaranlık serisini okuduğum zaman her erkek edward gibi sever zannederdim. Sonra Kore dizilerini izledim iyice zıvanadan çıktım. Her yerde beyaz atlı, yakışıklı, centilmen, beni benden çok düşünen, dokunmaya kıyamayan o mihteşem adamı aradım. Atanınca gittim bir salatalığı beyaz atlı prens sandım. Sonra boşandık işte şimdi FBI ayarında tarama yaparak hayatıma yeni birini aldım. Nerde edward lar konu sahibi genç yaşıyla hayata pembiş bakıyor ama sonra şamarı yediğinde görüyor İnsan

Evet bu ihtimali düşünerek evlilik yapılmıyor sanırım. Anlaşmazlık olursa çekip gidilebilsin. Bu düşüncenin olduğu yerde sevgiden bahsedilebilir mi sizce?

Tatlım benim de arkadaşım biz üçüncü sınıftayken böyle duygulara kapıldı, sonra görücü usulü biriyle tanıştı ve kendini ona aşık olduğuna ikna etti. Çocuk tam bir hanzo olduğunun sinyallerini verdi ama bizim kız görmedi, görmek istemedi. Dediğin gibi 1,5 yıl nişanlı kaldılar mezun olduktan 2 ay sonra da evlendiler. Durur mu evliliğin 2. Ayında hamile kaldı. Şu an yeni doğum yaptı. Eşiyle ayrı, çocuğuyla ayrı, kayınvalidesiyle ayrı uğraşıyor. Tüm arkadaşlarımız staj başlattı, o zar zor tamamladı gidemedi bile. Şimdi de sınavlara çalışamıyor, erken evlendiğine pişman.

Evlilik kolay bir oluşum değil. Her cephede savaşırken düzen oturtmak zor. Biri beni sevsin hissini anlıyorum ama bunun için evliliğin içine atılmak makul değil.

Kendi ayaklarının üzerinde durmadan, hayatta ne istediğini çözemeden bu hengamenin ortasında kaybolursun.

Evet bu ihtimali düşünerek evlilik yapılmıyor sanırım. Anlaşmazlık olursa çekip gidilebilsin. Bu düşüncenin olduğu yerde sevgiden bahsedilebilir mi sizce?
yoo gayet evleniyorlar evlilikle kafayı bozmamış beraber keyif alacakları tabusuz hatunlarla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…