Ben Mi Abartmıyorum?? Bunlar Normal Mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen zaten sizin aldığınız şeyler sadece sizin için üretiliyor. Nedir yani sürekli dip dibe gezip ayrıca günlük giydiklerinizi birbirinize bildirip aynı giymiyorsanız çokta takılacak bişey değil. Ayrıca kendinize verdiğiniz değeri insanların size karşı olan davranışları ile ölçmeyi bırakın. Ehliyet almışsınız eltide görüp heves etmiş olabilir yada daha önce cesaret edememiştir sizden görüp cesaretlenmiş olabilir. Bu kadar kafayı eltiye takıp hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin

Benim için üretilmiyor tabi de başka şey mi yok , bir yere gideceğimiz zaman bir şey giydiğim de hemen odaya gidip aynısını giyiyor ve daltonlar gibi gidiyoruz akraba ziyaretlerine. Millet gülüyor artık. Burdan demesi kolay. Eminim ki siz re rahatsız olurdunuz. Ben eltimi kafama takmış da değilim . Bu durumun içinde olmaktan rahatsızlık duyuyorum artık o yüzden akıl almak istedim. Teşekkürler.

Abartiyorsunuz
Siz abarttikca sinirlendikce sizi daha da uyuz etmek icin ozellikle yapiyorlar arkanizdan da guluyorlar gibi geldi bana. Verdiginiz ornekler hep deli sacmasi kusura bakmayin ama.

Ayni yerde bulunmayın, aldiklarinizi göstermeyin.
Birlikte yaşamıyorsanız bilemez ne giyeceğinizi.

Çocuğunuz henuz çocukların yaninda yalniz bırakılacak kadar buyumemis. Eltinizin cocugu itti ayrintisina gerek yok, bırakmasaydınız.

Dedim gerçekten de anlamıyor. Başta eğlenceli geliyordu da jv de destek olduğunu görünce sorgulamaya başladım. Haklısınız ama . Teşekkür ederim. Son zamanlar da özgüvenim tabanlarda

Ayy boşver arkadaşım. .bana da zamanında aynı lafları dediler. demezler mi sen eltini kıskanıyorsunböyle yazınca senin onu kıskandığını söyleyecekler; sadece senin için mi üretiliyor, sen yapınca heves etmiştir falan..bildiğin çekemiyor, taklit ediyor.başlarda güzel oluyor ama sonra işin cılkı çıkıyor.bütün bunları yapmak için seni mi beklemiş?
Sana birşey diyeyimmi?bir süre sonra çocukları yarıştıracak.senin çocuğun böyle;benimki böyle olacak..sen çocuğuna birşey alıp yaptığında ;o da alıp yapacak. Daha iyi günlerin

Valla tamda benim eski eltiyi tarif etmişsin.. Onunla alışverişe gitmek zorunda değilsin yalnız git aldıklarını gösterme.. Sana eşinin eskiden aldığını veriyorsa de benim zevkim olan şeyler değil anlar zaten.. Evde elbet ayrımcılık oluyor bunu bil.. Sen hep ilerlemeye bak bırak sonradan gören o olsun sen değil.. Ki o zaten.. Ona da de ki ben ikiz gibi dolanmak giyinmek istemiyorum.. Bende gelicem Alıcam derse İstemiyorum de net bir dille kafanada takma öyleleri kıymetli oluyo çocuklarıda.. Sen kıymetini bil evladının onlar bilmesede olur.. miniğe geçmiş olsun bu arada..

Bir iki kez çirkin berbat şeyler giyin merak ediyorum onları da giyecek mi
Direkt konuşun yahu neden bu kadar kendinize dert ediyorsunuz:)
Kv çocuğunuza olan davranışlarından da rahatsız oluyorsanız bunu da dile getirin sebebini sorun.
İletişimsizlik bütün sorunlarımızın kökü.

Hem ağzınızı açmadığınız için suçlusunuz hem de eltiden şikayet et kv den şikayet et sonra da gezmeye çıkar onları. Valla ne diyim. Hem yaranmaya çalışıp hem de şikayet ediyorsunuz gibi geldi bana. Keşke biraz ağızlarının payını verseydiniz. Bu işler eşle kavga etmekle olmaz. Ağzınızı açmakla olur.

bir yere gideceğimiz zaman bir şey giydiğim de hemen odaya gidip aynısını giyiyor ve daltonlar gibi gidiyoruz akraba ziyaretlerine. Millet
E yok artık ağzın var dilin var sende demiyor musun sen iyi misin ikiz gibi olduk diye?
Hadi aynı şeyleri alıyor da kasıtlı aynı anda giymek çok tuhaf. Tepki vermemişsin

Bıraktığımı nereden çıkardınız! ? Tabi ki bunu biliyorum sizden öğrenecek değilim. Orda takıldığım şey eltimin yok bişey düşmediki gibi saçmalaması ve çocuğa bişey oldu mu diye kv dahil kılını kıpırtdatmaması.

Biri benim beğendiklerimden alsa, zevkli olduğumu, örnek olduğumu hissederim; değersizlik değil.
Hoşuma gider. Şu durumda ben tuhafım galiba.
Kadına vizyon kattınız belki de olamaz mı?
Hepimiz ev dizaynlarına, kombinlere, yaratıcı fikirlere, hayatımızı kolaylaştıracak ama aklımıza gelmeyen şeylere bakmıyor muyuz?
Dar paça pantolon, tayt, uzun elbise... Zaten herkes Kızılay dağıtmış gibi giyiniyor.
BU arada bebeğinizi kolu için doktora götürdünüz mü?

Yahu verdim herşeyi ayrıntılı yazamıyorum. En son bütün defterlerii kapattık. Karşıma alıp konuştum onları. Zaten gidince gördüm. Bana ayrımcılık yapıyor baştan beri ve evladıma da yaptığını farkettim. Yani şikâyet etmek değil olanı söylüyorum.

Eltini kıskanıyırsun kv demişti karşıma alıp konuşunca. Ayy Onu da yazacaktım hatta yazdım sildim. Bildiğin yarıştırıyor. Ne saçma yahu çocuğumun odasını göstermemiştim kopyala yapıştır yapmasın diye çocuk 2 yaşına geldi onunki şimdi yapıştırdı. Millet de para çok canım Eee napim ben şimdi delisin diyen bile oldu hahah

Ahsjajdjs
Ben sizden ogrenebilirim, öğrenmeye acik bir insanim.

Cocugum dustu de yazabilirdiniz.
Ama eltimin cocugu kuzumu itti demeyi tercih ettiniz.
Sizin anlatiminizi rahatsiz edici buldum.
Kuzunuzu itmesinler istiyorsanız coluk cocuk arasina birakmayin.

Sonrasinda onlarin tavri cirkin.

Tabi ki başta öyle düşündüm hatta söyleyip gülüyorduk eşimle de. Yok ama öyle uzun etek tayt değil. Mesela x markasının bir pantolonu olunca ve giyilen yer ve üstüne kombinlediğin gölek bluz aynı olunca işte o zaman bir komik oluyor ki. Götürdüm tabi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…