Ben Mi Abartmıyorum?? Bunlar Normal Mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Akell

Elhamdülillah her günümüze...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
443
554
Merhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Ve ilk günden itibaren eltim ne giydiysem aynısını alıyor. Ayakkabı dan tutun aklınıza ne gelirse. Bir yere gidelim elimi birşeye uzatmaya korkar oldum. Ve bunu kv söylemiştim ilk zamanlar. O da o görmemiş babasının evinde, dedesi onları dışarı bile çıkarmazdı dedi. Ben de hevesim kaçıyor dedim. Neyse kv sürekli beni onunla kıyasladı. Sürekli. Anasını satayım hamile kaldım o da hamileydi. Riskli bir gebelikti . Eltim koşar gezer alışveriş yapardı. Ben adım atamazdım. İmrenirdim. Kv bana sen iyisin şükret bak x çocuğum ne kadar çekti deyip durdu. Bunlar beni istemeye geldiğinde gelin bohçası yapmışlar ve içine aldıklarını hep eltim de denemiş ve aynısını almışlar. Bohçayı getirdiklerinde kv aç diye tutturdu da elime ne aldıysam onu x denedi bunu denedi deyip durdu. Eşimle tartışıp durduk bu bana hakaret diye. Düğün Zamanı paraları yokmuş hiç birşey istemedim. Eşya vs hiç birşey. Annemlerle alışverişe gittik düğün için . Burdan almayalım uçağa almazlar bizim ordan alırız burası hem pahalı deyince tatm dedim. Yok hiç birşey görmedim dalga geçti resmen. Bir de eşim beni orada bırakıp doğuya gitti mi bir kaç ay. Eltim başladı eşin bana ordan krem setleri alırdı. Ispartadan kremler savunlar getirirdi. Sonraki gün elinde daracık badi( kiloluydu o zaman 89 civari . Badi xs gibi) eşin bana bunu bursa dan almıştı. Al sen giy. Sonraki gün hırka. Kv ben x i istemeye gittiğğmde sandık sandık şunu aldım bunu aldım. Şimdi giymiyor. O yüzden sana o kadar almadım Ona şöyle yaptım. Düğünü şöyle güzeldi.Böyle böyle anlatıp durdular kv ve eltim. Bizi her konuda hastalık dahil kıyasladı. Doğum yaptım bebeğim yoğun bakıma alındı. Kv bebeği bana göstermeden hemşireye götürdü. O kadar sinirlendim ki. Dikişli halimle hemen oraya gittim. Eltğmin de bebeği hastane de yattı hırıltılı nefes aldığı için. Neyse b3nim yavrum çıkınca bunlar geldiler. Ben ama bitiğim. Yavrum o halde lohusalık vs. Kv şükret sen iyisin bebeğinin yoğun bakımdaki haline alışmıştın. X yavrum çok üzüldü harap oldu hastane köşelerinde demez mi. Benim ilk çocuğum onun ikinci. Bir b.k bilmiyorum kılını kıpırdatmadı. Eşim bağır çağır öyle getirdi. Eşim hep yanımda diye katlanıyordum ama artık bu durum bana kendimi değersiz hissettirmeye başladı. Dün eltimin bebeği benim kuzuyu kaydıraktan aşağı itti yavrum 14 aylık daha yürümüyor. Çocuğun kolu altında kaldı 2 saate yakın ağladı. Neymiş ben hatırlatıyorum ondan ağlıyormuş. Çocuğun kolu şişti. Emeklemeye çalışıyor ağlayarak yere yığıldı yavrum. 1 Allah ın kulu da bakalım neyi var demedi. Oturuyorlar öyle korkmuştur yoktur birşey diyorlar. Önceki gün ayağı bir yere sıkıştı kv kişisi kahkaha atıyor. Ayağının orda ne işi var diye. Ayak morardı. Bin pişman oldum bayramda gittiğime. Ay bunlar bana değer vermiyor eyvallah da yavruma da aynı. Karar vermiştim herşeyi görmezden gelicem diye olmuyor. Bu durumdan bıktım. Eşimle tartışıyoruz bunlar yüzünden. Kendimi gerçekten değersiz hissetmeye başladım. Elime hiö birşey almak istemiyorum. Kendime almak istemiyorum. Bu durumu düşğnmekten yoruldum . Beni bu noktaua getiren de ben en son ehliyet aldım. Malum bebeğim 2 k2z hastanelik oldu ve kimse yoktu. Mecburdum almaya. Kv le eltimi gezmeye çıkardım. Meğer bu da benden sonra kafaya koymuş ben de öğrencem diye. Kv sen de buralarda sürsene x diyor falan. B2n ayar oldum. Demek ki onu benimle yarıştırıyor. 11 yıllık evli. Al da ben alıyorum diye mi alıyorsun. Eltimin ben evlenmeden ki kıyafetleri zevki vasat. Bunu küçük görmek için söylemiyorum. Şimdi aynı ben. Ben aynı şeyi giymeyi sevmiyorum. Ne alsam alıyor. Bıktım yahu bana bir akıl verin ben mi abartıyorum. Ay ne uzun oldu be silmeyi bilmiyorum da tamamlayayım dedim. Ben sıkıldım yazarken. Yine sinir oldum hatırladıkça

Son düzenleme:
Merhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Neyse beni istemye geldipinde
Görümce kesin bi fitnelik yapıcak bence devamında
Ama ab var demişsin abisi mi ablası mı? Ben direkt görümceye yordum

ilk ciddi cevabi ben vereyim. eltin kv ne yaparsa yapsinlar sen kendi havanda, kendi yolunda, ozguvenli olacaksin.. benim eltim beni taklit etse boyle aldigimi alsa ki kac yas buyuk sizden.. ben cok eglenirdim. dalga gecerdim. ona derdim senin kendi secimlerin yok ben ne alsam aliyorsun diye. o utanir vazgecerdi. siz saglam duramadiginiz icin sizi ezikliyor bir de alinanla yapilanla.. esinle huzurluysan kendi yoluna bakacaksin. kv, elti hepsi bir yere kadar. sallama.. konusup dururlar. bakarlar tepki yok vazgecerler. sizi irite etmekten zevk aliyorlar bence baya. bu zevki vermeyin onlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…