Merhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Neyse beni istemye geldipinde
Devamı gelecek sezonda....Merhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Neyse beni istemye geldipinde
Derdi unutmuşsun sankiMerhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Neyse beni istemye geldipinde
Ay Allah ım telefon dondu bi baktım yayınlandı yahu,Derdi unutmuşsun sanki
Yolla gelsinAy Allah ım telefon dondu bi baktım yayınlandı yahu,
Ay Allah ım telefon dondu bi baktım yayınlandı yahu,
Tünele mi girdiniz?Merhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Neyse beni istemye geldipinde
Görümce kesin bi fitnelik yapıcak bence devamındaMerhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Neyse beni istemye geldipinde
Bişe dıysın ama ne diysın?Merhabalar hanımlar. Buraya konu açmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Neyse beni istemye geldipinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?