Ben Mi Abartmıyorum?? Bunlar Normal Mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu verdim herşeyi ayrıntılı yazamıyorum. En son bütün defterlerii kapattık. Karşıma alıp konuştum onları. Zaten gidince gördüm. Bana ayrımcılık yapıyor baştan beri ve evladıma da yaptığını farkettim. Yani şikâyet etmek değil olanı söylüyorum.
O zaman görüşmeyeceksiniz. Ve her yaptıkları şeyde tek tek bozacaksınız. Ayrıca sevmediğiniz ve rahatsız olduğunuz insnaları lütfen gezmeye götürmeyin.

Ahsjajdjs
Ben sizden ogrenebilirim, öğrenmeye acik bir insanim.

Cocugum dustu de yazabilirdiniz.
Ama eltimin cocugu kuzumu itti demeyi tercih ettiniz.
Sizin anlatiminizi rahatsiz edici buldum.
Kuzunuzu itmesinler istiyorsanız coluk cocuk arasina birakmayin.

Sonrasinda onlarin tavri cirkin.
Ay hala bırakmayın diyorsunuz hanımefendi siz de?? Eltimin çocuğu ittiği için öyle yazmış olabili miyim ?? Ben yanındaydım ve eltim de çocupunun yanındaydı yani. Neye takılıyorsunuz hay Allah. Komik geldi yahu Allah iyiliğinizi versin. Teşekkürler engin bilgilendirme için:KK71:

Tabi ki başta öyle düşündüm hatta söyleyip gülüyorduk eşimle de. Yok ama öyle uzun etek tayt değil. Mesela x markasının bir pantolonu olunca ve giyilen yer ve üstüne kombinlediğin gölek bluz aynı olunca işte o zaman bir komik oluyor ki. Götürdüm tabi ki
Anlattığınıza göre eltinizin profili interneti aktif kullanan birine uymuyor.
Alışverişiniz internetten yapın. Ben mesela milla elbiseleri çok sever ve rahat giyerim.
Her şey var internette. Sorduğunda söylemezsiniz bu kadar rahatsız oluyorsanız.

Neden gorusuyorsunuz bu derece rahatsız oldugunuz elti ile.
Gorusmeyın, ayrı ortamda bulunmayın.
Mecburi ortamlarda da allahın selamını verin muhattap olmayın.

O zaman görüşmeyeceksiniz. Ve her yaptıkları şeyde tek tek bozacaksınız. Ayrıca sevmediğiniz ve rahatsız olduğunuz insnaları lütfen gezmeye götürmeyin.
Onları götürmeyecektim de eşim davet etmiş bulundu. Anne siz gidin dedi ben de hayır olmaz diyemedim doğal olarak. Haklısınız daha mesafeli olabilirim.

Anlattığınıza göre eltinizin profili interneti aktif kullanan birine uymuyor.
Alışverişiniz internetten yapın. Ben mesela milla elbiseleri çok sever ve rahat giyerim.
Her şey var internette. Sorduğunda söylemezsiniz bu kadar rahatsız oluyorsanız.
Şu sıralar tam da bunu yapıyorum. Araştırıyordu en son 😂 sordu şurdan mı diye hatta

Neden gorusuyorsunuz bu derece rahatsız oldugunuz elti ile.
Gorusmeyın, ayrı ortamda bulunmayın.
Mecburi ortamlarda da allahın selamını verin muhattap olmayın.
Görüşme sebebim kv ile aynı evde yaşaması. Yoksa özellikle görüşmek yok. Kv ile küs olmak istemiyorum ona anlatıyorum kızdığım zaman söylüyorum sen bunu yapma diye. Ama eltoş anlamıyor. Kv destek veriyormuş meğer. Kp çok sevdiğim için gidiyorum.

Onları götürmeyecektim de eşim davet etmiş bulundu. Anne siz gidin dedi ben de hayır olmaz diyemedim doğal olarak. Haklısınız daha mesafeli olabilirim.
Mesela böyle bir an olursa beş on dakika sonra ayy karnıma ağrı girdi deyin ve uzanın. Boşverin o gün gezmeyin mesela. Sevmediğim insanla gezeceğime yatar uyurum daha iyi. Afedersiniz manyak gibi severim gezmeyi

Görüşme sebebim kv ile aynı evde yaşaması. Yoksa özellikle görüşmek yok. Kv ile küs olmak istemiyorum ona anlatıyorum kızdığım zaman söylüyorum sen bunu yapma diye. Ama eltoş anlamıyor. Kv destek veriyormuş meğer. Kp çok sevdiğim için gidiyorum.
Aynı evde olmaları fena olmus

Mesela böyle bir an olursa beş on dakika sonra ayy karnıma ağrı girdi deyin ve uzanın. Boşverin o gün gezmeyin mesela. Sevmediğim insanla gezeceğime yatar uyurum daha iyi. Afedersiniz manyak gibi severim gezmeyi
Zaten ilk defa oldu bu. Daha tövbe ettim🤗 diğer türlü de mesela büyük aile toplanma ları oluyor ona gideceğimiz zaman mecbur beraber gidiyoruz. Kv ile yaşıyor. Biz başka şehirdeyiz. Oraya gidince kv de kalıyoruz. Yani mecbur aynı ortamdayız

Ay hala bırakmayın diyorsunuz hanımefendi siz de?? Eltimin çocuğu ittiği için öyle yazmış olabili miyim ?? Ben yanındaydım ve eltim de çocupunun yanındaydı yani. Neye takılıyorsunuz hay Allah. Komik geldi yahu Allah iyiliğinizi versin. Teşekkürler engin bilgilendirme için:KK71:

E cocuguna her gun bir sey olan sizsiniz.
Banane yahu.
Kolu altinda kaliyor, emekleyemiyor yere yigiliyor (cok abarti buldum) bacagi bir yere sıkışıyor falan..

Bunlara karşılık da ilgi bekliyorsunuz.
Gormeyince de ayrimcilik.

Aynı evde olmaları fena olmus
Çok uyumlular ya anne kız gibi bu iyi ama ben onlarla kötü olmak istemiyorum aslında. Sadece bunlar olmasa daha mutlu olurdum. Başta gülüyordum da dalga geçilince artık rahatsızlık veriyor. E birde bana bohça da alınan şeyin aynısını her gittiğimde giyince midem bulanmaya başladı

Çok uyumlular ya anne kız gibi bu iyi ama ben onlarla kötü olmak istemiyorum aslında. Sadece bunlar olmasa daha mutlu olurdum. Başta gülüyordum da dalga geçilince artık rahatsızlık veriyor. E birde bana bohça da alınan şeyin aynısını her gittiğimde giyince midem bulanmaya başladı
Valla bıyere gezmeye giderken benimle aynı giyinen insani sevemem.
Cunku komik bir goruntu olusuyor gorenler ıcın, yoksa aldıklarımı alsın sıkıntı etmem.
Ama benimle bir ornek giyerse sogurum

E cocuguna her gun bir sey olan sizsiniz.
Banane yahu.
Kolu altinda kaliyor, emekleyemiyor yere yigiliyor (cok abarti buldum) bacagi bir yere sıkışıyor falan..

Bunlara karşılık da ilgi bekliyorsunuz.
Gormeyince de ayrimcilik.
Sizi hadsizliğinizle başbaşa bırakıyorum. Çocuğumun kolu incindiği için emekleyemiyor ve yere yığıldı. Sizin abartı bulmanız pek de umrumda değil. Hayır yani abartsam elime ne geçecek. Her gün çocuğumun başına bir şey de gelmiyor ayrıca bunlar bu bayram da oldu. Yoksa Allah a şükür yaşamıyoruz her gün birşey. İnşallah siz evladını za daha iyi bakarsınız. Çocuğumla ilgili yorum yapmaya devam etmeyin bence. Çünkü artık saygımı bozmama az kaldı. İşinize bakın. İyi akşamlar

Konuyu sildiğiniz için banlanabilirsiniz, yasak çünkü.

Sorunuza gelirsek abartmıyorsunuz ve rahatsız olmanız normal. Ama zaten uzakta yaşıyormuşsunuz bence mesafenizi koruyun verdiğiniz örnekler sürekli yaşanan şeyler değilmiş sanırım. Yani çocuğunuzun yaralanması karşısinda tavırlarını 1 kere gördünüz 2.si olursa şok olmazsınız ve kiyafet konusunda da cevaplarını verirsiniz. Onlar aynı evde yasadiklari icin daha yakın olmaları normal bosverin siz ilgi ya da empati beklemeyin kayinvalidenizden.

Zaten ilk defa oldu bu. Daha tövbe ettim🤗 diğer türlü de mesela büyük aile toplanma ları oluyor ona gideceğimiz zaman mecbur beraber gidiyoruz. Kv ile yaşıyor. Biz başka şehirdeyiz. Oraya gidince kv de kalıyoruz. Yani mecbur aynı ortamdayız
Oooo bu çok kötü işte. Hiç sevmem bir evde o kadar adamı. Çocuğa da büyük zorluk. O gürültüde ne uyur ne yemek yer. Kurtulma imkanınızda yok. Allah yardmcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X