Belalım sigara

Allah Allah ya 😂😂😂
Cidden herkes boyle diyor tek degişim yaşamayan ben miyim yahu 😁😁
Acaba esin cok mu iciyordu?? Bu degisim cok icenlerde oluyordur belki?
Ben 1 paketi 2 gunde iciyordum cok az sayilmaz ama az. 😕
Bi paket falan içiyordu aslında çook uzun senelerde icmiş sayılmaz benle 20 de tanıştı bıraktı simdi ortamlarda keyfine içiyor bazen

Allah Allah ya 😂😂😂
Cidden herkes boyle diyor tek degişim yaşamayan ben miyim yahu 😁😁
Acaba esin cok mu iciyordu?? Bu degisim cok icenlerde oluyordur belki?
Ben 1 paketi 2 gunde iciyordum cok az sayilmaz ama az. 😕
Sigara markasından bence.
Hamile kalana kadar senelerce en ağırlardan birini içtim, ağzımda acı tat olurdu.
Hamileliklerle slimlere geçtim, 01 nikotinlere.
Tabi filtreyi kırıp içiyorum ama ne acı tat var ağzımda, ne baş ağrısı yapıyor aç karına falan.

Sigara markasından bence.
Hamile kalana kadar senelerce en ağırlardan birini içtim, ağzımda acı tat olurdu.
Hamileliklerle slimlere geçtim, 01 nikotinlere.
Tabi filtreyi kırıp içiyorum ama ne acı tat var ağzımda, ne baş ağrısı yapıyor aç karına falan.
Hamileyken de mi içtin gız Allah seni :tokat:

Oyyy bende öyleyim bu aralar , günde iki paket içiyorum herhalde
Bende bı stresin azaldı bırakacağım , işler yoluna girsin bırakacağım diye diye iki pakete çıkardım
Aslında iş kafada bitiyor da niyeyse ben bı turlu bitiremiyorum sigarayı kafamda
Günde 5-6 fincan kahve , 2 paket sigara düzensiz beslenme derken kendi kendimi mahvediyorum
Çaresini bulursan bana da haber et kuzum
Bir miktar şaşırmış olabilirim, sizi elinde yeşil sebze içeceği olan, gayet sağlıklı beslenen biri olarak düşürdüm sanırım sorsalar 😅

Hele sigarayı hiç bağdastıramadım 🤦‍♀️

Son düzenleme:
Paketli gıda bırakmayı da bu kadar küçümsemen üzdün 😢🤣
Krize girmiycen yavrim sonuçta beynin uyuşmayacak ellerin titremeyecek sinirli hatta bir adet mamyak karı gibi gezmiycen ortada..eşime dedim az önce de ben yarın bir kaç günlüğüne bir yeremi kaçsam dedi şakayla düşün yani 🤣

Kızlar teşekkür ederim yorumlara; sabah beri kendimi tuttum, bir miktar zorladım; 8 tane içtim. Hiç içmeyeceğim diye başladım ama baktım yapamayacağım, "10 taneyi geçirmeyeceksin" diye sınır getirdim ve aç karnına içmemek için kahvaltı yaptım.

Günde 30 dalı bulup arada geçiyor içtiğim, bugün 8deyim, 10 geçmeyeceğim.

Bir miktar şaşırmış olabilirim, sizi elinde yeşil sebze içeceği olan, gayet sağlıklı beslenen biri olarak düşürdüm sanırım sorsalar 😅

Hele sigarayı hiç bağdastıramadım 🤦‍♀️

Nasıl bir imaj yaratmisim ben boyle 😂😂
Ben yemek işini hiç sevmem , bana kalsa hap ile beslenilen doneme ışınlanmak isterim o derece haz etmem , hele yeşil olan sevdiğim sadece semizotudur , onun dışında hiç yeşil bir yiyecek sevmem 😂😂

Ben güne kahve sigara ile başlarım , bir kaşarlı tost ya da bir kase corn flakes yerim , öğlen yemek yemem , akşam da genelde eşim ne yaptıysa ondan az bişey atistiririm , yemekten sonra da kuruyemiş yerim 😂😂
Gün içerisinde bol bol kahve içerim , bir de sabah ile öğlen arası bir kadeh kırmızı ya da Pembe şarap

Valla niye böyle uzun uzun anlattım ne yiyip içtiğini bende bilemedim ama sanırım sen yazınca bı görmek istedim ne yiyormusum diye , pek bı sağlıksız geldi gözüme, sanırım kendime biraz daha iyi bakmam lazım

Bu arada eşime ve çocuklarıma ise sabah güzel bir kahvaltı hazırlarım , en az dört yumurtalı peynirli vs omletler , meyve suları , bal , pekmez vs vs

Sadece kendime karşı bu kadar kötüyüm çünkü sevmiyorum yemeyi 🙄

Aynı durumdayım. Bu ara bagrimda bir ağırlık var üstelik.sanki için de birşey var hareket ettikçe basınç yapıyor ıçerden.yarin doktora gideceğim.
Belki de sadece üşüttüm ama sigara içtiğim için aklıma herşey geliyor korkuyorum açıkçası.
Bir zamanlar bırakmış 1 yıl içmemiştim bir ilaç sayesinde..şimdi ne o irade var ne de istek sanki bıraktım kendimi salak salak içiyorum.
Dediginiz fikir hoşuma gitti sigarayı bırakma topigi açarsanız lütfen benide etiketleyin.😍

Topik mopik destek grubu olalım ya valla, ses bet beniz gidiyor.
Sesim iki haftadır hele bademciklerle beraber kargaya döndü. Soğukta kalmış üşümüş karga sesi gibi.

Bizde sigara içen yoktur. Annem babam ablam eşim ya da ben...hiç-bir sigrara geçmişiniz yok. Bu sebeple çok bi fikrim yok .

Fakat şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki; içenle içemeyen bir bakışta anlaşılıyor. Sigara cildi çok değiştiriyor. Karartıyor.

Bir diğeri de sigaranın kokusu içmeyen biri tarafından cok daha hassas olarak alınıyor.

Bir işe başladın. Insanlara ürün yapacaksın. Gonderdigin üründe sigara kokusu olmamalı.

O bal kabağindaki ya da tablodaki kokuyu benim gibiler hisseder. Bunu yapma.
😊

Bizde benle eşim içiyor Boleyn, anne-baba-kardeşim içmez, eşimin anne-baba içmez.
Biz keş çıktık aralarından, nasıl olduysa. :/
Evet, kokusu da rahatsız eder içmeyeni ki ben içtiğim halde biri suratıma üflese dumanını, o kokuyu istemem.
Ürünlerde koku olmaz, seramik-tahta şeylere koku işlemez de tablolar kumaş ya, ona bi şey diyemem. :)) Ben koku almıyorum zaten efil efil içtiğim için.
Sağlık gidiyor esas...

Heğ hiç aklıma gelmezdi bir gün böyle kardiyo yapabileceğim.
Zaten sigara bırakınca kilo verdim o yüzden, oh be nefes alabiliyorum diye spora abanınca:)

Sigara içenler nasıl kokuyor fark edeceksin, dayanamayacaksın hatta :KK70:
Kahvenin bile tadı varmış biliyor musun?

2 sene bıraktığımda, o kokunun rahatsız ediciliğini hatırlıyorum çünkü benle beraber eşim de bırakmıştı destek olmak için, arada kaçamak yaptığında hemen yakalıyordum çünkü ağzı küllük gibi kokuyordu. Dişlerini fırçalasa da, nefesinde o koku, nane-maydanoz yaprağı çiğnemeden nefesinden tam tekmil temizlenmiyordu.
O tat olayını da 2 senede hatırlıyorum. Sütün tadı meğer başkaymış demiştim. :)
En çok süt ürünlerinin tadı değişivermişti, dondurmanın tadı daha iyiydi.

Şekeri bırakmaktan kastınız içinde şeker olan tüm yiyecekler mi yoksa tatlılar mı ya da çaya kahveye şeker atmamak mı? Pasta, kurabiye, kek ya da ayda bir çikolata vs istediğinizde nasıl bir çözüm buluyorsunuz?
Rafine şekeri bıraktım, doğal tatlılara yöneldim ☺️ Pasta,kurabiye gibi yiyecekleri doğal tatlandırıcılar kullanıyorum mesela keçiboynuzu özü,bal gibi ürünler kullanıyorum daha farklı tatlandırıcılar da var ama daha onları deneme fırsatım olmadı ☺️ Açıkçası hurma,kuru incir,kuru kayısı yiyorum her gün az miktarda.

X