amin cnm ıyı dileklerin için .......Arkadaslar mutlu olmak herkesın hakkı dılerım rabbım sızı her daım mutlu kılar sunu unutmayalımkı cocuk olsun yada olmasın egerkı saglıgınız yerınde degıl se mutlu olamazsınız herseyden once saglık dılemelıyız rabbım hem dunyada hem ahırette mutlu edenlerden eylesın cumlemızı
sevgıler, gulsen
ay cnm duydum baktım arada cezalı oldugumda da ama aklımdan cıkmış cnm ya walla cok cok sewındım cnm ya allah hayırlısı ıle dogum yapmayı kucaklarına saglıkla almayı da nasıp etın onlara bızede bi bebiş nasip etsin inşallah ......
cnm 20 gun boşlarsın kız bızı sen cok gıremezsın gezmekten ama ne zmn gırersen cnm ben yazarım sana buralardyım yanı tatlım size şimdiden iyi yolculuklar we iyi eğlenceler canımm......
valla ne yalan söyleyim sık giremem heralde siteye eşimle yapamadıgımız balayına gidiyoruz 3 yıl sonra,ilk 1 hafta giremem heralde sonra memlekete geçince annemlerden girerim kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canım
Ben yokken topik sana emanet boş bırakma oldumu :roflol:
evet burdayım canım
nasılsın iyimisin çoktandır yoktum ben sizi çok özledim valla
eşimin babası vefatetti aniden canım gece gittik
eywallah canım benım.....valla ne yalan söyleyim sık giremem heralde siteye eşimle yapamadıgımız balayına gidiyoruz 3 yıl sonra,ilk 1 hafta giremem heralde sonra memlekete geçince annemlerden girerim kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canım
Ben yokken topik sana emanet boş bırakma oldumu :roflol:
walla cnm bende cezalıydım yoktum cok sıkıldım walla kk sız 2 hafta nası gectı gel bana sor :)))evet burdayım canım
nasılsın iyimisin çoktandır yoktum ben sizi çok özledim valla
başınız sag olsun canım ya hayat işte ne zaman ne olacagı hiç belli diil allah kalanlara saglıklı uzun omurler sizlere de sabır wersın cnm ....eşimin babası vefatetti aniden canım gece gittik
cnm tebrik edemedim malesef okumussundur cezalıydım yaramazlık yapmıştım :)))nagihancım başınız sağolsun çok üzüldüm ALLAH sizlere uzun ömür versin .. senı merak ettık.. özlettın kendını çok alışmışız sana görüşrüz cnm
eşimin babası vefatetti aniden canım gece gittik
Teşekkür ederim canım 20 gün izin çok yogun geçecek sizleride çok özlicemsaftirikcim iyi tatiller tatilden güzel haberlerle dönersin inşallah güzelim..
kafasını iyice dagıt tatilde.
kendine iyi bak..
Teşekkür ederim inşallah istedigimiz gibi gecerEylülRana
Ooo iyi hadi bol bol gez eğlen canım...
Hayatın tadını çıkar...
ıyi yolculuklar şimdiden