hadi hayırlısı canım..güle güle gitt.bellimi tatil yeri.
türkiyeye gelecekmisin?
Başınız sağolsun canım.
Allah rahmet eylesin.
nagihancım başınız sağolsun çok üzüldüm ALLAH sizlere uzun ömür versin .. senı merak ettık.. özlettın kendını çok alışmışız sana görüşrüz cnm
Nagihancım seni çok özledik kız ama geçerli bir sebebin varmış Allah rahmet eylesın başınız sagolsun canım aniden derken yaşlımıydı eşinin babası yoksa kalp krizi falanmı Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Nagihan canım başınız sagolsun..allah rahmet eylesin..
ayy cok gencmis canim cok uzuldum ama iste elden gelen birsey yok allah sabir versin esine ve yakinlarinanaagihan
sağol canım evet 53 yaşındaydı kalp kırızi 3çüncüydü kalp gece ölmüş çok zormuş eşimi hiç öle görmemiştim çok üzüldü hiç birşey diyemedim teselli ble edemedim konuşamadım bile gderken
yok kız eşim diil kk ceza werdi bana bazı kuarallar war o kuralları aşınca banlanıyorsun yanı ceza alıyprsun belli bı sure cnm o yuzden cezalıydım yanı ....:uhm:
başınız sag olsun canım ya hayat işte ne zaman ne olacagı hiç belli diil allah kalanlara saglıklı uzun omurler sizlere de sabır wersın cnm ....
sağol canım sen neden cezalıydın kadınlar kulübümü ceza verdi anlamadım yoksa eşinmi
yok kız eşim diil kk ceza werdi bana bazı kuarallar war o kuralları aşınca banlanıyorsun yanı ceza alıyprsun belli bı sure cnm o yuzden cezalıydım yanı ....
kızmayız tabııkı cnm ya ne demek sonucta bunu hepımız ıstıyoruz ıstemıyoruz demedık kı hiç bir zaman sadece cocugumuz olmasa bıle hayattan zewk almaya çalışıyoruz allaha bol bol bugunlerımızı aratmasın saglıklıyız huzurluyuz mutluyuz dıe dua edıyoruz we bır nebzede olsa bırbırımıze destek olurp unutmaya çalışıyoruz ben boyle mutluyum dıyıp kımse tedawısını yada calışmalarını bırakmıyor kı ......ama ben bu bütttüüüüüüüünn dertelri istiyorummm desemmm..herşeye rağmen istiyorummm desemm kızmayın bana olaaarmıı??? bana bir dr dediki ''çocuksuzyaşamayı öğreneceksin canım '' dedi..şimdiki aklım olsa derdimkii..sanane ulennnnnöğrenmicemmm ,öğrenmekde istemiyorumm derdimmmm:1no2 lsun arkadaşlarrr herşey rağmen biz herşeye varız diyelimm ..
ama ben bu bütttüüüüüüüünn dertelri istiyorummm desemmm..herşeye rağmen istiyorummm desemm kızmayın bana olaaarmıı??? bana bir dr dediki ''çocuksuzyaşamayı öğreneceksin canım '' dedi..şimdiki aklım olsa derdimkii..sanane ulennnnnöğrenmicemmm ,öğrenmekde istemiyorumm derdimmmm:1no2 lsun arkadaşlarrr herşey rağmen biz herşeye varız diyelimm ..
hadi saftirik tatıle gıtıı ....
ya siz kızlar nerelerdesınız nasılsınız ???
nagıhancım
maksımen we beyaz gelıncık hamiş olunca unuttunuz bızı walla :)))
bılıyorum tatlım hamiş olmadıgını ben zaten senı uste yazdım hamişleri senın altına yazdım bulaşsın dıe ama wırgul falan koymadım ya anlaşılmıyor herhalde cnm kusura bakma walla :))))ben giremiyorum aşkım ya misafirlerim geliyor baş sağlığına kusura bakma
he birde ben hamile değilim hamiş olanlara isimcek yaz keşke hamiş olsamopuyorumnanaktan
canım benım bak aynı anda yazmısız walla kalbımız bırmıdır ne ???kusura baktım artık kızdım yok bacım niye yanlış anlıyayım olurmu öyle hamileler uğramıyor acaba hamile olunca insanlar değişiklikmi yaşıyorlar acaba
nasılsın hayatım sen iyimisin rejime başlamıssın galiba diyet yerinde gördüm kaçkilo fazlan var senin bende diyete başlıyorumda
canım benım bak aynı anda yazmısız walla kalbımız bırmıdır ne ???
ıyıyım cok sukur cnm bu 2. aşılamamda tutmayınca benim wermem gereken en az 10 kg war canım ya malum bu son iğneler gonal f bana 4 kg kaktıda gitti bi işe yarasaydı barı ama nerde neyse işte başladık dün bakalım ınsallah werebılırız canım sen ne kdr wermek ıstıyorsun cnm pkomuydu senınde ?? senın uygulayacagın ozel bı dıe programı falan war mı paylaş bakalım senınkı belkı daha etkılıdır .....
bugun yıne bı ark gordum hamiş 9. ayında maşallah o kdr guzel olmuş kı anlatamam bır tek göbek war toplam 7 kg almış we cok guzel olmuş walla allah bızlerede o gunlerı gormeyı nasıp etsın ınsallah .....
Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok ozledim suan bodrumdayiz tatilde ohh super oldu valla darisi sizlere
otelde odada internet var ama inanin ona sira gelmiyor odaya bile giremiyoruz simdi yemege inmeden iki dakika girip yazayimim dedim
hepinizi opuyorum gorusmek uzereee opuyorumnanaktan
oh oh oh maşallah gez bakalım bol bol stres at dagat kafanı walla ne güzel bende gıdebılsem keske ama cok zor benım işin şuan kısmet bakalım belkı bı ra kacarız bızde .......sana ıyı eglenceler canım benım içinde gez dolaş cok öpüyorum seni....Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok ozledim suan bodrumdayiz tatilde ohh super oldu valla darisi sizlere
otelde odada internet var ama inanin ona sira gelmiyor odaya bile giremiyoruz simdi yemege inmeden iki dakika girip yazayimim dedim
hepinizi opuyorum gorusmek uzereee opuyorumnanaktan
inşallah werırız canım bende sirke içmiştim bı ara werdım de ama belli bi süre sonra da midem ekşimeye başladı cnm o yuzden bırakmıştım şimdi diet yapıyorum cnm ama o sakızı duymamıştım nasıl bişiymiş ki?? nasıl kullanılıyor ?? benımde eşim sigarayı bıraktı bırde ben bırakabılsem ama nerde ........kilo wersem ben bana yeter ama hem kilo wer hem sıgarayı bırak ımkansız bı olay bence .......benim uyguladığım elma sirkesi sandoz sakızı canım yeni başlıyorum 15 kg var bir vesen 3 kg verdim ama rejim yapmadım eşime diyor kilo verirsen hamile kalma şansın çoğalır diyor şimdi o sigarayı azaltacak mış bende rejime başlıyorum sandoz sakızı aldım geldim
bakalım nekadar vereceğimopuyorumnanaktan