Arkadaşlar bu topigi başlatan benim,bizim çocugumuz olmayacak doktorların dedigine göre Allahtan umut kesilmez kesinlikle biliyorum.Ama bu acıyı yaşanlar bilir sokakta bir çocuk görürsün için yanar.
Etrafta hergün birileri daha bebek yapmıyormusunuz diye sorar.yapmıyoruz sanane demek geçer içimden diyemem.Bunları çocuk sahibi olamayanlar çok iyi anlar,ama hep üzülerek hep aglayarak kendimden başkasına zarar vermediğimi anladım artık hayata küsmüyorum.Ve pozitif olmaya karar verdim faydasınıda gördüm.İstedimki olmayan arkadaşlarla olaya birde bu yönden bakalım hayat akıp gidiyor Rabbim nasip ederse dünyalar benim olur.Ama nasip degilse elden gelen birşey yok
Yani Çocuksuzda mutlu olabiliriz, kendimizi karamsarlaştırıp hayata küsmeyelim amacım bu
Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok ozledim suan bodrumdayiz tatilde ohh super oldu valla darisi sizlere
otelde odada internet var ama inanin ona sira gelmiyor odaya bile giremiyoruz simdi yemege inmeden iki dakika girip yazayimim dedim
hepinizi opuyorum gorusmek uzereee opuyorumnanaktan
amin canım allah mutlulugunuzu daim etsin en kısa zamanda cok ugrastırmadan allah bır bebişle ewinizi şenlerndirsin inşallah canım tabııkı hepımızın .....AYY EVT YA HADI BEBEK YAPMIYOMSUNUZ, COCUK YOKMU, BISEY VARMI GBI SORULARDAN BENDE BIKTIMM SANKI YAPACAGIMIZ BEBEGIN RIZKINI ONLAR VERECEK ONLAR IHTIYACLARINI KARSILAYACAK ONLAR BAKACAKLAR KONUSMAK ICIN KONUSUYOLARlmaz:HAYRET BISI YAAA BENDE PCO VAR SANIRIM BENDE BIRAZ UGRASICAM BEBEK ICIN AMA GUC OLSUNDA GEC OLMASINN AMA SU AN ICIN ESIMLE COK MUTLUYUZZZopuyorumnanaktan
canım benım saol ....Hoşbulduk Canım arkadaşım
Kız nıye hoşlanmasınlar senden baksana nıkın bile çok tatlı tramissu :)
kökhücre ile çocuk sahibi olmak için daha zaman var gibi 5-10 yıl içinde bu yolla çocuk sabihi olunacagı söylüyor doktorlar.Yani kadın yada erkekten herhangi bir yerinde mesela elinden alınan bir dokuyla sperm üretip tüp bebek yapılacak tabi 5-10 yıl sonra ne olcagını kimse bilmez hayırlısı bakalım.
bizim durum böyle biraz zor gibi.İnşallah sen başarırsın canım herşey istedigin gibi olur umarım.
a.s. sende öpüldün
canım benım saol ....
herseyın hayırlısı canım sende bişiy yok ama dımı canım? allah buyuk wardır bunda da bı hıkmet dersın napalım hayat dewam edıyor we edıcekte zehır etmeye gerek yok dua bol bol dua etdelım bır de sabır allah inşallah dualarımızı kabul etsın we hayırlısı ıle anne olmayı nasıp etsın hepımıze cnm ....
benden başka kimse yok valla canım ....Kıssslarrrr nerdesiniz yine yaz geldi iyice gevşedık valla
nasıl geçiyor günler ben ev iş arasında mekik dokuyorum öyle bir degişiklik yok
çocuk konusuna gelince evlatlık almak istiyoruz ama o kadar zor bir kararki bilmiyorum
benden başka kimse yok valla canım ....
neyse bende de bi değişiklik yok canım ya hakkınızda hayırlısı olsun burda evlatlık almak presedür olarak çok zor diye biliyorum ama orda nasıldır bilmiyorum ama belkide türkiyeden alırsınız canım hayırlısı olsun allah bu yolad yolunuzu açık etsin inşallah tatlım ...öpüyorum...
bence her duruma alışmak lazım
bebeksızde hayat devam edıyr ve o zaman artılarına bakmak lazım
sınırlar olmuyr daha relaks olunabılıyr
canlarım benim ben sizi hiç unuturmuyum
hoşgeldin tatlım tatil iyi geçmiş
bende yoktum burda yeni geldim memleketten malum kayım pederimin 40 dı