nagihan ben çıkıyorum canım uyku geldi....benim adet te bugünlerde yiine stres başladı.....okulda bitince hepten derdimle başbaşa kalcam yaaa ...öğrencilerimi gördükçe biraz avunuyorum ama daha çok bi bebişşim olsun istiyorum......nolcak halimiz..........bu topiğe pek uygun olmadı ama kusura bakmayın............... ne kadar avutmaya çalışsanızda kendinizi kalbinizin bi yeri sızlıyo malesef öle deilmi.............öpüyorum sizi :a015:a.s. sabırlı anneler......beklediklerimiz gelecekler bir gün...
Bende geçen yıl hamile kaldım ama kalp atışları durdu 2 aylıkken yani nisan dan beri bir yılı geçti doktora gitmiyorum. Tedaviyi falan bıraktım artık. Kafam böyle daha rahat walla. Zati hamilelikte tedaviyle oluşmamıştı ara vermiştim doktora o arada olduydu
Herkese iyi akşamlar....
Mutlu bayanların arasında bana da yer var mı???
Harika bir topik açmışsın canım.
Bende geçen yıla kadar resmen depresyondaydım ama bir yıldır artık hiççç takmıyorum eşimle doya doya hayatı yaşıyorum...
Tepemde ağlayan zırlayan gece uykularımı bölen yok...
Walla arkadaşlarıma bakıyom çocuklar ciddi uğraş gerektiriyo
kafalarımız rahat walla:)))
ii akşamlar cnm şimdi pc açtım bende yaprak dökümünü izledım ağadım duygusaldı bu bölüm... sen napıyosun cnm saftırık?
Bizde akşam biraz maç biraz avrupa yakasına takıldık canımnaagihan
geldim kızlar bende izliyordum yaprak dökümünü yarısında eşim geldi maç izledi malesef
Sende hoşgeldin canımsrncr
nagihan ben çıkıyorum canım uyku geldi....benim adet te bugünlerde yiine stres başladı.....okulda bitince hepten derdimle başbaşa kalcam yaaa ...öğrencilerimi gördükçe biraz avunuyorum ama daha çok bi bebişşim olsun istiyorum......nolcak halimiz..........bu topiğe pek uygun olmadı ama kusura bakmayın............... ne kadar avutmaya çalışsanızda kendinizi kalbinizin bi yeri sızlıyo malesef öle deilmi.............öpüyorum sizi sabırlı anneler......beklediklerimiz gelecekler bir gün...
Canım stres baş düşmanımız o olmasa herşey yoluna gircek onuda burda yenecegiz.EylülRana
Bende geçen yıl hamile kaldım ama kalp atışları durdu 2 aylıkken yani nisan dan beri bir yılı geçti doktora gitmiyorum. Tedaviyi falan bıraktım artık. Kafam böyle daha rahat walla. Zati hamilelikte tedaviyle oluşmamıştı ara vermiştim doktora o arada olduydu
Nagihan valla kıs senle çok yönümüzü benzetiyorum bende kocama hep koca bebek derim.Bebek neyimize sen varsınya derim.Bebek gibi ilgi isttiyosun derim hepnaagihan
bende çıkayım artık eşim hala karşımda yazık yatağına götüreyim rahat yatsın kıyamam ona ben kuzum benim bebeğim kızlar biz bebeği neyapacağız bizim koca bbeklerimiz var zati
Herkese günaydınnnn:))
Balkonları falan yıkıyorum ben öyle durumlarda ya çiçekleri falanda suluyorum
Sen nerede yaşıyosun canım?
Bizde haziranın sonunda 4 yıllık olucaz.
Yaşım 27 canım.
Demek rusyadasın gurbettesin öyleyse sen de benim gibi.
Gerçi benim yurt içi:)
Memleket Manisa ben İskenderundayım.
Biraz mesafe var yani.
Otobüsle 13 14 saat sürüyor.
Sen niye oralardasın canım.
İş icabı mı?