herkese meraba...benim de tam bu konuda sohbet etmeye ihtiyacım var ve de bu konuyu unutabilenlerden ders almaya..hatta burdaki topikten habersiz çocuk meselesini rafa kaldırmak isteyenler diye topik açmıştım..hepsini okuyamadım konunun ama neler yaptınız çocuksuz yaşama fikrine alışmak için kısaca özetler mi bana biri rica etsem..başlarda bi puzzle fikrini gördüm.hiç denemedim belki olabilir ama ben biraz sabırsızımdır belki yapamayabilirim diye düşünüyorum...elişi ,kitap okuma filan da sevmiyorum .vaktimi bilgisayar başında,ev işleriyle ve de Allah kabul ederse namaz kılmaya başladım,ibadet ederek filan geçiriyorum genel olarak...ama beni meşgul edicek yeni uğraşılar da arıyorum bu arada...
saftirik arkadaşım evlat edinmeyle ilgili yoğun duygular içindeyim yazmışsın ;ne mutlu sana..bence en büyük insanlık iyiliklerinden biri olur bir evlat yetiştirmek...doğurmakla kıyaslanamayacak kadar yüce bir eylem çünkü bence hayırlı bir insan yetiştirmek...umarım senin için hayırlara vesile bir adım olur...