:ecrin_bebek:
bende bebek sahibi olamıyordum ve tedavi gördüm hayatta en çok istediğim evimin huzuru ve bir bebekti,hayatım çok güzeldi halbuki ,maddi açıdan çok iyi durumdaydık ,hergün bir yerde gezerdik eşimle ,alışveriş ,sinema eğlence ne ararsan vardı ama birde eksik vardı .bir bebek ti eksik olan,
canım çok tatlıdır ,parmağıma iğne batsa ağlardım ,öğlen 12 ye kadar uyurdum ,sonra çıkıp gezerdim gönlümce ,eş dost arkadaş,gönlümüzce tatil yapardık umarsızca ,ama dedim ya içimde bastırdığım bir duygu vardı ve bu genelde geceleri çıkardı ortaya sessizce ağlardım .yılmadım kafama koydum ve sonunda hamile kaldım ,ilk üç ay hep kanamam oldu ,yattım ,tüm alışkanlıklarımı bir kenara bırakıp yattım ,sırf bebeğime bişey olmasın diye ,3 aydan sonra hamilelik artık bir eğlence olmuştu benim için çok güzeldi karnımı sevmek ,onu içimde hissetmek ,tekmelerini takip edip ayağı nerde ,kafası nerde onu bulmaya çalışmak,eşimle daha mutluyduk artık günler su gibi akıp geçiyordu ta ki 32 haftalık olupta bebeğimin artık gelişmediğini öğrenene dek,1800 gr dı ve benden ona giden damarlardan fazla beslenemiyordu ,uykusuz ve stres dolu günler geçirdim ,hastanede yattım ,herşey o senin çokta tın dediğin günahsız bir bebek içindi..36. haftada acil doğuma alındım ,bebeğimi kaybedebilirdim ,canım pahasına yattım o masaya yeterki bebeğim kurtulsun dedim.kızım minicik doğdu şimdi 6 aylık .
çok titiz ve düzenli olan ben şu anda onu mutlu edebilecek herşeyi alıyorum ,evde salıncak yürüteç ana kucağı ,oyuncak v.s den geçilmiyor ,yeterki o mutlu olsun kusuyor,çiş yapıyor mis gibi koltuklara o bana bal gibi geliyor ,üşenmiyorum temizlerken..ve o bana anne diyecek varsın ömür boyu bana ayak bağı olsun ondan güzeli mi var.hiç bişeyim olmasın o olsun yanımda daha ne isterim
PES ETMEYİN NE OLUR,TÜM İMKANLARINIZI ZORLAYIN ,DÜNYAYA GELDİKTEN SONRA GÖZÜNÜZ HİÇBİŞEY GÖRMEYECEK O SİZİN YAŞAM KAYNAĞINIZ OLACAK,SİZE ANNE DİYECEK SIMSICAK ELİYLE YÜZÜNÜZÜ SEVECEK.NE OLUR MÜCADELE EDİN VE BU DUYGUYU TADIN ..
YA HARİKA ANLATMİŞSİN ÇOK DUYGULANDIM .BENDE ÇOK İSTİYORUM AMA OLMUYOR İŞTE.AMA ÜMİDİM HEP VAR OLUCAK BİGÜN MUTLAKA MELEĞİM