- 21 Nisan 2021
- 354
- 1.287
Eşinin sevgisini geçtim (ki bence sevgisi yok) merhametsiz ya.Bu üsttekiler konunuzun ilk mesajınıza ait bazı alıntılar.
Bu da sizin konuda tepkilerden sonraki mesajınız. Gerçekten de konumuzla asıl mesele sizin para isteyememeniz mi yoksa eşinizin size yeterince para vermeyip üstüne alacağınız şeylere karıştığı için artık para istemeye çekinmeniz mi? Çünkü arada dağlar var. Siz yukarıda bu konularda birkaç kere tartıştığınızı ama yinede eşinizin değişmediğini söylemişsiniz. Yani aslında bi zamanlar isteklerinizi (para veya bir eşya) belirtebilmişsiniz.
Tepkiler çok olunca siz biraz U dönüşü yaptınız bana kalırsa. Market alışverişinde bile hesap soran adam sanmıyorum ki size bu kadar bonkör ve sevgi dolu olsun. Ama umarım dediğiniz gibidir, haa öyleyse de tavsiyem KPSS'de biraz Türkçe çalışın. Paragrafta anlam vs.. Çünkü kendi anlattığınız konu bile çelişkili ve farklı anlamlara çıkan cinsten.
İnsan kendisine çikolata alırken eşine de istediği çikolatayı almaz mı? Eşine çikolata alma der mi? Kızar mı? Markette bir hamile kadını görsek cikolataya parası yetmese bu forumda tanımadığımız o hamile kadına yardım etmeyecek, çikolata almayacak bir Allah'in kulu çıkmaz. Çok üzüldüm.Vallahi bu merhametsizlik. Merhametsiz insan kimseyi sevemez. Bence eşi ailesini de sevmiyor. İleride miras mal mülk gelecek diye onlara şirin gözükmek için baklava vs alıyor hepsi bu.
Konu sahibi, M Maxii ailesinin durumu iyi, evi, arabası var diye tahminen evlenmişsiniz. Maddi sıkıntı çekmem diye düşünmüşsünüz. Ama adam hem merhametsiz hem varyemez çıkmış. Fakat sadece size varyemez çıkmış. Bundan sonra kpss vs diye senelerinizi bir çikolataya bir bakım kremine hasret geçirmeyin.Hayırlısıyla doğumu yapın. Çocuk biraz ele avuca gelince iyi kötü bir işe girin. Maaş kartını da ASLA vermeyin ASLA. Yiyin için gezin alın. Bu yaşlar bu zaman bir daha gelmeyecek. Ve gurur yapıp sineye çekmeyin. Bana bunu bunu alacaksin, buna ihtiyacım var deyin. Ve eşinizi korumayı bırakın. Burada hepimiz anonimiz. Bize bari gerçekleri söyleyin. Hediye vs yok değil mi? Çünkü bir çikolata bile almayan merhametsiz biri size bir çam sakızını asla hediye almaz çünkü.