Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

Kızlar ben geldımmmmmmmm.
Ama yalnız deĞılım bebıŞımle geldıkkk
hamıleyımmmmmmmm

inşaallah canım inş.bu ay stresimi azalttım ve hiç ummadığım bi anda geldi bebişimmmmmmmmmmmmmm

Hmm... Ben de de pko var.
Senin adına sevindim canım.
ınşallah bizlerde böyle güzel haberleri veririz bir gün.

cnm ben ara ara bakıyorum göremıyorum sizi pek giremıyorum bir kaç gnüdür misafırım var çok yoruldum :KK43: sen napıyosun saftırık? nagiş de yok bir kaçgnüdür..

cnm ben ara ara bakıyorum göremıyorum sizi pek giremıyorum bir kaç gnüdür misafırım var çok yoruldum :KK43: sen napıyosun saftırık? nagiş de yok bir kaçgnüdür..

Dikkat et canım kendıne yorma fazla :emir_bebek: :CüvCüv:
evet kızlr gorunmuyor bu gunlerde
bizimde izin tarihimiz yaklasıyor oyle bakalım yakında türkıyede olcam turkbayragi

slm kızlar walla 2 hafta yoktum sıteden ceza almıstım kac sayfa yazmıssınız yanı cok ayıp ayrıca benı unutmayan we hatırlayanlarada cok teşekkür ediyorum unutulmamak güzeldi .......eee nasılsınız neler yaptınız bu topiğin senlendırmek lazım artık cogalmısık walla maşallah ama bı gıren bı akac kez sonra gelmemeiş bı daha tam kadro hepınızı özledim walla .....ben 2. aşılamamı oldum bu arada gecen hafta cumartesı gunu kısmet bakalım ne olucak ama neydi .....ne olursa olsun mutlu olmayı başaranlarda olucaz ....hep beraber .....öpüyorum hepınızı .....

slm kızlar walla 2 hafta yoktum sıteden ceza almıstım kac sayfa yazmıssınız yanı cok ayıp ayrıca benı unutmayan we hatırlayanlarada cok teşekkür ediyorum unutulmamak güzeldi .......eee nasılsınız neler yaptınız bu topiğin senlendırmek lazım artık cogalmısık walla maşallah ama bı gıren bı akac kez sonra gelmemeiş bı daha tam kadro hepınızı özledim walla .....ben 2. aşılamamı oldum bu arada gecen hafta cumartesı gunu kısmet bakalım ne olucak ama neydi .....ne olursa olsun mutlu olmayı başaranlarda olucaz ....hep beraber .....öpüyorum hepınızı .....

oooo tramissun hanimlar tesrif etmislerrr.Kiz nerdesin sen bakiyim niye ne cezasi aldin ki oyle ilk kez duyuyorum.
Kimseler kalmadi bakiyorum nerde bu kizlar diyorum seni tekrardan burda gormek guzel
hadi hayirlisi olsun bu kez olur insallah. opuyorumnanaktan

oooo tramissun hanimlar tesrif etmislerrr.Kiz nerdesin sen bakiyim niye ne cezasi aldin ki oyle ilk kez duyuyorum.
Kimseler kalmadi bakiyorum nerde bu kizlar diyorum seni tekrardan burda gormek guzel
hadi hayirlisi olsun bu kez olur insallah. opuyorumnanaktan
kısmet bakalım cnm ınsallah olur allah hakkımızda haıyrlısını wersın bıze de hepımızede canım .....
2 hafta ceza aldım walla cnm bı konu açmıştım meger o konu warmıs bende sildim ama konu içeriğini boşaltmak yasakmış walla bılmıyordum we 2 hafta sıteye gırmem yasaklandı :KK43:( olsun kk sız cok cnm sıkıldı ama gecti bitti uslu kız olucam artık :)))
her gun ugraraım cnm sende boş bırakma diğerleri nerde ya bak degerımı bıl bı ben wefalı cıktım cnm :))) öptüm seni cokkk......

Evet canım sen vefalı çıktın ama belkı digerlerininde geçerli bir mazeretleri vardır bu arada maksimenle beyazgelincik hamile duydunmu. Darısı bize
nagihanda nerelerde bilmiyorum.Bende cuma günü türkiyeye gidiyorum turkbayragi 20 günlük iznimiz var ordada fırsat buldukça girmeye çalışırım canım opuyorumnanaktan

Arkadaslar mutlu olmak herkesın hakkı dılerım rabbım sızı her daım mutlu kılar sunu unutmayalımkı cocuk olsun yada olmasın egerkı saglıgınız yerınde degıl se mutlu olamazsınız herseyden once saglık dılemelıyız rabbım hem dunyada hem ahırette mutlu edenlerden eylesın cumlemızı

sevgıler, gulsen

Arkadaslar mutlu olmak herkesın hakkı dılerım rabbım sızı her daım mutlu kılar sunu unutmayalımkı cocuk olsun yada olmasın egerkı saglıgınız yerınde degıl se mutlu olamazsınız herseyden once saglık dılemelıyız rabbım hem dunyada hem ahırette mutlu edenlerden eylesın cumlemızı

sevgıler, gulsen

Amin canım güzel dileklerin için teşekkürler.

Evet canım sen vefalı çıktın ama belkı digerlerininde geçerli bir mazeretleri vardır bu arada maksimenle beyazgelincik hamile duydunmu. Darısı bize
nagihanda nerelerde bilmiyorum.Bende cuma günü türkiyeye gidiyorum turkbayragi 20 günlük iznimiz var ordada fırsat buldukça girmeye çalışırım canım opuyorumnanaktan
ay cnm duydum baktım arada cezalı oldugumda da ama aklımdan cıkmış cnm ya walla cok cok sewındım cnm ya allah hayırlısı ıle dogum yapmayı kucaklarına saglıkla almayı da nasıp etın onlara bızede bi bebiş nasip etsin inşallah ......
cnm 20 gun boşlarsın kız bızı sen cok gıremezsın gezmekten ama ne zmn gırersen cnm ben yazarım sana buralardyım yanı tatlım size şimdiden iyi yolculuklar we iyi eğlenceler canımm......

X