Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

Amin canım
Herkese hayırlı ramazanlarr...
Yurt dışında hiç tadı yok ama ramazanın Türkiyede geçirdigim ramazanları özledim.
sıcak pideyi..
ezan sesini..
safurda davul sesini..
iftar davetlerini..

Daha çok sayabilirim.

saftirik in yerine vereyim şekerim ben sana rep puanı aşk olsun yanı lafı mı olur canım :)))

Kizlar biz sanirim evlatlik alacagiz cok yogun duygular icindeyim.Biliyorsunuz bizim icin tek care kokhucreydi oda ne zaman olacagi belli degil.

Hayırlısı canım.Belki bu davranışını Rabbim beğenip sana bebiş verir.Çünkü komşu teyzemizin öyle olmuş.Evliliklerinin 17.yılında ve evlatlık aldıktan sonra doğal yoldan hamile kalmış.Sonra 2.olmuş.Evlatlıkla 3 çocuğu da şimdi evli ve torunları var.Bir de böyle bir durumda evlatlığı dışlamamak ,onun günahına girmemek de önemli canım.

Evet canim hersey geciyor aklimdan ama dislamak asla Allahim bize oyle birsey yaptirmaz insallah.ilerdede olursa nasipse kardesi olur ama o bizim ilk goz agrimiz o olcak.Belki kendi oz cocugum olsa daha rahat davranirim ama evlatlik aldigimizda daha dikkatli davranacagimi dusunuyorum.

herkese meraba...benim de tam bu konuda sohbet etmeye ihtiyacım var ve de bu konuyu unutabilenlerden ders almaya..hatta burdaki topikten habersiz çocuk meselesini rafa kaldırmak isteyenler diye topik açmıştım..hepsini okuyamadım konunun ama neler yaptınız çocuksuz yaşama fikrine alışmak için kısaca özetler mi bana biri rica etsem..başlarda bi puzzle fikrini gördüm.hiç denemedim belki olabilir ama ben biraz sabırsızımdır belki yapamayabilirim diye düşünüyorum...elişi ,kitap okuma filan da sevmiyorum .vaktimi bilgisayar başında,ev işleriyle ve de Allah kabul ederse namaz kılmaya başladım,ibadet ederek filan geçiriyorum genel olarak...ama beni meşgul edicek yeni uğraşılar da arıyorum bu arada...
saftirik arkadaşım evlat edinmeyle ilgili yoğun duygular içindeyim yazmışsın ;ne mutlu sana..bence en büyük insanlık iyiliklerinden biri olur bir evlat yetiştirmek...doğurmakla kıyaslanamayacak kadar yüce bir eylem çünkü bence hayırlı bir insan yetiştirmek...umarım senin için hayırlara vesile bir adım olur...

Hosgeldin canim aramiza amin guzel dileklerin icin.Bebeksizde mutluydum ama bilmiyorum son gunlerde evlat almayi ciddi ciddi dusunmeye basladik kesin karar vermeden once istihare yapacagim cunku cok onemli bir karar korkuyorum yanlis bir sey yapmaktan Allah hayirlisini versin
Sende kendinden bahset biraz kac yillik evlisin?Biz burdaki arkadaslarla cok alistik tembellige vaktin nasil gectigini bile anlamiyor insan.Ben calisiyorum zaten bos vaktim bile kalmiyor seninde imkanin varsa calisbilirsin yada arkadaslarinla daha fazla gorusup vakit gecirebilirsin ama daha onemlisi hic dusunmemek bebek meselesini.

hayatım ben de çalışıyorum zaten hem de ebeyim..yani bebişlerle hergün içiçe yaşıyorum..dolayısı ile bu konuyu işte bile unutmak mümkün olmuyo..5 yıllık evliyim.açıklanamayan infertiliteyim..yani sebebi bulamıyolar...3 aşılama,2 tüp bebek negatif sonuçlandı..işte böleee..bayağıdır tüp bebek dolayısı ile sevk,rapor,yıllık izin derken boştaydım.yarın çalışmaya başlıyorum kısmetse....

Kızlarrr nasılsınız ramazandı bayramdı derken uğrayamadım bayadır.
ıyisiniz umarım.
Moraller de iyidir inş.
Saftirikcim Ciddi bir karar bu iyi düşünmek gerek.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Canım aramıza hoşgeldin..
Walla ben kendi adıma çocuksuzda mutlu olabildiğime inanmak istedim bu yolda doya doya hayatı yaşamaya çalıştım alışveriş yap gez dolaş sinemaya git kitap okuyorum yani çocuk fikirini düşünmemeye çalışıyorum...
Elbette aslında sürekli aklına geliyo insanın ama bastırmaya çalışıyorum işte napiimmm

Merhaba EylülRana bu günlerde öyle bir düşüncemiz var ama daha kafamızda netleştiremedik çok zor bir karar,yılbaşında memlekette olacagız inşallah o zaman ailelerlede konuşup kesin kararımızı orda vermek istiyoruz bakalım hayırlısıysa olur inşallah Allah pişman olacagımız hiç bir şeyı yaptırmaz inşallah .

Öyle öyle gerçektende.
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında

hoşbulduk,sefalar bulduk arkadaşım...ben de artık bu düşünmeme işini bayağı başarabilmiş sayıyorum kendimi çok şükür....5 yıl zamanımı çaldı ama ne yapalım zararın neresinden dönsek kar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…