bebegimiz olana kadr canım :))))))yeni gördüm burayı arkadaşlar biz böölede mutluyuz geziyoz tozuyoz keyfimize bakıyoz ammaa bilmemm ne zamana kadar...
ewet cnm pc dukkanımız war ama ewın bı alt sokagında o yuzden sorun olmuyor bişiy olsa gelir hemen ama genelde yalnızım ilk zamanlar cok zor gelıyordu ama artık alıstım alışmak zorundaydım cunku(
gunduz 2 gibi gidio işe arada da geliyor gece yok sadece :))) buna şükür :)))
ben bekarkende gece kusuydum tatlım alışıkım yani o zamanda dukkanı kaptıp bizim ewin ordan gecerdi ondan sonra ewe gıderdi cnm sonra hep konusurduk falan alısıkım yanı :))) babamıda cok bekledim ben ömrüm hayatımdakı erkekleri beklemekle geçti heralde oluca benımkı erkek olucak bu kadr beklettiğine göre :)))))
canım oda allahın takdırı ama hiç olmayacagını bilsen ölene dek olmayacak deseler ne yapardın ppeki soruyorum sana we hemen cewap beklıyorum :::::yaa hiçç olmazsaaaaaaaa
insanlara istediği şeyi
allah veriri bizde aracı oluruz bize vermiyorsa bir sebebi vardır
mutlu .derken ben çoçuğu olupta ğöz yaşi dinmeyen çok kişi biliyorum eminim sizde
bence yaşadığim her dakika aldığım her nefes .kisacası mutlu olmak için okadar çok sebeb varki.onu bulmamız yeter
,, başim da gecen bir anımı anlatım
benim kuzenımın çeyizini ğötürdük
evine sermeğe .görüm cesi ile tanışıyorduk
kuzenimin teyzesinin se çoçuk yok biz tesadüfen yan yana oturmuşür
tanıştma sırası bana geldim de ben dedim ki benim de çoçuk yok dedim
çünkü soracaktı öncekilere sordu .kuzenimin görümcesi ğüldü olsun bende kocada yok dedi siz evlenmiş siniz daha ben bakar duruyorum dedi .. mutlu olmak için sebeb var aramak lazım
evet arkadaşlar ben size katılıyorum...bide şişmanlar için bi laf var şööylee etliyim butluyum bu hayattan mutluyum kaydirigubbakcemile3
umut_sevgim
rabbım hayırlısını ve saglıklısını versın kızlar ne yapalım bu da bızım sınavımızmıs ınsallah cok yakında sabrımızın meyvesını alırız mutluyu ama ıcımde hep bır yer bos bebegım gelınce o yerde dolacak rabbım tum ısteyenlere bebeıs saglık ve mutluluklar nasıp etsın tanımasamda hep dualarımdasınız.....
cok haklısın canı ınsan kendnını yeterkı mutlu etmek istesın sebek ınan kı cokkkk fala allah cok buyuk bı yerlerde bı sekılde bı zaman olucak canım dualarım hepınızle.........insanlara istediği şeyi
allah veriri bizde aracı oluruz bize vermiyorsa bir sebebi vardır
mutlu .derken ben çoçuğu olupta ğöz yaşi dinmeyen çok kişi biliyorum eminim sizde
bence yaşadığim her dakika aldığım her nefes .kisacası mutlu olmak için okadar çok sebeb varki.onu bulmamız yeter
,, başim da gecen bir anımı anlatım
benim kuzenımın çeyizini ğötürdük
evine sermeğe .görüm cesi ile tanışıyorduk
kuzenimin teyzesinin se çoçuk yok biz tesadüfen yan yana oturmuşür
tanıştma sırası bana geldim de ben dedim ki benim de çoçuk yok dedim
çünkü soracaktı öncekilere sordu .kuzenimin görümcesi ğüldü olsun bende kocada yok dedi siz evlenmiş siniz daha ben bakar duruyorum dedi .. mutlu olmak için sebeb var aramak lazım