Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

Hımm anladım canım olsun ama cok uzak degılmıs
Benımkıde bazen sehır dısına cıkıyo sabaha kadar ses dınlıyorum nerden geldı bu ses dıye sırnaşık şey

ben bekarkende gece kusuydum tatlım alışıkım yani o zamanda dukkanı kaptıp bizim ewin ordan gecerdi ondan sonra ewe gıderdi cnm sonra hep konusurduk falan alısıkım yanı :))) babamıda cok bekledim ben ömrüm hayatımdakı erkekleri beklemekle geçti heralde oluca benımkı erkek olucak bu kadr beklettiğine göre :)))))

:roflol: Haklısın canım demekkı erkek olcak senınkı neyse cok nazlanmadan gelır ınsallah hepımızınkı

Ben cıkıyorum canım sonra yıne gorusuruz kofe yapmaya

İyi geceler kızlarrr a.s.

saftırıkcım sanada ii geceler tatlım ben burdayım beklerım her zman ama gülsu cewap yazana dek kahwe yapayım bende kendıme :)))

beklemekten vazgeçerdim hepsi bu tatlım ne yapalımm kader kısmet isyankar deilimmm öbür dünyada belkim başka bir mukafat vardır....bu dünyada cefa öbür dünyada sefaa olurrr deil miii

tabiiki canım ya allahın wardır bı bıldıgı bızde bılmıyoru< kı olucak mı olmayacak mı dıe allah ne zaman kısmet ederse o zaman olucak belkide allah korusun kı olmayacak ama napalım buda bızım kaderımzı bızım sınavımız bu dıyıp bı sekılde mutlu huzurlu olmayı takmamayı başarmamız gerek canım :)))allah yardımcımız olsun cnm sizde sorun ne ???

tedavi falan olmustur tabııkıde cnm kac yıllık ewlısın allah hakkınızda hayırlısını wersın canım inşallah umudum tukendı dedıgın anda allah sana bı kapı acar we bebişin gelirde göbişine oturur :))))

tabııkıde hayırlısı canım ya napalım kısmet
benımde eylülde 3 yıl olucak cnm ................

insanlara istediği şeyi
allah veriri bizde aracı oluruz bize vermiyorsa bir sebebi vardır
mutlu .derken ben çoçuğu olupta ğöz yaşi dinmeyen çok kişi biliyorum eminim sizde
bence yaşadığim her dakika aldığım her nefes .kisacası mutlu olmak için okadar çok sebeb varki.onu bulmamız yeter
,, başim da gecen bir anımı anlatım
benim kuzenımın çeyizini ğötürdük
evine sermeğe .görüm cesi ile tanışıyorduk
kuzenimin teyzesinin se çoçuk yok biz tesadüfen yan yana oturmuşür
tanıştma sırası bana geldim de ben dedim ki benim de çoçuk yok dedim
çünkü soracaktı öncekilere sordu .kuzenimin görümcesi ğüldü olsun bende kocada yok dedi siz evlenmiş siniz daha ben bakar duruyorum dedi .. mutlu olmak için sebeb var aramak lazım

Son düzenleme:

Haklisin canim bizimde amacimiz o,insanin mutlu olmasi icin sadece cocugunun olmasi gerekmiyor,ama bizi burda o kadar cok yanlis anlayan olduki bu yanlis anlayan arkadaslar icin sanirim tek mutluluk cocuk...Halbuki sukurler olsun sagligimiz yerinde bizi seven eslerimiz var daha neler neler saymaya kalksam bitiremem mutlu olmak icin sebepleri

evet arkadaşlar ben size katılıyorum...bide şişmanlar için bi laf var şööylee etliyim butluyum bu hayattan mutluyum kaydirigubbakcemile3

rabbım hayırlısını ve saglıklısını versın kızlar ne yapalım bu da bızım sınavımızmıs ınsallah cok yakında sabrımızın meyvesını alırız mutluyu ama ıcımde hep bır yer bos bebegım gelınce o yerde dolacak rabbım tum ısteyenlere bebeıs saglık ve mutluluklar nasıp etsın tanımasamda hep dualarımdasınız.....

evet arkadaşlar ben size katılıyorum...bide şişmanlar için bi laf var şööylee etliyim butluyum bu hayattan mutluyum kaydirigubbakcemile3

:roflol: Allah iyiligini versin guldurdun beni bizde az once esimle diyete baslasak diye konusuyorduk seni okuyunca vazgectim simdilik.

tesekkurler canim insallah bu sinavin mukafatini bu dunyada yada obur dunyada gormeyi nasip eder Allahim.hayirlisi olsun

napıyorsun saftırık dün aklıma koydum senden duyunca piknik fikrini sabah kahvaltıusına gidelim dıye ama hava çok rüzgarlıydı şinmdi ağrılarımdan duramıyorum..sen napıyorsun pikniktesın galıba ii eğlenceler cnm

cok haklısın canı ınsan kendnını yeterkı mutlu etmek istesın sebek ınan kı cokkkk fala allah cok buyuk bı yerlerde bı sekılde bı zaman olucak canım dualarım hepınızle.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…