ayunen bende öyleyım tatlım etliyim butluyum bebeksizim ama allaha cok şükür ki mutluyum mutlu olmak zorundayım :))))))evet arkadaşlar ben size katılıyorum...bide şişmanlar için bi laf var şööylee etliyim butluyum bu hayattan mutluyum kaydirigubbakcemile3
sende canım allah herkese tum isteyenlere dıe dua edıyorum hep her gece kendım için ne zman dua etsem kk dakılerı we dıger tum isteyenlerı asla unutmuyorum canım o boşluk tabııkıda war hepımızde ama o boslugu doldurmak içinde elimizden gelenı yapmaya calısıyoruz allahın takdırı sonucta kabullenmek we oluruna bırakmak gerek bı yerden sonra ......rabbım hayırlısını ve saglıklısını versın kızlar ne yapalım bu da bızım sınavımızmıs ınsallah cok yakında sabrımızın meyvesını alırız mutluyu ama ıcımde hep bır yer bos bebegım gelınce o yerde dolacak rabbım tum ısteyenlere bebeıs saglık ve mutluluklar nasıp etsın tanımasamda hep dualarımdasınız.....
afiyet olsun saftırıkcım nagihan yok bu gece bugun kendı topiğinde çok konuştu hali kalmadı herhalde dur yokken çekıştıreyım birazcıkk :))) (şaka şaka nagihancım )
küstüm bile nesandınız canım niye küseyim ya küsmem valla özledim açamayıncaSagol canım,nagıhan gorunmuyo evet kendı topıgı nerde onun,Bak küser ha söyleyim sırnaşık şey
Kızzz nagıhann nerdesın
yeni gördüm burayı arkadaşlar biz böölede mutluyuz geziyoz tozuyoz keyfimize bakıyoz ammaa bilmemm ne zamana kadar...
reisdevrim arkadaşım,seni ve diğer arkadaşları anlayabiliyorum ,bi şekilde kendinizi teselli ediyorsunuz fakat anlatım tarzını pek beğenmedim,olsada olur olmasada ,eşim istiyor hadi olsun bari ,ayak bağı yada çok ta tın gibi sözlerden hoşlanmadım,
bende bebek sahibi olamıyordum ve tedavi gördüm hayatta en çok istediğim evimin huzuru ve bir bebekti,hayatım çok güzeldi halbuki ,maddi açıdan çok iyi durumdaydık ,hergün bir yerde gezerdik eşimle ,alışveriş ,sinema eğlence ne ararsan vardı ama birde eksik vardı .bir bebek ti eksik olan,
canım çok tatlıdır ,parmağıma iğne batsa ağlardım ,öğlen 12 ye kadar uyurdum ,sonra çıkıp gezerdim gönlümce ,eş dost arkadaş,gönlümüzce tatil yapardık umarsızca ,ama dedim ya içimde bastırdığım bir duygu vardı ve bu genelde geceleri çıkardı ortaya sessizce ağlardım .yılmadım kafama koydum ve sonunda hamile kaldım ,ilk üç ay hep kanamam oldu ,yattım ,tüm alışkanlıklarımı bir kenara bırakıp yattım ,sırf bebeğime bişey olmasın diye ,3 aydan sonra hamilelik artık bir eğlence olmuştu benim için çok güzeldi karnımı sevmek ,onu içimde hissetmek ,tekmelerini takip edip ayağı nerde ,kafası nerde onu bulmaya çalışmak,eşimle daha mutluyduk artık günler su gibi akıp geçiyordu ta ki 32 haftalık olupta bebeğimin artık gelişmediğini öğrenene dek,1800 gr dı ve benden ona giden damarlardan fazla beslenemiyordu ,uykusuz ve stres dolu günler geçirdim ,hastanede yattım ,herşey o senin çokta tın dediğin günahsız bir bebek içindi..36. haftada acil doğuma alındım ,bebeğimi kaybedebilirdim ,canım pahasına yattım o masaya yeterki bebeğim kurtulsun dedim.kızım minicik doğdu şimdi 6 aylık .
çok titiz ve düzenli olan ben şu anda onu mutlu edebilecek herşeyi alıyorum ,evde salıncak yürüteç ana kucağı ,oyuncak v.s den geçilmiyor ,yeterki o mutlu olsun kusuyor,çiş yapıyor mis gibi koltuklara o bana bal gibi geliyor ,üşenmiyorum temizlerken..ve o bana anne diyecek varsın ömür boyu bana ayak bağı olsun ondan güzeli mi var.hiç bişeyim olmasın o olsun yanımda daha ne isterim
PES ETMEYİN NE OLUR,TÜM İMKANLARINIZI ZORLAYIN ,DÜNYAYA GELDİKTEN SONRA GÖZÜNÜZ HİÇBİŞEY GÖRMEYECEK O SİZİN YAŞAM KAYNAĞINIZ OLACAK,SİZE ANNE DİYECEK SIMSICAK ELİYLE YÜZÜNÜZÜ SEVECEK.NE OLUR MÜCADELE EDİN VE BU DUYGUYU TADIN ..
çok güzel yazmışsın arkadaşım ya bayıldım inan ki bende bebiş istiyorum ister ayak bağı olsun ister gece gündüz uykusuz kalıyım vs. vs. yeter ki onu kucağıma alıcağım gün gelsin başka da bişey istemiyorum :Saruboceq:
helal olsun nagıhancım :)))))))a.s.arkadaşım bizde istiyoruz olmayınca ağlayıp zırlayınca bebek geliyormu gelecekse ben 5yıl ağladım ağlamaya devam edeyim ama allah verecek bizde kendimizi teselli ediyoruz biraz sitresten uzak durmak gerek bu durum da bende buay rahatlamaya çalışıyorum biz istemezmiyiz gece uykusuz kalalalım biryere bebek var diye gitmiyelim umrumuzda değil amam gelgelelim o l m u y o r neyapalım bunu böyle bilin
emınım sende bızı yanlış anlamamıssındır canım cunku bızde istıyoruz tabııkıd eallah herkese wersın tum isteyenlere kısmet etsın ınsallah ama bu konuda yeterınce konu war kk da bızde burda stresten nasıl uzak durabılırız nasıl bı sekılde unuturuz yada nasıl hayattan bebegımız olmasa da mutlu olmayı başarabılırız bunları konusup belkıde kendımızı tesellı edıyoruz ama emın olkı işe yarıyor hayatta tama bebk olsun olmasın diil ama olmuyorsada ölelim mi ki tatlım allahın takdırı sonucta herkes ister we istıyorda ama bebegımız olmasada hayat yasanılası oyle dııl mi tadını cıkartmaya calıs sende canım mucadeeyı bırakmadık tabııkıde tam gaz dewam ama morale en cok ıhtıyacımız war bıızmde senınde olmayan herkesınde canım ......inşallah en yakın zamanda senınde hayırlı haberını alırız..... .....çok güzel yazmışsın arkadaşım ya bayıldım inan ki bende bebiş istiyorum ister ayak bağı olsun ister gece gündüz uykusuz kalıyım vs. vs. yeter ki onu kucağıma alıcağım gün gelsin başka da bişey istemiyorum :Saruboceq:
helal olsun nagıhancım :)))))))a.s.
emınım sende bızı yanlış anlamamıssındır canım cunku bızde istıyoruz tabııkıd eallah herkese wersın tum isteyenlere kısmet etsın ınsallah ama bu konuda yeterınce konu war kk da bızde burda stresten nasıl uzak durabılırız nasıl bı sekılde unuturuz yada nasıl hayattan bebegımız olmasa da mutlu olmayı başarabılırız bunları konusup belkıde kendımızı tesellı edıyoruz ama emın olkı işe yarıyor hayatta tama bebk olsun olmasın diil ama olmuyorsada ölelim mi ki tatlım allahın takdırı sonucta herkes ister we istıyorda ama bebegımız olmasada hayat yasanılası oyle dııl mi tadını cıkartmaya calıs sende canım mucadeeyı bırakmadık tabııkıde tam gaz dewam ama morale en cok ıhtıyacımız war bıızmde senınde olmayan herkesınde canım ......inşallah en yakın zamanda senınde hayırlı haberını alırız..... .....
napıyorsun saftırık dün aklıma koydum senden duyunca piknik fikrini sabah kahvaltıusına gidelim dıye ama hava çok rüzgarlıydı şinmdi ağrılarımdan duramıyorum..sen napıyorsun pikniktesın galıba ii eğlenceler cnm
emınım sende bızı yanlış anlamamıssındır canım cunku bızde istıyoruz tabııkıd eallah herkese wersın tum isteyenlere kısmet etsın ınsallah ama bu konuda yeterınce konu war kk da bızde burda stresten nasıl uzak durabılırız nasıl bı sekılde unuturuz yada nasıl hayattan bebegımız olmasa da mutlu olmayı başarabılırız bunları konusup belkıde kendımızı tesellı edıyoruz ama emın olkı işe yarıyor hayatta tama bebk olsun olmasın diil ama olmuyorsada ölelim mi ki tatlım allahın takdırı sonucta herkes ister we istıyorda ama bebegımız olmasada hayat yasanılası oyle dııl mi tadını cıkartmaya calıs sende canım mucadeeyı bırakmadık tabııkıde tam gaz dewam ama morale en cok ıhtıyacımız war bıızmde senınde olmayan herkesınde canım ......inşallah en yakın zamanda senınde hayırlı haberını alırız..... .....
naagihan
arkadaşım bizde istiyoruz olmayınca ağlayıp zırlayınca bebek geliyormu gelecekse ben 5yıl ağladım ağlamaya devam edeyim ama allah verecek bizde kendimizi teselli ediyoruz biraz sitresten uzak durmak gerek bu durum da bende buay rahatlamaya çalışıyorum biz istemezmiyiz gece uykusuz kalalalım biryere bebek var diye gitmiyelim umrumuzda değil amam gelgelelim o l m u y o r neyapalım bunu böyle bilin
alkisalkisalkisnaagihan
çok haklısın ya ağlamak çare değil malesef.
ağla ağla olan bize oluyor yine.
İNŞ. en kısa zamanda isteyen herkeze gelir bebişler.
ben şuan beklemedeyim .
ama eğer olmazsa yine inş. ağlamıcam ağlamıcaaaaaaam
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
alkisalkisalkisnaagihan
çok haklısın ya ağlamak çare değil malesef.
ağla ağla olan bize oluyor yine.
İNŞ. en kısa zamanda isteyen herkeze gelir bebişler.
ben şuan beklemedeyim .
ama eğer olmazsa yine inş. ağlamıcam ağlamıcaaaaaaam
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Gerçekten biz çok güçlü kadınlar olduk
hepinizden güç alıyorum hep böyle olalım canlarım aglamak yoookkk :sm_cool:
haklısın hayatım biz güçlendik birbirimize desteklerimizde var iyiki sizler varsınız arkadaşlar sizi çooooooooooooooook seviyorum:teytey:
kızlar topingimiz aşşalarda kalmış niye gelip sahip çıkmıyorsunuz arada girip yazıyorum ziz yoksunuz
aferim sana nagihan niye yasmıyonus kıslar :tomato: