Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

Gerçekten biz çok güçlü kadınlar olduk
hepinizden güç alıyorum hep böyle olalım canlarım aglamak yoookkk :sm_cool:

evet ya zincir çoğaldıkça sağlamlaşiyor bence...........
bu topik çoğaldıkça da daha güçlü olucaz.
ayyyyyy ALLAHIM bide o bu sorup durmasakötükedihüso
ya bulunduğum yer küçük olduğu için bi doktora gitsem
herkezin haberioluyor....
beni gören tedaviye dvm ediyormusun diyor
daha hamile değilmisin vs. vs. vs..
size ne yaaaaaaaa size ne ama dimi yaklava:

aynen bende canım artık ağlama nöbetlerim başladı.
gözlerimin altı şişi şiş pskobata dönüşmeye başladımdı nerdeyse
eşimle aram bozuluyodu yahu.ama benim tatlı aşkım çok destek oluyor ve k.k. sayesindede
Rabbime şükür daha iiyim

aynen canım bende eşime kızıyordum sanki onun ne suçu varsa artık ne onu ne kendimi üzeceğim şimdiki halimden çok memnun artık üzülmek yok

insan herseıklde murlu olmasını bılmeli ama sanmıyorum hıçkımse canı gönulden çocuksuzda mutluyum dıyebılsin.
keske 1tecık yavrum olsaydıda eşimle yanlız kamalasaydım evım hep pis dagınıkolsaydı.korunmk zoreunda kalsaydım.her gıttgım yere göturseydım de ayagıma takılsaydı bebişim
ben herseye varım be.bebekelde ehrsey çok guzle olurdu ben bunainaıyorum.bebeksız bı hayatın hıçbi artısını göremıyorum acıkcası.
9gun geciktı adetım,
9gun içinde haytımzda bambaşka bı kapı açıldı ahyller kurduk.mesela buayz atlımız iptal etmeye karar verdık.ama bebgımz iyi olsunda bıızmleolsun dedik.
bugun kan tetsı kaptırdım yıne başa dönduk.
kırmızalrgelmediama umidimnizde kırldı tabı kırmızılar ı görmedn umıdımzbıtmış değil

Canım yazdıklarında haklısın ama lütfen bu topikte bunları yazmayalım sende biliyorsundurki bebek için stresten ne kadar uzak durmak gerektigini
amacımız bu lütfen...yoruldum...

Son düzenleme:

Aynen öyle canım size neee diceksin
bana kimse sormuyor artık niyeki korkuyorlar galıba :roflol:
boşverr canım kimseyi takmıcaksın çokta tın
Benim hiç umrumda degil soranlarada kestirif at bidaha soramazlar göreceksin

İyi olmana çok sevindim canım arkadaşım
naagihan
aynen canım bende eşime kızıyordum sanki onun ne suçu varsa artık ne onu ne kendimi üzeceğim şimdiki halimden çok memnun artık üzülmek yok
Canım benim seninde mutlu olmana çok sevindim valla güc alıyorum sizlerden

Ha bu arada kızlar ilk sayfadaki ilk mesajımın altına büyük harflerle uyarı yazdım ki ilk konuyu okuyanlar yanlıs anlamasın dıye

ARKADAŞLAR BİR BEBEGİN NE KADAR MUTLULUK GETİRECEGİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ AMA OLMUYORSA BÜTÜN ÇABALARA RAMEN
ELİMİZDEN GELEN BİRŞEY YOK STRESİN ETKİLERİNİDE BİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN KİMSE BİZİ YANLIŞ ANLAMASIN VE MORAL BOZACAK ŞEYLER YAZMASIN.YETERİNCE DERTLERİMİZİ ANLATTIGIMIZ TOPIK VAR.
BURDA MUTLU OLMAK İSTİYORUZ.

tramissu1986 nerdesinnnn yine kayboldun :mymeka:

Akşamda girmemişsin topige canım merak ettim herşey yolundadır umarım.

ARKADAŞLAR BİR BEBEGİN NE KADAR MUTLULUK GETİRECEGİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ AMA OLMUYORSA BÜTÜN ÇABALARA RAMEN
ELİMİZDEN GELEN BİRŞEY YOK STRESİN ETKİLERİNİDE BİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN KİMSE BİZİ YANLIŞ ANLAMASIN VE MORAL BOZACAK ŞEYLER YAZMASIN.YETERİNCE DERTLERİMİZİ ANLATTIGIMIZ TOPIK VAR.
BURDA MUTLU OLMAK İSTİYORUZ.[/QUOTE]

canım çok iyi yapmıssın açıklama yapmaktan laf sokmaktan valla ben de usandım hayır
kimsenin kalbini kırmak istemiyorum

lütfen artık yazdıklarınızın mantıklı olmasına dikkat edin

nasılsın canım iyimisin akşam giremedim eşim le anlaştık benle oturmuyorsun dedi kızdı bende onla ilgilendim film izledik sohbet ettik

bende sevindim benim topink te birkişi daha hamile şimdi kanda belli oldu biriside beklemede 4 tane oldular darısı bizim başımıza inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…