- 18 Kasım 2008
- 541
- 0
Gerçekten biz çok güçlü kadınlar olduk
hepinizden güç alıyorum hep böyle olalım canlarım aglamak yoookkk :sm_cool:
tabiki hayatım ağlamak yok benimde azkaldı kendimi üzmiyeceğim geçen zamanlarda dönüp baktım kendime zararım aklım başıma geç geldi kilo almaya başladım saçkıran oldum başımda ağrılar sinirler ben hiç sinirli değilimdir ama bu mesele beni sinirli insan yapmaya başladı yok anam yok kocamla keyfimiz çok iyi gece gündüz bizim ooooooh çocuğu hiç olmayanlar 50 yaşına gelmişler neyapsın köylerde kadınlar doktora da gidemiyor çaresizler bizim öyle bir durumumuz yook allaha şürler olsun heryere gidiyoruz allahtan imidimizi kesmiyoruz neşeli olmaya devamkaydirigubbakcemile
aynen bende canım artık ağlama nöbetlerim başladı.
gözlerimin altı şişi şiş pskobata dönüşmeye başladımdı nerdeyse
eşimle aram bozuluyodu yahu.ama benim tatlı aşkım çok destek oluyor ve k.k. sayesindede
Rabbime şükür daha iiyim
insan herseıklde murlu olmasını bılmeli ama sanmıyorum hıçkımse canı gönulden çocuksuzda mutluyum dıyebılsin.
keske 1tecık yavrum olsaydıda eşimle yanlız kamalasaydım evım hep pis dagınıkolsaydı.korunmk zoreunda kalsaydım.her gıttgım yere göturseydım de ayagıma takılsaydı bebişim
ben herseye varım be.bebekelde ehrsey çok guzle olurdu ben bunainaıyorum.bebeksız bı hayatın hıçbi artısını göremıyorum acıkcası.
9gun geciktı adetım,
9gun içinde haytımzda bambaşka bı kapı açıldı ahyller kurduk.mesela buayz atlımız iptal etmeye karar verdık.ama bebgımz iyi olsunda bıızmleolsun dedik.
bugun kan tetsı kaptırdım yıne başa dönduk.
kırmızalrgelmediama umidimnizde kırldı tabı kırmızılar ı görmedn umıdımzbıtmış değil
cnmbenım burdayım :) evet birazcık streslıyım test almaya gitcem birazdsn :)
evet ya zincir çoğaldıkça sağlamlaşiyor bence...........
bu topik çoğaldıkça da daha güçlü olucaz.
ayyyyyy ALLAHIM bide o bu sorup durmasakötükedihüso
ya bulunduğum yer küçük olduğu için bi doktora gitsem
herkezin haberioluyor....
beni gören tedaviye dvm ediyormusun diyor
daha hamile değilmisin vs. vs. vs..
size ne yaaaaaaaa size ne ama dimi yaklava:
İyi olmana çok sevindim canım arkadaşımmaksimen
aynen bende canım artık ağlama nöbetlerim başladı.
gözlerimin altı şişi şiş pskobata dönüşmeye başladımdı nerdeyse
eşimle aram bozuluyodu yahu.ama benim tatlı aşkım çok destek oluyor ve k.k. sayesindede
Rabbime şükür daha iiyim
Canım benim seninde mutlu olmana çok sevindim valla güc alıyorum sizlerdennaagihan
aynen canım bende eşime kızıyordum sanki onun ne suçu varsa artık ne onu ne kendimi üzeceğim şimdiki halimden çok memnun artık üzülmek yok
Slm kızlar nasılsızn?
Selam canım iyiyim ben sen nasılsın
test yapacagım demişsin ne oldu yaptınmı?
yaptım cnm pozitif çıktı..hakkımda hayırlısı olur inş..
yaptım cnm pozitif çıktı..hakkımda hayırlısı olur inş..
evet saftirik beyaz gelincik hamile