Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

saftırıkcım bende annemlerden ayrıyı oyke cok uzak diil 1 saatcık ama yıne de özlüyor bazen insan :)))

geldim tatlım .............
ben koca gun işim yoktu we burdayım kımse yoktu şimdi kavak yelleri war kesin herkes burda olur yani :)))))
maşallah ıyıymişsın canım bend eıyıyım cok sukur ki......

Bende simdi hem izliyorum hemde yaziyorum canim sizi ihmal etmiyorum yerimseniben
saftırıkcım bende annemlerden ayrıyı oyke cok uzak diil 1 saatcık ama yıne de özlüyor bazen insan :)))
Yaa canim bide beni dusun teee nerdeyim ama internetle ozlemim diniyor cok sukur bide alisiyor insan zamanla artik

afiyet olsun saftırıkcım nagihan yok bu gece bugun kendı topiğinde çok konuştu hali kalmadı herhalde dur yokken çekıştıreyım birazcıkk :))) (şaka şaka nagihancım )

afiyet olsun saftırıkcım nagihan yok bu gece bugun kendı topiğinde çok konuştu hali kalmadı herhalde dur yokken çekıştıreyım birazcıkk :))) (şaka şaka nagihancım )

Sagol canım,nagıhan gorunmuyo evet kendı topıgı nerde onun,Bak küser ha söyleyim sırnaşık şey
Kızzz nagıhann nerdesın

ay kızlar ya bende bı yandan kavak yellerini izliyom bı yandan da sizi takıp edıyorum ......ikisinini de bırakamıyorum yani....

Benım cok takıp ettıgım bır dızı degıl zaten,butun dızılerın fılmlerın sonunu ızleyemıyorum ben yaaa
Valla ne zaman bır fılm ızlemeye baslasak yada dızı sonuna dogru kesın uyuyorum :roflol: sonra sabah esıme soruyorum ne oldu sonunda dıye kaydirigubbakcemile3

eee kızlar yarın ıcın bır planınız varmı Ne yapcaksınız pazar gunu,Ben öglene kadar uyumayı dusunuyorum sonrada hava guzel olursa pıknıge gıtsek guzel olur gıbı

ooo kızlar iki işide götürüyosunuz keyfinize diyevek yok maaşaallah.
bende kocacimle çay keyfi yapıyorum..

eee kızlar yarın ıcın bır planınız varmı Ne yapcaksınız pazar gunu,Ben öglene kadar uyumayı dusunuyorum sonrada hava guzel olursa pıknıge gıtsek guzel olur gıbı

bende bugün piknik yaptım canım.yarın
camları silicem galiba ama canım hiç istemiyor

eşim genelde gece ewde olmadıgı için ben dizileri pek kacırmam we pur dıkkat izlemesemde bakarım arada ...............

ay ya beni çatlatmayın lütfen ben yalnızım ewde eşim yok((
aynen yanı bende turk kahwesi istiyor canım ama kakmak zor gelıyor tam kalkıyordum da buraya takıldım walla :)))

yarın da bende ütü olucak malesef ki bugun temizliği bitirdik gecen hafta piknik yaptık bu hafta ewdeyim :)))

eşim genelde gece ewde olmadıgı için ben dizileri pek kacırmam we pur dıkkat izlemesemde bakarım arada ...............

Esın gecemı calısıyor canım korkmuyormusun ben aksamları yalnız kalmaktan tırsıyorum bıraz.
maksimen
bende bugün piknik yaptım canım.yarın
camları silicem galiba ama canım hiç istemiyor
Ayy aynen benımde sılmem lazım ama bak pıknık dusunuyorum :)

yeni gördüm burayı arkadaşlar biz böölede mutluyuz geziyoz tozuyoz keyfimize bakıyoz ammaa bilmemm ne zamana kadar...

ewet cnm pc dukkanımız war ama ewın bı alt sokagında o yuzden sorun olmuyor bişiy olsa gelir hemen ama genelde yalnızım ilk zamanlar cok zor gelıyordu ama artık alıstım alışmak zorundaydım cunku (
gunduz 2 gibi gidio işe arada da geliyor gece yok sadece :))) buna şükür :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…