Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

kızlar ben açtım kimse yoktu çıktım gelmişssiniz valla böyle olmuyor eeeeeee hadi görüşürüz

canım kusura bakma şaşırdım tv siz olurmu ya hiç dizi izlemezmisin magazini takip etmiyormusun valla şoktayım hani genciz yaşlı olsak amamda komşu olmasa neyapacaksın olsada komşu hezaman aay valla şoktayım akşam eşinle canınız sıkılmıyormu neyapıyorsunuz............kafamçokkarıştı

Unuturmuyum canım hiç zaten şurda kaç tane arkadaşız
Dedene çok geçmiş olsun...
İnşalla bu ay herşey istedigin gibi olur hayırlısıyla.

Naagihan saftirik nerdesin canım sen

Nagıhancım gırdım aksam baktım kimse yok çıktım
ee nasılsın bugun canım

Kızlar bugun ben ögleye kadar calısıyorum oglenden sonra evde temızlık yapcam ama hıc halım yok bugun tansıyonum cok dusuk

:sm_cool::sm_cool: canım bilisayardan film izliyoruz.sinama filmleri genelde.magazin gibi şeyleri çok mrk etmem ama arada netten bakıyorum.haberler falan birsürü ste var zati.
arada da dizi izliyorum netten .eşimde bi spora bakıyor,bi habere

maksimen canım sizin hayatınıza karışmam tabi ama bana çok saçma geliyor evde tv olmaması ama o sizin hayatınız tabi karışamyız

aman kızlar ya tv miş pc miş boşwerin bea bende pc geldıgınden berı bı tek takıp ettıgım dızılere bakıyorum kacırıyorum bazen arkadaşlarla falan oluyorum o zmaanda pc den izleyebılıyorum ne guzel sey su ınternet ya bulandan allah razı olsun walla .......

maksimen naber cnm akşam konusanadık bak şimdi yıne bulustuk :)))

Ben geldimmm
Nasilsiniz arkadaslar ben daha iyiyim gerci kimse sormamis ama neyse
:dilcikar:

ay ewt canım ya internet olmazsa olmaz asıl yaa.
bak ya ne güzel net sayesinde bulundumuz durumu çok rahat paylaşıyoruz.
herkez aynı dertte ve birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.
k.k gibi steler insanı acayip motive ediyor

Ben geldimmm
Nasilsiniz arkadaslar ben daha iyiyim gerci kimse sormamis ama neyse :dilcikar:
geldim tatlım .............
ben koca gun işim yoktu we burdayım kımse yoktu şimdi kavak yelleri war kesin herkes burda olur yani :)))))
maşallah ıyıymişsın canım bend eıyıyım cok sukur ki......

bana bak yanlız kaldığım yerden okumaya başladı okudum okudum yorum yazmak yerine ne yazdım

cnmgeldım ben dizi izledım :) yine akasya duragını ehh birazda kocişle çay keyfi yaptık

slm canim bizde az cay keyfimizi yaptik tekrar gireyim dedim

Cok haklisin canim bende hep diyorum senin gibi bu interneti bulandan allah razi olsun diye bak ne guzel tanismamiza vesile oldu ayrica ben cok uzaktayim ama ailemle hergun goruntulu konusuyoruz internet olmasaydi duramazdim heralde burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…