ay canım benim herkez evime gelince senin gibi şok oluyo sonra geçiyo.-tatlicadiarzu-
eşim beni tabi düşünüyorda. hani bende aramıyorum zaten öle çok.
akşama kadar temizlik yemek komşular derkengün bitiyo .eeeee
akşamda koçişle ilgileniyom.:teselli:
sonra zaten vakit buldukça netteyim.yani inan yokluğu belli değil.
bekarkende çok az bakardım zati.
ya zaten işimi nette fazlasıyla hallediyorum tv gibi
olmasada bazen idare ediyor.ben çok ısrarcı olmadım bu konuda
ısrar edersem alır kesinyerimseniben
ah saftırıkçim beni sorarmış kıyamam .....saol tatlım unutmadın beni ......
ŞenizŞenizŞeniz
ama bir geldim bomba gibi geldim yani ama gece gırıyorum ben hep we kımse olmuyor ınsaşlşalh rat gelirız ben yokken bayagı bı kaynatmıssınız kızlar maşallah moraller süper keyıfler süper allah neşemizi bozmasın inşallah kızlar ........
buralardayım cnm ya bazen okudum ama benım dedem bıraz rahatsız ewde pek duramadım başka işlerimde wardı bı ara hemen gelip bakıp gıdıyordum 5 dakka falan e her gun iğnemde war 2 gunde bır de doktorcuguma gidiyorum bakalım ne olucak bu ay ????????
görüşürüz canım yıne cok öptüm seni ......
Naagihan saftirik nerdesin canım sen
canım kusura bakma şaşırdım tv siz olurmu ya hiç dizi izlemezmisin magazini takip etmiyormusun valla şoktayım hani genciz yaşlı olsak amamda komşu olmasa neyapacaksın olsada komşu hezaman aay valla şoktayım akşam eşinle canınız sıkılmıyormu neyapıyorsunuz............kafamçokkarıştı
aman kızlar ya tv miş pc miş boşwerin bea bende pc geldıgınden berı bı tek takıp ettıgım dızılere bakıyorum kacırıyorum bazen arkadaşlarla falan oluyorum o zmaanda pc den izleyebılıyorum ne guzel sey su ınternet ya bulandan allah razı olsun walla .......
geldim tatlım .............Ben geldimmm
Nasilsiniz arkadaslar ben daha iyiyim gerci kimse sormamis ama neyse :dilcikar:
cnmgeldım ben dizi izledım :) yine akasya duragını ehh birazda kocişle çay keyfi yaptık
Cok haklisin canim bende hep diyorum senin gibi bu interneti bulandan allah razi olsun diye bak ne guzel tanismamiza vesile oldu ayrica ben cok uzaktayim ama ailemle hergun goruntulu konusuyoruz internet olmasaydi duramazdim heralde burdatramissu1986
aman kızlar ya tv miş pc miş boşwerin bea bende pc geldıgınden berı bı tek takıp ettıgım dızılere bakıyorum kacırıyorum bazen arkadaşlarla falan oluyorum o zmaanda pc den izleyebılıyorum ne guzel sey su ınternet ya bulandan allah razı olsun walla .......