Tabiki senin bilecegin iş ama ben olsaydım anne olmak isterdim.Merhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
bencil bir durum olduğunu düşündüğüm için29 yaşına gelen biri kararı vermiştir . Neden pişman olacağınızı düşünüyorsunuz ki ?
Biliyor evet evlenmeden önce söyledimEvlenmeden önce çocuk iatemedigini eşine söyledin eşin kabul mü etti yoksa şimdilik mi susuyor ? Ayrıca her hamile kalıp doğuran salmiyor ki bak defne samyeliye hatun 20lik kadınlara taş çıkartır.
Yani sonuçta eşin bunu kabul etmiş . Sırf eşin istiyor diye çocuk yapmak bilemiyorum . Benim bir kızım var çok seviyorum ama istemeden çocuk sahibi olmak bence çok mantıksız . Bu sefer o çocuğa bencillik olur . Çünkü ilk birkaç yıl bakimveren annebencil bir durum olduğunu düşündüğüm için
Kabul ettiyse sen de kararını verdiysen okey. İçinde olmayana bebek dogurmak , büyütmek eziyet.Biliyor evet evlenmeden önce söyledim
bencil bir durum olduğunu düşündüğüm için
daha 1 senedir evlisinizMerhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
daha 1 senedir evlisiniz
eşiniz ben istiyorum, ya da başta pek isteğim yoktu ama şimdi karar dğeiştirdim yapalım vs. demiyor
zaten istemediğinizi söyleyerek evlenmişsiniz
ama burada pişman olur muyum diye konu açıyorsunuz
siz 33-35 gibi doğurursunuz bence.
Bilemez bunu kimse. Sen bile bilemezsin 10 sene sonra keşke çocuğum olsaydı da diyebilirsin keşke olmasaydi da diyebilirsinMerhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
29da benim de bebek düşüncem yoktu. Bebek için de evlenmedim zaten eşimle, sevdiğim için evlendim. 34de "ee hadi bizim de çocuğumuz olsun" dedik.. Ama tabi olmadıMerhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29