Bebek istememe

malena000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
10
5
29
Merhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29

Tabiki senin bilecegin iş ama ben olsaydım anne olmak isterdim.

bencil bir durum olduğunu düşündüğüm için
Yani sonuçta eşin bunu kabul etmiş . Sırf eşin istiyor diye çocuk yapmak bilemiyorum . Benim bir kızım var çok seviyorum ama istemeden çocuk sahibi olmak bence çok mantıksız . Bu sefer o çocuğa bencillik olur . Çünkü ilk birkaç yıl bakimveren anne

Yani 29 bence nihayi kararı vermek için çok erken. Ben o yaşta kazara hamile kalıp aldirmistim hiç istemiyoruz diye. Şimdi 34 yaşında hala hazır değilim ama belki şimdi olsa aldirmazdim. Eskisi kadar net değilim o konuda. Biraz zamana bırakmak lazım. Emin değilsen 29 gerçekten çok erken bunu düşünmek için. Hele 1 senelik evlilikte

daha 1 senedir evlisiniz
eşiniz ben istiyorum, ya da başta pek isteğim yoktu ama şimdi karar dğeiştirdim yapalım vs. demiyor
zaten istemediğinizi söyleyerek evlenmişsiniz

ama burada pişman olur muyum diye konu açıyorsunuz
siz 33-35 gibi doğurursunuz bence.

Bilemez bunu kimse. Sen bile bilemezsin 10 sene sonra keşke çocuğum olsaydı da diyebilirsin keşke olmasaydi da diyebilirsin

29da benim de bebek düşüncem yoktu. Bebek için de evlenmedim zaten eşimle, sevdiğim için evlendim. 34de "ee hadi bizim de çocuğumuz olsun" dedik.. Ama tabi olmadı tüp bebekle 36,5 yaşında hamile kalabildim, şuan 9 aylık hamileyim ve bebeğimi çok istiyorum, çok seviyorum, umarım sağlıkla kavuşurum. İşin özü şu, hazır hissettiğinde zaten anlayacaksın. Belki 40 yaşında hazır olursun veya hiç olmazsın bunu bilemeyiz. Pişmanlık durumuna gelecek olursam da sana şunu öneririm; kadın doğumcuya gidip muayene olman gerekir, yumurta rezervine baktırman gerekir, eşin de ürolojiye gidecek tabi spermine baktıracak. Herşey sağlıklı ve yolundaysa, acele etmeni gerektiren bir durum yoksa, bekleyin bekleyebildiğiniz kadar.

Yasinizla alakasi yok aslinda suanki istememenizin sebebininin. Sadece bir senelik evlisiniz. Fikriniz degisebilir de degismeyebilirde. 35 li yaslardayim 8 seneye yakin cocuk hic dusunmedim aniden bu yasta hamile kaldim.5 ay olana kadar bebek karnimda hala annelik kc gudusu gelmedi. Millet anliyordu artik bu nasil anne olacak bakacak diye son bir aydir hareketlerini tekmelerini net hissediyorum.sadece sunu diyorum dogmadan keske daha once dusunseymisim.cok enteresan tetiklenir sanndigim tum hastaliklar rahatsizliklarim hamilelikte son buldu.rutin kullanmak zorunda kaldigim ilaclar hamile olunca kesildi. Daha iyi oldum. Annelik bana gore kutsal degil. Olmayan kadinlara asla haksizlik etmem. Buldumcukta degilim. Sadeece sunu diyorum Allahim isteyen bakabilicek olana hakkini verebilicek olana versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…