- 4 Şubat 2019
- 3.879
- 8.632
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin cocugu olucak diye bir sey yok. Benim de hc aklimda yokken istegim yokken birden anne olmayi istedim. Cok kisa sure icinde karar verdim ve 5 yasinda oglum var suan. Herkes ikinciyi yap kardesi olsun diyor mesela gram istemiorum oyuzden de yapmiyorum. İcinizden gelmiyorsa kendinizi zorlamayin bence. 29 yas beklenebilir bir yas bakarsiniz bikac yil icinde siz de benim gb hissedersiniz, belki de hic isteginiz olmaz ve yapmazsiniz. Vucut konusuna gelicek olursak hamilelik oncesinde nasilsam ayniyim goruntu olarak. Ne kilom.kaldi ne catlagim oldu ne sarkmam vs.. sadece goguslerim deforme oldu protez taktirdim cok guzel goguslerim oldu. Sorumluluk derseniz orda tikanirim cunku hersey goruntude ayni olsa da bi noktadan sonra rutininize geri donseniz de mental ve duygusal anlamda hic birsey eskisi gb olmuyor. Bunu yalnizca kotu anlamda soylemiyorum ben iyiki diyenlerdenim fakat eski ben olmadigim da bir gercek.Merhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
Pişman olur muyum sorusu varsa cevabı evettir.Merhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
neden bencillik olsun, eğer evlenmeden önce bu isteğinizi eşinize söylediyseniz ve o da bunu kabul ederek evlendiyse hiç de bencillik olmazbencil bir durum olduğunu düşündüğüm için
Çok yeni evlisiniz ama ben olsam genç ve güzel bir anne olmak isterdim 40tan sonrası da hiç çekilmez.. şuan için erken olabilir ama ilerde fikrin de değişebilir ayrıca yaş geçtikce hem kadında hem erkekte üremede problem olabiliyor bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Sorumluluk tabi ki fazla her işin zorluğu var, ama hiç bir zaman kendini hazır hissetmeyeceksin kucağına aldığın an ozaman işte tecrübe etmeye calışacaksın. Hangi hamile kalan kadın hazırdı ki bizim annelerimiz de hazır değildi ama bizi dünyaya getirirken tecrübe edindiler asla hazır hissedemeyeceksin kendini bu konuda , çok tuhaf biliyorum kucağına kücük bir insan verecekler ve büyütmen lazım büyücek yaniMerhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29