- 28 Kasım 2024
- 179
- 328
- 20
Ay anne olmayana bencil demek de yeni moda oldu. Asıl sevmeyeceğin çocuğu doğurmak bencillik.bencil bir durum olduğunu düşündüğüm için
Şu an çocuk istemiyorsanız zaten yapmayın. İstemeyerek alınabilecek bir sorumluluk değil çünkü. Daha çok yeni evliymişsinizde zaten. İlerde eğer isterseniz o zaman düşünürsünüz.Merhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
Yani 29 bence nihayi kararı vermek için çok erken. Ben o yaşta kazara hamile kalıp aldirmistim hiç istemiyoruz diye. Şimdi 34 yaşında hala hazır değilim ama belki şimdi olsa aldirmazdim. Eskisi kadar net değilim o konuda. Biraz zamana bırakmak lazım. Emin değilsen 29 gerçekten çok erken bunu düşünmek için. Hele 1 senelik
29da benim de bebek düşüncem yoktu. Bebek için de evlenmedim zaten eşimle, sevdiğim için evlendim. 34de "ee hadi bizim de çocuğumuz olsun" dedik.. Ama tabi olmadıtüp bebekle 36,5 yaşında hamile kalabildim, şuan 9 aylık hamileyim ve bebeğimi çok istiyorum, çok seviyorum, umarım sağlıkla kavuşurum. İşin özü şu, hazır hissettiğinde zaten anlayacaksın. Belki 40 yaşında hazır olursun veya hiç olmazsın bunu bilemeyiz. Pişmanlık durumuna gelecek olursam da sana şunu öneririm; kadın doğumcuya gidip muayene olman gerekir, yumurta rezervine baktırman gerekir, eşin de ürolojiye gidecek tabi spermine baktıracak. Herşey sağlıklı ve yolundaysa, acele etmeni gerektiren bir durum yoksa, bekleyin bekleyebildiğiniz kada
Ay anne olmayana bencil demek de yeni moda oldu. Asıl sevmeyeceğin çocuğu doğurmak bencillik.
Erkeklere güven olmuyor ne yazık ki, sırf errrkek (!) olduğu için bir gün arıza çıkartabilir. Bakımının yüzde beşini yapmayacakları bebeği istiyorlar.
Ama sizin çocuk istememe nedenleriniz de bir tuhaf doğrusu. Güzellik takıntılarınız var mı? Böyle de direkt kaba bir soru oldu ama isterseniz bir terapiste danışın. Çocuk istememek doğal, güzellik yüzünden istememek düşündürüc
Ay anne olmayana bencil demek de yeni moda oldu. Asıl sevmeyeceğin çocuğu doğurmak bencillik.
Erkeklere güven olmuyor ne yazık ki, sırf errrkek (!) olduğu için bir gün arıza çıkartabilir. Bakımının yüzde beşini yapmayacakları bebeği istiyorlar.
Ama sizin çocuk istememe nedenleriniz de bir tuhaf doğrusu. Güzellik takıntılarınız var mı? Böyle de direkt kaba bir soru oldu ama isterseniz bir terapiste danışın. Çocuk istememek doğal, güzellik yüzünden istememek düşündürücü.
Ama sizin çocuk istememe nedenleriniz de bir tuhaf doğrusu. Güzellik takıntılarınız var mı? Böyle de direkt kaba bir soru oldu ama isterseniz bir terapiste danışın. Çocuk istememek doğal, güzellik yüzünden istememek b
Ama sizin çocuk istememe nedenleriniz de bir tuhaf doğrusu. Güzellik takıntılarınız var mı? Böyle de direkt kaba bir soru oldu ama isterseniz bir terapiste danışın. Çocuk istememek doğal, güzellik yüzünden istememek e
Erkeklere güven olmuyor ne yazık ki, sırf errrkek (!) hayor
Çocuk istememek doğal, güzellik yüzünden istememek
Çocuk istememek doğal, güzellik yüzünden istememek düşündürücü.Biraz takıntım var kemdimle uğraşmayı severim spor beslenme vs
Biraz olabilir takıntı evetAy anne olmayana bencil demek de yeni moda oldu. Asıl sevmeyeceğin çocuğu doğurmak bencillik.
Çocuk istememek doğal, güzellik yüzünden istememek düşündürücü.
Düşmüştüm de söylemek ayıp olur diye de düşündüm sonra. Bebek olması önemli değil de güzellik konusu sizi başka alanlarda da etkiliyorsa, artık bu konunun üstünde durma zamanı gelmiştir.Biraz olabilir takıntı evet
İstemiyorsan istemiyorsundur. Pişman olsan ne olacak hayatta pişmanlık da var mutluluk da. Bu her kararda öyle. Mesela evlenmek istersin evlenir pişman olursun ya da tam tersi. Kendinize sorun istiyor muyum diye istemiyorsanız zorlamanıza gerek yokMerhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
O kadin normal degil nasil òyle kalabildi anlamiyorumEvlenmeden önce çocuk iatemedigini eşine söyledin eşin kabul mü etti yoksa şimdilik mi susuyor ? Ayrıca her hamile kalıp doğuran salmiyor ki bak defne samyeliye hatun 20lik kadınlara taş çıkartır.
tıpkı ben:) ben de evliyim ve 29 yaşındayım ben de düşünmüyorum hayatını yaşa boşver. 35 e kadar yolu var diyorum. rabbim hayırlı evlat nasip etsin sıkma canını . hayat çok güzel gez dolaş tadını çıkar anlarının. Anne olmak güzeldir elbette demek ki bizim için zamanı varMerhaba ben 1 yıllık evliyim ne bekarken ne de evlilikte bebeğim olsun istemedim . Çok fazla sorumluluk gerektirdiği için hep kaçtım .fiziğime vs çok önem veririm spor yaparım bakımlı biriyim bebek olunca 10 yaş yaşlanacak gibi hissediyorum eşim beni sevdiği için bu isteğime şuanlık karşı çıkmıyor sizce pişman olur muyum? Yaşım 29
Bence bir insanin bencil olmasinda bir sorun yok. Bir cok insan evlilik kurtarmak ya da ilerde bana baksin diye cocuk yapiyor, o daha buyuk bencillik.bencil bir durum olduğunu düşündüğüm için
Niye normal değil ? Genetik etkenler de elbette vardır ama kendine çok güzel bakıyor.O kadin normal degil nasil òyle kalabildi anlamiyorum
Niye normal değil ? Genetik etkenler de elbette vardır ama kendine çok güzel bakıyor.
Gerçekten mi ? Biri bana kısa yoldan zengin olma kodu yollasınKendine ne kadar bakarsan bak biyolojik gerçekler var, bir noktadan sonra metabolizma çok düşüyor en basitinden kilo alıyorsun. Onun üstüne yaş ilerledikçe östrojen azalmaya başlıyor. Östrojen azalması da saç dökülmesine, cildin solgunlaşmasına, karın tarafında inatçı yağlanmalara yol açıyor. Kadın vucudu %99 hormonlarla yönetiliyor, ne kadar diyet yaparsan yap ne kadar spor yaparsan yap menapoz karnından kurtulmak mümkün değil meselaO yüzden Defne Samyeli gerçek değil maalesef, hormon yerleştirme tedavisinden yağ çektirmeye kadar bir servet dökmek gerekiyor halktan bir kadın sporla diyetle o formda olamaz.
Gerçekten mi ? Biri bana kısa yoldan zengin olma kodu yollasın
Kesinlikle katılıyorum. Kadınlar yapısı gereği biyolojik olarak zaten yağlıdır. Heran deformeye açığız. Üzerine birde hormonlar.Kendine ne kadar bakarsan bak biyolojik gerçekler var, bir noktadan sonra metabolizma çok düşüyor en basitinden kilo alıyorsun. Onun üstüne yaş ilerledikçe östrojen azalmaya başlıyor. Östrojen azalması da saç dökülmesine, cildin solgunlaşmasına, karın tarafında inatçı yağlanmalara yol açıyor. Kadın vucudu %99 hormonlarla yönetiliyor, ne kadar diyet yaparsan yap ne kadar spor yaparsan yap menapoz karnından kurtulmak mümkün değil meselaO yüzden Defne Samyeli gerçek değil maalesef, hormon yerleştirme tedavisinden yağ çektirmeye kadar bir servet dökmek gerekiyor halktan bir kadın sporla diyetle o formda olamaz.
Kesinlikle katılıyorum. Kadınlar yapısı gereği biyolojik olarak zaten yağlıdır. Heran deformeye açığız. Üzerine birde hormonlar.
Bir yerden sonra formda kalmak imkansız
cocuk istemeyen insanin cocuk dogurmamasi neden bencillik olur ki? ulkeye sozunuz mu var ben de cocuk doğuracağım diye. sizden baska kimi ilgilendirecek ki doguracaginiz cocuk yapmamaniz biri icin bencillik olsun. e siz de istemiyorsunuz, size de bencillik olmaz.bencil bir durum olduğunu düşündüğüm için
Asiri genc súper genetik guclere sahip bence kedisi.Niye normal değil ? Genetik etkenler de elbette vardır ama kendine çok güzel bakıyor.