- 8 Ocak 2014
- 578
- 415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben en karşı olduğum şey,ama neden hala devam ediyor tatlım,halen çok geçerlide ondan,nıkah yapmayan ünlü zengın takımı bıle hamıle olunca sevgilisi hemen nıkah yapıyor,boşanacak çifler bır tana daha yapınca hoppp boşanılmıyor,ha ne kadra mutlular sen ben tartışırız lakın,onlar öle mutlu öle tercıh edıyor,ve istedıklerıde adam yanımda olsun,ne olursa olsun,bir arkdaşım sevgilisndne hamile kaldı,ama bunu terk edildiğinde öğrendı,ne oldu bıl,o terkeden adam geri geldi,öldü bitti,bı mutlu,sonra evlenme hazırlığı hemen 45 günlükken bebek düştü,aynı adam aynı hızla gitti :)Çocuk yapınca kocam düzelir mantığı hala devam ediyor mu?
Gerçekten...Ediyor mu?
buna bizim buralarda züğürt tesellisi denir.Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
buna bizim buralarda züğürt tesellisi denir.
gerçekler acıdırağır olmuş sanki
haklısıngerçekler acıdır
o zaman bütün ilgi çocuğa gider canım belki senin ilgin bile. çocuğu sırf bunun için yapma inan biraz zaman geçince dank ediyor kafana. bende inat uğruna yapmak istemiştim ama şimdi kafam daha çok yerinde. biraz daha bekle çocuk için. şu an yapman gereken en mantıklı şey karşına alıp sakin bir dille konuşup derdini anlatmak. belkide daha evliliğin ne olduğuna dair duyguları tam oturmamıştırHenüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
burada bu konular çok işlendiArkadaslar sayfada bana karşı yanlış şeyler yazanlar var sanırım,ama benım ne yasadığımı benden iyi kimse bilemez,birine yardımcı olursun hata olur,bişey dersin yine hata olur,kimse kimsenin içini bilemez,kimsede bana yardımcı olmak zorunda değil,ben sadece birşey sordum,danıştım o kadar,yine de herkeste teşekkur ederim...
Anlamadığım normalde 2 aylık evlilikte daha çok ilgili olması gerekir.Hemen sıkılmış olması imkansız.2 sene geçse hadi neyse.Kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsanız sizde onunla ilgilenmemeye çalışın sizde onun size yaptığını yapın oda kendini öyle hissetsin belki anlar.Çocuk başka bir şey bence.Bence çok ilgilenmeyin canı istediğinde size yanaşamayacağını öğretin.Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık
üstteki yorumda bebeğin ne kadar zorlayıcı bir serüven olduğunu anlattım, dalga geçerek yazılmış mesajlara cevap verme onlara karşı hırslanma da çünkü insanlar bunu bilmiyorlar bir insanla dalga geçtiğinizde onu hırslandırırsınız yapacağı yanlışa daha kolay sürüklenir, eleştireceksenîz düzgün eleştirin lütfen. Ayrıca ben ilk 3 yıl çok uğraştım düzelsin diye ve bebeğimiz olursa diye çok korkuyordum çünkü benim anne babam daçok kavga ederdi. Bebekten önce daha sakin olan biz şimdi daha gerginiz çünkü sorumluluk ve yorgunluk arttıkça tahammül kalmıyor oturup konuşacak zaman da kalmayabiliyor lütfen iyi değerlendir şuanı dışardan mutlu görünen bebekli ailelere özenme, ne sorunları var bilemezsinBöyle anlattıgın için sana tesekkur ederım en azından dalga gecmedın