Bebeğimiz olursa eşim belki düzelir

Henüz dünyaya bile gelmemiş bir bebeğe böyle ağır bir sorumluluğu yüklemek ileride yaşanacak daha büyük huzursuzlukta faturayı yine ona kesmek demektir.

Senin ne yapacağın yine belli de bu fikri 10 defa daha düşün ve sonucunda vazgeç. Çünkü çok kötü bir fikir.

2 aylık evlilikte bu nasıl bi çocuk özlemi anlamıyorum anlamayacağım
profiliniz bebek feryatlarıyla dolu
bencil ötesi kocanız var.. sizi yalnız dışarı yollamıyo
en ufak şeyde trip yapıp yatağı ayırıyo
o korunmaz diyorsunuz.. bencil ötesinin de ötesi
böyle bi adama çocuk nasıl iyi gelsin?

Çocuk yapınca kocam düzelir mantığı hala devam ediyor mu?
Gerçekten...Ediyor mu?
ben en karşı olduğum şey,ama neden hala devam ediyor tatlım,halen çok geçerlide ondan,nıkah yapmayan ünlü zengın takımı bıle hamıle olunca sevgilisi hemen nıkah yapıyor,boşanacak çifler bır tana daha yapınca hoppp boşanılmıyor,ha ne kadra mutlular sen ben tartışırız lakın,onlar öle mutlu öle tercıh edıyor,ve istedıklerıde adam yanımda olsun,ne olursa olsun,bir arkdaşım sevgilisndne hamile kaldı,ama bunu terk edildiğinde öğrendı,ne oldu bıl,o terkeden adam geri geldi,öldü bitti,bı mutlu,sonra evlenme hazırlığı hemen 45 günlükken bebek düştü,aynı adam aynı hızla gitti :)

kesinlikle böyle bir sorunu bebek düzeltmez. zaten hiç sorunu olmayanlar bile hamilelik doğum lohusalık dönm-eminde birsürü sorunlarla karşılaşıyor. sizinki daha da artar sakın bebek düşünme.önce sorunları hallet

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:
buna bizim buralarda züğürt tesellisi denir.

aslına bakarsan bebek olunca araya daha da soğukluk girebilir. çünkü bebekten sonra bir süre aranızda cinsellikte olamayacak. bu daha da uzaklaşmasına sebep olabilir. o seninle ilgilenmiyorsa bıktırmadan sıkmadan sen onunla ilgilen.

Henüz 2 aylık evliyim ve anne olmak çok istiyorum,eşimde öyle ama bi sorun var kii.eşim benimle ilgilenmiyor sadece ilişkiye gireceği zaman yanıma geliyor,bende bu durumla kendimi ne kadar eşim olursa olsun,kullanılmış gibi hissediyorum,ama yine3 de ağzımı açıp birsey demiyorum ki belki düzelir bana karşı diye ve belki bi çocuğumuz olursa bana karşı ilgisi artar diye düsünüyorum kısacası her yolu deniyorum ama benim de umudum kalmadı artık :KK43:
o zaman bütün ilgi çocuğa gider canım belki senin ilgin bile. çocuğu sırf bunun için yapma inan biraz zaman geçince dank ediyor kafana. bende inat uğruna yapmak istemiştim ama şimdi kafam daha çok yerinde. biraz daha bekle çocuk için. şu an yapman gereken en mantıklı şey karşına alıp sakin bir dille konuşup derdini anlatmak. belkide daha evliliğin ne olduğuna dair duyguları tam oturmamıştır

Bebeği ne kadar basite indirgemişsiniz. Söz konusu bir insan canı değilmişçesine. Sanki akşama çayın yanına marketten bisküvi alayım da ağzımız tatlansın der gibi yazmışsınız.

Sorununuz ne ? Bakın kırmızı ile işaretledim.

Eşiniz sadece cinsel ihtiyacı için size yaklaşıyor ve sonrasında gidip başka bir odada uyumayı normal sayıyor. Eşinizin sevişmekten anladığı ile sizin istediğiniz arasında dağ kadar fark var ve bu yüzden kendinizi kullanılmış hissediyorsunuz.

Bebeğiniz olunca eşiniz birden Don Juan mı olacak ? Birden bire aman sabahlar olmasın moduna mı geçeceksiniz ? Cevabı siz de biliyorsunuz. Hayır tabi ki.

Eşinizin de sizin de büyümeye ihtiyacınız var.

Bir bebeği hayatınızı düzeltmesi için dünyaya getirme düşüncesi çok bencilce. Ancak ona mutlu, huzurlu bir aile ortamı sağlayacağınıza eminseniz çocuk yapın lütfen. Ne yazık ki sizin gibi düşünen çok insan olduğu ve çoğu da çocuk yaptığı için, bir çok mutsuz çocuk var dünyada.

Biz 7 sene sonra çocuk yaptık sebebi benim okulum gibi görünse de ne benim psikolojim ne de bizim evliliğimiz bir çocuğu kaldıramazdı şükürler olsun Rabbim bize bunu ben anne olmayı istediğimde nasip etti etmeyebilirdi de. Biz çocuktan önce tartışmaları olan ama birlikte sinemaya yemeğe giden sohbet eden pazar kahvaltılarında magazin izleyip yorum yapan bir çifttik ama tabiki mükemmel evlilik yoktur sadece uyumlu insanlardık fakat bebekten sonra ailenin diğer üyeleri de dahil herkesin müdahil olduğu tartışmalar oldu hala da düzelmiş değiliz ben bebeğimi çok seviyorum eşim de ama ayrı yattık hamileliğin son 2 ayı çok tualete gidiyorum diye rahatsız oldu sonra bebek benle yattı yatakta eşim koltukta. Cinsellik olayı erkeklerin hassas noktası ki sayısı ve kalitesi azalıyor doğumdan hemen sonra olmuyor zaten 40gün sonra o da uzayabilir tabi. Ayrıca fiziğiniz değiştiği ve hemen toparlayamadığınız için bi özgüvensizlik oluyor. Tam biz bişey konuşurken tv izlerken yemek yerken bebek ağladı kustu acıktı diye yarıda kalıyor herşey, kayınvalide misafir akraba çocuk ve sizin hakkınızda gereksiz şeyler söyleyip sizi depresyona sokabiliyor, erkekler bu durumdan hiç etkilenmiyor ve büyüttüğünüzü söyleyip gidiyorlar, ev işlerini yardımcınız yoksa eksik gedik yapabiliyorsunuz, eşiniz bu konuda yardımcı olmalı, yani bebek kendini hazır hisseden bir çiftin bile birbirinden uzaklaşmasına sebep olabilir uzun bir süre, bebeğim 8 aylık ve bir konumda yazdım boşansam mı acaba diye çünkü çocuğu benim hasta ettiğimi iddaa ediyordu 3 gün önce. Kısaca bebek de sorumluluk ve yeni tartışma alanları yaratacağından önce kendi sorunlarınıza odaklanıp birbirinizi tanıyın sonra da Allah hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallah.

Arkadaslar sayfada bana karşı yanlış şeyler yazanlar var sanırım,ama benım ne yasadığımı benden iyi kimse bilemez,birine yardımcı olursun hata olur,bişey dersin yine hata olur,kimse kimsenin içini bilemez,kimsede bana yardımcı olmak zorunda değil,ben sadece birşey sordum,danıştım o kadar,yine de herkeste teşekkur ederim...
burada bu konular çok işlendi
ve insanlar hala böyle konuşanlara kızıyorlar
önceden burayı okuduysan böyle bir konuya rastlamamış olman mümkün değil
bu arada çocuk olunca eşin daha da değişir şımarır
artı daha 3 günlük evliyken kavgada yatak oda ayıran adama düşüneceğim son şey çocuk yapmak olurdu

Anlamadığım normalde 2 aylık evlilikte daha çok ilgili olması gerekir.Hemen sıkılmış olması imkansız.2 sene geçse hadi neyse.Kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsanız sizde onunla ilgilenmemeye çalışın sizde onun size yaptığını yapın oda kendini öyle hissetsin belki anlar.Çocuk başka bir şey bence.Bence çok ilgilenmeyin canı istediğinde size yanaşamayacağını öğretin.

Böyle anlattıgın için sana tesekkur ederım en azından dalga gecmedın
üstteki yorumda bebeğin ne kadar zorlayıcı bir serüven olduğunu anlattım, dalga geçerek yazılmış mesajlara cevap verme onlara karşı hırslanma da çünkü insanlar bunu bilmiyorlar bir insanla dalga geçtiğinizde onu hırslandırırsınız yapacağı yanlışa daha kolay sürüklenir, eleştireceksenîz düzgün eleştirin lütfen. Ayrıca ben ilk 3 yıl çok uğraştım düzelsin diye ve bebeğimiz olursa diye çok korkuyordum çünkü benim anne babam daçok kavga ederdi. Bebekten önce daha sakin olan biz şimdi daha gerginiz çünkü sorumluluk ve yorgunluk arttıkça tahammül kalmıyor oturup konuşacak zaman da kalmayabiliyor lütfen iyi değerlendir şuanı dışardan mutlu görünen bebekli ailelere özenme, ne sorunları var bilemezsin

X