eksik anlatılmış açık ve net.anaaam o kelimeyi deme öyle banlanırsın sil sil
hani çocuk gürültü yapar hepimizin çocuğu yapıyor.ben şu an işteyim mesela ama bakıcımıza hep tembihliyorum abla çok koşmasın,oyuncakları yere atmasın vb..gerçekten bir yürüme sesinden beş kez polis gelir mi?
Muhtemelen sizde biraz görmezden geliyorsunuz bebeğinizin çıkarttığı gürültüyü.Gecenin ikisi gozume uyku girmiyor. Aylardir bu boyle. Ara ara tabi...
14 aylik bir oglum var. Kiraciyim. 6 ay oldu tasinali. Ali 12 aylikken yurudu ve olaylar basladi...
alt komsum aile. Orta okula giden bir kizlari var. Kiz okulda oglenciymis. Gec kalkip dinlenmesi gerekiyormuss. Ve benim o esnada 12 aylik yeni yurumeye baslayan oglumun ayak sesleri onlari uyandiriyormus. Saka gibi degil mi? Iste tam da bu sebepten uyuyamiyorum!! Tam iki aydir kapimiza 5 kez polis,1 kez belediyeden geldiler. Iki kezde kendileri geldi ama ne gelmek... kapiyi yumruklayarak... bu sabah bi baktik ki ifade vermek icin karakola cagriliyoruz... hukuki surec ne olur bilmiyorum ama son zamanlarda ulkemizdeki hukuk sistemi beni korkutuyor.
ay parkon cok sasırdım yazıklarına?Muhtemelen sizde biraz görmezden geliyorsunuz bebeğinizin çıkarttığı gürültüyü.
Oğlum yürümeye başladıktan sonra evde sürekli koşardı sabahın köründe ve ben sırf alt komşu rahatsız olmasın diye tüm işimi bırakıp onunla oyun oynardım.Sizin bebek yürüyor dediğiniz sesi evde siz yürürkende çıkartırsınız,komşunuz rahatsız bir tip olsa öncesindede sizi uyarırdı evde yürümeyin diye.
Bana siz fazla rahat geldiniz,madem bir iki kez uyarıldınız,kapınıza polisle geldiler,insanların hassasiyetini anlayıp bebeğinizi koşmadan veya yere birşey vurmadan oynatabilirdiniz öğlene kadar.
İnsanlar sizin gürültünüzü çekmek zorunda değiller.
evet benimde bu dikkatimi çektiKonu sahibi konuyu açmış ve de kaçmış.hiç bir yoruma soruya cvp yok.belli anlatmadığı şeyler var.olay sadece yürüme sesi değil anlaşılan
Vallahi çıkıyo cute.ay parkon cok sasırdım yazıklarına?
nasıl ne yapacaktı oglene kadar cocugunu kucakta mı tutacaktı?
cocugun kosma sesı evet lamınattan cok cıkar eyvallah ama oyle bırını uyandıracak kadar oldugunu hıc sanmıyorum
ayrıca nasıl ıfade etmelıyım bılmıyorum ama sızce ufacık gelısdım cagında bır cocugun 12 kadar baskılanması dogrumu?
evet benimde bu dikkatimi çekti
konu açıp hemen çıkmak ne ki anlamadım
bakalım yazarsa bizde cvpları alabiliriz.
sahsen yenı yurumeye baslayan bebeklerın oyle bır kac saat aktıvıte yapacak kıvamda olmadıklarını dusunuyorumVallahi çıkıyo cute.
Dedim ya benim oğlanda koşuyodu sabahları,komşu şikayet etti 2 kez ,bende sabahları tüm işimi bırakıp onu oyalardım.Kucakta taşımak gerekmiyor ki.Beraber oturup oyuncak oynarsın,hamur oynarsın,boyama yaparsın.Çizgifilm izlersin,en azından saat 11 e kadar.Ki bu baskılamak değil,kaliteli vakit geçirmek olur.
Duvarlar çok inceyse ve komşular rahatsız oluyorsa bir çözüm bulacak yani çocuk sahibi anneler.Başkalarının özgürlüğünün kısıtlandığı yerde bizim özgürlüğümüz biter.
siz konu sahibinin avukatı mısınız hanımefendigece 2 de cevap yazsaydınız sizde tövbe ya
Vallahi çıkıyo cute.
Dedim ya benim oğlanda koşuyodu sabahları,komşu şikayet etti 2 kez ,bende sabahları tüm işimi bırakıp onu oyalardım.Kucakta taşımak gerekmiyor ki.Beraber oturup oyuncak oynarsın,hamur oynarsın,boyama yaparsın.Çizgifilm izlersin,en azından saat 11 e kadar.Ki bu baskılamak değil,kaliteli vakit geçirmek olur.
Duvarlar çok inceyse ve komşular rahatsız oluyorsa bir çözüm bulacak yani çocuk sahibi anneler.Başkalarının özgürlüğünün kısıtlandığı yerde bizim özgürlüğümüz biter.
Evet bebek koşar,tutabildiğin kadar oyalarsın,olmuyorsa başka çözümler bulunur.Çocuğun koştuğu yerler halıyla kaplanır ses gitmesin diye mesela.sahsen yenı yurumeye baslayan bebeklerın oyle bır kac saat aktıvıte yapacak kıvamda olmadıklarını dusunuyorum
evet tamam otursun oynasın ama benım oglum suanda 5 yasında kı ortalama bır cocuk ben onu 4 saat hıc kosmadan kovalamadan herhangı bırseyle oyalayamam o kadar uzun sure bırak onu ben konstre olamıyorum
ayrıca 1 yasındakı cocuk cızgı fılm ızlemek ıcın gercekten cok erken kımse bunu sallamıyor yada cok az kısı salıyor ama
bızım apartmanda bır cocuklu bızızı orta katız macta oynuyoruz kosuyoruzda zıplıyorda yerı gelıyor bende onların koca ınsan gurultulerını cekıyoruz o sebeble kımse kımseye mudahale etmedı henuz
ha bana dersen ben uyurken sadece ama sadece altı sert terlıklerle halısız yerlerde cok yurundugunde evet uyanabılırım