- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Sağlıktan behsetmiyoruz burda, insanların özel alanına müdahale etmekten bahsediyoruz. Başka insanları rahatsız etmekten bahsediyoruz.Ben iki cocugumdada uygulamadigim bir deyi neden baskasina tavsiye edeyim ki?
Evin her bir bolumune hali dosemek benim icin olmucak birsey kaldiki cokta saglikli oldugunu dusunmuyorum
Sesi engellemek icin tabiki elimden geleni yaparim yapiyorum da fakat dediginiz bana cozum bana uygun degil kaldiki hali kosma sesini ne kadar engellicekBen 2 tane çocuk yetiştirdim ve ilk oturduğum apartmanda duvarlar inanılmaz inceydi.Ben çocukların sesini engelleyebildiysem komşumun rahatsız olmayacağı şekilde yapılmayacak birşey değil .Her odada genelde halı olur zaten Türk evlerinde,koridorlarda olmaz,orayada yolluk atarsınız bolca olur biter.
Yazdigini anlayabilcek kapasiteye sahibim sizij istediginiz yonde yorum yapmak zorunda degilimSağlıktan behsetmiyoruz burda, insanların özel alanına müdahale etmekten bahsediyoruz. Başka insanları rahatsız etmekten bahsediyoruz.
50 desibel yüksek bir sınur hanımefendi. Belediyeden gelsiklerine göre ölçüm yapmışlar vebyüksek çıkmı demekki. Mantığınız çokmyanlış , o zaman esasa çocuklu aileler apartmanda oturmasın mustakil eve gitsinler hem çocucuklar bahçede oynarlar,kiimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil!!!hava soguk olunca parka gidemiyoruz sahsen enerji cocugun icinde hapis...
konu sahibi komsularin da bir garip mis kucucuk bebegin ne gurultusu olcak ki
ben hep diyorum gurultuden rahatsiz olan mustakil eve gitcek apartmanda oturmayacak
tabi gurultunun de bir siniri olmali abartilmamali
Kusura bakmayın ama ben buna benim istediğim yönde cevap verme değil, cevap verilemediği için konunun yönünü değiştirme olarak bakıyorum.Yazdigini anlayabilcek kapasiteye sahibim sizij istediginiz yonde yorum yapmak zorunda degilim
Sagliksiz buldugum birseyi tabikide dile getirecegim
O sizin bakis acinizKusura bakmayın ama ben buna benim istediğim yönde cevap verme değil, cevap verilemediği için konunun yönünü değiştirme olarak bakıyorum.
İki çocuğunuz için gürültü engelleyici yöntemleriniz nedir merak ettim?
Tebrikler öyleyse size.O sizin bakis aciniz
Oncelikle cok sukur aksam gec saatlere kadar oturan sabahin korunde uyanan cocuklarim yok
Ilk olarak bisiklet at gibi oyuncaklarini cok kisa sureli olarak veriyorum gun boyi oynayabilcegi sartlara sahi0 degil cunku oldukca ses cikariyor
Kizim zaten 8 yasinda col ta hareketli bir cocuk neyseki laftam anlatiyor unutup kosmaya basladigu zaman yaptiginin yanlis oldigini anlatiyorum
Oglum ise tabiki bu tarz uyarilari cok fazla anlamiyor o gibi durumlarda oyun hamuru ahsap puzzleler devreye giriyor
Olabildigimce ikisinide kontrol altinda titmaya calisiyorum
Tabi yaranmak ne mumkun bu seferde gunduz 3 te supurge actigimda kapima dayaniuorlar gunduz uyudugu icin komsumuz
küçük çocuğun SADECE ayak sesinden rahatsız olan bi komşu .. polis çağırıp dava açmaktan rahatsız olmuyor .. bu birtek bana mı saçma geliyor.Sankı banada eksık anlatılmıs gıbı geldı yoksa kımse el kadar bebenın yürüyüşünden rahatsız olmaz olamaz yanı.zıra öyleyse şoktayım
Halı koşma sesini yarı yarıya azaltır emin olabilirsiniz.Sesi engellemek icin tabiki elimden geleni yaparim yapiyorum da fakat dediginiz bana cozum bana uygun degil kaldiki hali kosma sesini ne kadar engellicek