yanlış biliyorsunuz .Gürültü şikayetleri para cezası alıyor kimse kimseyi evinde gürültü yapıyor diye attıramaz ancak ev sahibi isterse çıkartır. oda kontratın bitince. Siz ancak apartman aidatını ödemezseniz tahliyeniz istenir. yani
En fazla para cezası alırsınız onun içinde belli bir desibel var onu geçmeniz lazım çocuk ayak sesi ile o desibel geçilmez.
bence siz bazı şeyleri eksik anlatıyorsunuz anlattığınız çocuk daha büyük olsa anlarım ama 12 yaşında bir çocuğun ayak sesinden ne olacak?
uğraşamıyor ırspılar .Salıyorlar çocukları kendi hallerine .Kendileri de diğer kadınlarla gevezelikte .Normaldir.3 çocuğu olan biri olarak yazıyorum mümkün değil bi bebeğin ayak sesinden rahatsız olup da millet polis çağırsın.kimse o kadar sapıtmadı daha.yasalar da bile belirli bir desibelin üstündeki ses şikayet sebebi sayılıyor.bence sizin anlatmadığınız bir durum var,keşke bu olayı bir de karşı taraftan dinleyebilsek.
bazı anneler,sizin için demiyorum ama,çocuğu olunca dünya çocuğunun etrafında dönüyor sanıyor.çocuk ne yaparsa yapsın mübah olarak görüyor.mesela üst katımızda iki çocuk var biri kalkar sabahın köründe bisiklet sürerdi,gece yarılarına kadar tepemizde koşardı,sonra balkondan bizim balkona sular dökerdi en son çare tartıştık yoksa biz de şikayet edecektik.
yani kapınıza 5 kez polis geliyorsa bunun daha başka sebepleri olmalı.
uğraşamıyor ırspılar .Salıyorlar çocukları kendi hallerine .Kendileri de diğer kadınlarla gevezelikte .Normaldir.
Bazı insanlar fazla pimpiriklidirler ve abartırlar.Örnek yanlız yaşayan yaşlılaranaaam o kelimeyi deme öyle banlanısır sil sil
hani çocuk gürültü yapar hepimizin çocuğu yapıyor.ben şu an işteyim mesela ama bakıcımıza hep tembihliyorum abla çok koşmasın,oyuncakları yere atmasın vb..gerçekten bir yürüme sesinden beş kez polis gelir mi?