- 25 Mayıs 2021
- 325
- 271
- 32
Poliste kamera taktır dedi. Gece eşim gidince çıt çıksa uyanıyorum. Eşime de çok yüklenemiyorum oda hayatından bıkmasın diye ama gerçekten çok yoruldum. Bazen yüzüne bakıp kurtar artık buradan bizi diyorum. O üzülünce aman boşver sıkma canını başımızı sokacak evimiz var diyorum ama sadece ağzımla içim kan ağlıyor.Biraz sorunlu geçen bir hamileliğiniz var, hassas bir dönemdesiniz. O yüzden kim haklı kim haksız olaylarına girmeden size yaşadığınız sorunlar için çözüm önermeye çalışacağım. Çocukluğunuzun acı anılarını geçmişte bırakın, herkesin canını yakan şeyler olmuştur geçmişte. Artık sizi seven bir eşiniz var, çocuklarınız var, hamilesiniz, sağlığınız yerinde. Şükretmek için çok sebebiniz var. Size değer vermediğini düşündüğünüz kimseyle görüşmek zorunda değilsiniz.
Miras malı bir arsa var ortada. Diğer mirasçılar satış konusunda sizi oyalıyorsa, aranızda anlaşmazlık söz konusuysa, konunun uzmanı değilim ama eşiniz miras paylaşımı davası açabilir ve mahkeme kararıyla satış gerçekleşir, payınızı alırsınız diye biliyorum.
Üst komşuyla yaşadığınız sorunlardan sonra (maddi zorluğu göze alıp) ya taşınacak, kavga gürültüden uzak, kafanız rahat yaşayacaksınız ya da kalmaya devam edip, arkadaşların dediği gibi tuvalet olayını çözerek sabırla evin satılacağı vakti bekleyeceksiniz. Tabi bu esnada üst kat komşuyla husumetin ilerlemesi ihtimali de olduğundan eşinizi dizginlemek de size düşüyor. Malum erkekler arası husumet çok farklı yerlere gidebilir.
Üst kat komşunun beddualarını ciddiye almayın. Döner dolaşır kendini bulur.
Eğer üst kat komşunun bir fenalık yapmasından korkuyorsanız giriş kapınıza kamera taktırabilirsiniz.
Artık olan olmuş, yapmanız gereken en az zararla bu sorunların içinden çıkmaya çalışmak.
Zaten hormon seviyem çok yüksek çıkıyor. Ne zamn hastaneye gitsem bir sorunum çıkıyor. Her şeye ağlıyorum arkadaşlar dalga geçmiş ama elimde olsa güçsüz gözükür müyüm ama bzi bize bırakmıyolar. Bizi tek görüp yüklenip aralarına alıp oynuyorlar.