Oncelikle saglikla buyusun bebegin cnm .malesef erkekler anneler gibi sahiplenici degil onlar bu duyguyu baya gec algiliyorlar sizin en alingan oldugunuz donemde esinizin biraz yardimci olmasi lazim ben calisiyorum yoruluyorum diye birsey olmamali .suan yeni hayatiniza adapte olmaya calisiyorsunuz esinizi kiskanmaniz yada imrenmeniz cok normal o istedi hayati yasayabiliyorken siz evde cocuga bak ev temizle yemek yap vs hayatiniz geciyor biraz esinizede sorumluluk vermelisiniz ilerleyen zamanda cocugu esinize birakip kendine zaman ayirmalisiniz bu kotu birsey degil bu olaydan oturude umarim esiniz anneliginizi sorgulamazŞimdi kızlar benim yeni bebeğim oldu. Hayatım cidden değişti özellikle uyku diye bir şey yok artık. Annem sagolsun bana çok destek oluyor. Geceleri uyanıp bebeği bile besliyor. Eşimde ise gidip geliyor ve işten sonra ona verdiğimiz siparişleri sürekli alıp geliyor evin dışarı işlerini benim is yeri raporlarıma kadar o hallediyor. Ama akşamları gelip uyuyor, TV izleyebiliyor. Gelip bebeği seviyor sonra gidip telefona bakıyor. Canı istediğinde arkadaşları ile buluşup oturabiliyor. Ben onu aşırı kıskanıyorum. İkimizinde bebeği oldu. O baba oldu, ben anne oldum. Ama ben yüzümü bile yikayamiyorum bazen. Her işimi annem hallediyor neredeyse. Yinede sarılık olan bebeği sık beslemem gerektiği için hiçbir şeye yetişemiyorum.
Aynur şekil statü değiştirip, evlat sahibi olduğumuz halde benim üzerimde çocuk sorumluluğu olması ama onun bana göre rahat olmasını Çok kıskanıyorum. Bunu itiraf ettiğimde "O zaman sen beni sevmiyorsun. İnsan sevmediği kişiyi kıskanır. Kardeşlerini kıskanıyor musun mesela?" dedi. Doğru ben kardeşlerimi kıskanmıyorum. Acaba ben eşimi sevmiyor muyum?
Eşim sabah işe gider akşam eve geldiğinde bebeğimiz uyuyana kadar sadece onunla zaman geçirir sonrada uyutur birlikte zaman geçiririz. Evden çalışıyorum bazen iş yerine gitmem gerekiyor çağırıyorum geliyor o ilgileniyor. Ya da bazen arkadaşlarımla kahve içmek istiyorum akşamları eşime bırakıp çıkıyorum sadece benim bebeğim değil onunda bebeği evet annelik kutsal doğru ama babalığında bir sorumluluğu var ve onu yerine getirmesi getiriyor bu sadece dışarıda siparişler değil. Dışarıdaki siparişleri ya da işleri halletmek artık çok kolay zaten her şeyi internetten sipariş ediyoruz market alışverişini bile yani bu teşekkür edecek bir konu değil. Bir günde o ilgilensin çocukla siz dışarı çıkın nefes alın. Önce kendi sorumluluklarını yerine getirsin eşiniz bence sonra sizin sevginizi sorgulasın. Zaten hassas dönemdesiniz bu şekilde düşündürmesi bile çok üzücü bu süreçte kimsenin ne söylediğini umursamayın.Şimdi kızlar benim yeni bebeğim oldu. Hayatım cidden değişti özellikle uyku diye bir şey yok artık. Annem sagolsun bana çok destek oluyor. Geceleri uyanıp bebeği bile besliyor. Eşimde ise gidip geliyor ve işten sonra ona verdiğimiz siparişleri sürekli alıp geliyor evin dışarı işlerini benim is yeri raporlarıma kadar o hallediyor. Ama akşamları gelip uyuyor, TV izleyebiliyor. Gelip bebeği seviyor sonra gidip telefona bakıyor. Canı istediğinde arkadaşları ile buluşup oturabiliyor. Ben onu aşırı kıskanıyorum. İkimizinde bebeği oldu. O baba oldu, ben anne oldum. Ama ben yüzümü bile yikayamiyorum bazen. Her işimi annem hallediyor neredeyse. Yinede sarılık olan bebeği sık beslemem gerektiği için hiçbir şeye yetişemiyorum.
Aynur şekil statü değiştirip, evlat sahibi olduğumuz halde benim üzerimde çocuk sorumluluğu olması ama onun bana göre rahat olmasını Çok kıskanıyorum. Bunu itiraf ettiğimde "O zaman sen beni sevmiyorsun. İnsan sevmediği kişiyi kıskanır. Kardeşlerini kıskanıyor musun mesela?" dedi. Doğru ben kardeşlerimi kıskanmıyorum. Acaba ben eşimi sevmiyor muyum?
Buna da katılıyorum yanında yardım eden birisi olmasına rağmen hala daha bu durumdaysanız yüzünüzü bile yıkayamıyorsanız orda da sıkıntı var demektir. Bence üstünüzde bir telaşe var o yüzden kapıldınız gidiyorsunuz. Önce sakinleşin ve durumun farkına varın kendinizle kalın biraz düzen kurmaya odaklanınManipüle ediyor seni kurnaz. Annen bu kadar yardimciyken hiç bir şeye yetisemiyorsan bir yerlerde terslik var. Eşin telefonu hayatınız stabil olana kadar bırakacak, uykusundan feragat edecek.
Bu öyle bir kıskançlık değil. Siz haksızlığa uğradığınızı, yarı yolda bırakıldığınızı düşünüyorsunuz. Ben neden bu kadar sorumlulukla yüklüyüm diye düşünüp hayatı sorguluyorsunuz. Bu da gayet doğal. Eşiniz bütün hödükler gibi anlamamış olayı, anlamasını da beklemiyorum şahsen."O zaman sen beni sevmiyorsun. İnsan sevmediği kişiyi kıskanır.
Ohooo e sen kandırılmışsın coktan . Bu anlattıklarının kıskanmakla sevgiyle falan alakası yok ki . Babalık görevini yerine getirmemek için bahanelerle duygu sömürüsü manipülasyonla seni kandırmış eşin. Hatta ben sana olacakları söyleyeyim mi gün gelip seni eleştirecek neden bakımsızsin neden yemek yok neden o yok neden bu yok bak el alemin karıları neler yapıyor diyecek sen de bebeğin önüne tableti koyup işleri yetiştirmeye çalışacaksın:) kendine gel ve bir an önce ona görevini hatırlat yoksa hizmetçi olursuŞimdi kızlar benim yeni bebeğim oldu. Hayatım cidden değişti özellikle uyku diye bir şey yok artık. Annem sagolsun bana çok destek oluyor. Geceleri uyanıp bebeği bile besliyor. Eşimde ise gidip geliyor ve işten sonra ona verdiğimiz siparişleri sürekli alıp geliyor evin dışarı işlerini benim is yeri raporlarıma kadar o hallediyor. Ama akşamları gelip uyuyor, TV izleyebiliyor. Gelip bebeği seviyor sonra gidip telefona bakıyor. Canı istediğinde arkadaşları ile buluşup oturabiliyor. Ben onu aşırı kıskanıyorum. İkimizinde bebeği oldu. O baba oldu, ben anne oldum. Ama ben yüzümü bile yikayamiyorum bazen. Her işimi annem hallediyor neredeyse. Yinede sarılık olan bebeği sık beslemem gerektiği için hiçbir şeye yetişemiyorum.
Kaç günlük bebeğiniz? Emzirme işini nasıl hallediyorsunuz? Eviniz merkezi mi? Hayırlı olsun sağlıkla büyütünBende yeni doğum yaptım. Oğlanı çıkarmadık hiç ama eşimle sürekli kahve yemek kaçamaklarımız oldu annem baktı. Eşim işten gelir yemeğini yer annem uyumaya gider ben dinlenirim kahve içerim eşim ilgilenir. Gece bir kaç saat bana eşlik eder sohbet ederiz bir şeyler izleriz.
Haftasonu eşim bir kaç saat ilgilenir biz annemle kahvaltı yürüyüş yapar geliriz.
Ben neden kıskanmıyorum?
Eşin baba olmayı hak etmemiş. Bu çocuk tek kişinin değil.