Bana da çirkin gibi geliyor ki normalde o kadar aşıktım ki ona hem dünya yakışıklı gelirdi hemde ne dese kanardim. Ama şimdi çocukla ilgilenirken çok çirkin biri gibi geliyor. O da beceremiyor. İlgilenmek istiyor ama beceremiyor. Ben elinden de almıyorum. Öğrenir diyorum ama o kendisi direk bana veriyor. yani ben annemi gönderdim. Kvalidemi de gönderecegim pazar günü. Zaten yalvarıyor annelere biriniz kalıp bizle yaşayın diye. Uyardım artık. Yaşlılarda habire çocuğa su, şekerli su, zeytinyağı vs vermeye çalışıyor. En son karaciğer enzimleri yükseldi. İzin vermesem gizli veriyorlar. Cidden tüm klişeleri yaşadım. Sadece kvalidem de annemde ev işi ve çocuk bakımına destek oldular diğer klişelerin aksine.Bu kiskançlik duygusu degil, haksizliga ugramanin verdigi bir duygu. Siz ebeveynliginizi dibine kadar yerine getirirken, anneniz gece gunduz kostururken "babanin" sosyallesecek, ekran basinda keyif yapacak rahatlikta olmasi normal degil cunku, size haksizlik yapiyor. Dinlenmeniz icin firsat yaratmasi dahi gerekirdi. Boyle konusuyorum ama benim esimde pek farkli degildi bu arada.. bazen gece bebege bakmaya yeltensede beceremezdi susturamazdi ben yine dayanamaz hemen kalkardim. Erkekler babaliga bazen sadece maddi tarafindan ve bebekle oyunlar oynamak gibi bakiyor. Anlayamiyorlar. Tabi bizlerede biraz hamilelik, lohusalikta beklentiler, hassasiyet yukleniyor dogal olarak. Yani hisleriniz cok normal ben geceleri bebegimle sabahlarken horul horul uyuyan esime bakip bakip aniden uzerine atladigimi goril gibi saldirdigimi, tokatladigimi falan hayal ediyordum. Hemde iliklerime kadar vallahi.